O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

VYROVNÁNÍ BSM BEZ VYROVNÁNÍ PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 25 říjen 2018
 Dobrý den, mám na Vás prosbičku o radu - po rozvodu manželství před 20 lety nedošlo mezi mnou a mým manželem k vyrovnání majetku (rodinného domku) ze strany nezájmu mého bývalého manžela (nechtěl přistoupit na žádný návrh vyrovnání, takže po 3 letech bylo BSM ukončeno tím, že si každý nechává polovinu domku. Exmanžel tu svou nijak nezveleboval, takže je víceméně zchátralá.).

 

 

 

 

A on nyní po 20ti letech o toto vyrovnání žádá. Přitom domek, respektive ta moje část, byl díky synovi velmi zhodnocen..

 

Ale samozřejmě, že jsme vložili hodně peněz i do střechy, odvlhčení domku, údržba celkově - několikrát vymalováno atd. atd. 

 

A tak se ptám - má na to tedy vůbec ještě nárok?

 


Moc děkuji za odpověď,

HANKA

 



Komentáře (1)add feed
... : mila1
Jestli je v katastru napsán jako spoluvlastník poloviny domu, tak na vyplacení nárok má. Respektive chce, abyste od něj odkoupila jeho polovinu, jak jsem pochopila. Vy si musíte připravit doklady o tom, co vše jste do domu vložila. Pokud nemáte faktury, tak se uznávají i svépomocné práce, které musí někdo potvrdit - nějaký svědek. No a potom se udělá odhad domku a z toho se bude vycházet. Vaše náklady by se tam měly promítnout jako odečtetení od té hodnoty, která vyjde odhadem. Aspoň takto mi to bylo vysvětleno. Právník nejsem.
říjen 26, 2018 10:27
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]