O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

KOLEGYNĚ ZAČALA "STŘEČKOVAT" PDF Tisk E-mail
Pondělí, 10 duben 2017
 Pracuji v malé kanceláři, jsme všechny – tedy babinec - přibližně stejně staré, kolem třicítky. Máme stejné starosti i radosti, stýkáme se občas i po práci. Narozeniny, děti, manželé, oslavy, sport, vínečko, kino a tak. Jenže! Jedna naše jedna kolegyně se pustila na cestu totálního sebezničení.


 

 

 

 

 

 

Už delší dobu podvádí manžela, docela dost a často se opíjí, má nechráněný sex s náhodnými muži z baru, zbytečně utrácí … prostě neuvěřitelně špatná rozhodnutí. Přitom dříve taková nebyla. Ale důvod žádný extra nemá, jen to je asi z nudy…

 

V krátkosti – děláme si o ní starosti. Záleží nám na ní, ale nevíme, kam až můžeme zajít. Jak jsem řekla, sice se stýkáme i mimo práci, ale zas až tak důvěrné přítelkyně nejsme, abychom ji nějak víc mohly domluvit, usměrnit jí.

 

Taky během práce to rozhodně řešit nechceme, nechceme jí přidělávat ještě nějaké případné další starosti. Chtěli bychom jí však pomoct, ale nevíme, jak na to. Aby si nemyslela, že jí moc lezeme do soukromí.

 

Myslíte, že ji nějak můžeme na to téma oslovit? A máme vůbec?

MIRKA

 

 

 

Komentáře (15)add feed
Ani se mi nechce : kim
věřit, že to píše kolegyně, která není ani důvěrnou kámoškou, ale ví o ni víc jak Pánbůh.
duben 11, 2017 09:36
Tak tomu nerozumim: : Krakonoš
stýkáme se občas i po práci. Narozeniny, děti, manželé, oslavy, sport, vínečko, kino a tak.

leč:
zas až tak důvěrné přítelkyně nejsme

Tak já myslel, že právě tohle spolu důvěrný přátelé dělaj (ten první řádek).
Je to jednoduchý: Buď nejste, pak se do toho nes***(tarejte), nebo jste, a pak se jí na to zeptejte. smilies/smiley.gif
duben 11, 2017 09:49
Krakonoši : Sandra
%tak já vidím docela rozdíl mezi tím, jestli si kolegové po práci zajdou na skleničku, nebo do kina a mezi tím, jestli si dělají přednášku o dobrých mravech a rizicích nechráněného náhodného sexu.
Nepletla bych se do toho, pokud nedělá kraviny, které by se vás dotýkaly (opíjení se v práci, konstantně nízký pracovní výkon kvůli kocovině, balení manžela některé z vás, šéfa, nebo by po vás chtěla, abyste jí kryly před manželem atd.) tak je to její život a vám do toho nic není. Maximálně třeba říct- "helejď, sorry, na tu rodinnou oslavu k vám nepůjdeme, protože je nám trapné se pak dívat tvému manželovi do očí, když víme, že ho podvádíš, kde můžeš." Na druhou stranu nevím, co přesně od toho čekáte. Její chování to na 99% nezmění a vaše pracovní vztahy to na 99% zhorší.
duben 11, 2017 10:25
cesta do pekla : vlk
je dlážděna dobrými úmysly.

Žít a nechat žít, zkuste to aplikovat i na ni.

Nebo mám mlhavý a neurčitý pocit závisti z toho popisu událostí? Až bude pomoc potřebovat, třeba si o ní řekne, pokud vás bude považovat za kompetentní jí poradit. Ale vzhledem k bezúhonnému životu všech ostatních v kanclu na to asi nebudete mít kvalifikaci.

Pozor, rada nerovná se poučování a soudy!
duben 11, 2017 10:44
No skleničku jo, : Krakonoš
ale rodinný voslavy a další společný trávení volnýho času? Tak já vim, že v americkejch filmech se na garden party k oslavě dceřinejch patnáctin pozvou i vrátnej se zahradníkem, ale já vycházím z (mylný) svojí zkušenosti, že takový věci dělám jenom s poměrně hodně blízkejma lidma smilies/wink.gif. Já bych teda rozhodně nechtěl trávit volnej čas s mnohonásobě parohatým manželem svý kámošky a tvářit se jako že je všecko naprosto oukej. Takže nemluvím nikde vo přednášce vo bezpečným sexu, ale vo tom, že bych se takhle blízký kámošky zeptal, co se děje a jak se mám na rodinnejch voslavách chovat. Případně - jak sama naznačuješ - bych jí řekl, že (a proč) už se jich radši účastnit nebudu. Protože jenom tak se můžu například dozvědět, že si nemám dělat starosti, že voba právě vobjevili kouzlo volný lásky, dělaj to voba, taky spolu vobčas jezděj na swingers party a já se můžu na manžele klidně culit dál. smilies/grin.gif
duben 11, 2017 11:41
... : Sandra
Njn, nebo by se třeba dozvěděly, že paní zjistila, že její manžel má už roky milenku a tak se opíjí, aby na to zapomněla, spí s náhodnýma kolemjdoucíma, aby mu to vrátila a zbytečně utrácí peníze, protože když on si může dovolit investovat do milenky, tak co ona by si taky nedopřála, že jo... jenže je dost pravděpodobné, že se to nedozví ani po přímém dotazu, protože dokud člověk není rozhodnutý, že to doma balí, tak drží špínu pod pokličkou. A když, tak to svěří nejlepší kamarádce, ne kolegyním v práci...já bych se do toho nemontovala.
duben 11, 2017 12:13
hahaha.... : doktor
... souhlas s Vlkem.Nechat žít a nezávidět.Nepomlouvat,ale co se mi nelíbí říci do očí.
duben 11, 2017 13:42
... : mia I
zaujal mi nadpis článku - jako děti jsme pásly zvířata a vím, že krávy přímo nesnášely velké mouchy - střečky. Plašily se (krávy), nervozně házely hlavou, ušima, prostě STŘEČKOVALY. smilies/wink.gif Představa, jak kolegyně pobíhá a hází ušima.. jasně, název je v uvozovkách, ale i tak.. smilies/grin.gif
duben 11, 2017 17:18
opr. : mia I
zaujal mne
duben 11, 2017 17:23
... : magdalenka
Každý si musí svoje ústa nabít sám. smilies/smiley.gif
duben 11, 2017 21:23
... : Vodoměrka
No jo, babinec... čili raději budeme mlít kolegyni, protože je to lepší, než kdyby ostatní mleli o nás... smilies/grin.gif
duben 12, 2017 13:51
... : bb2
Jak píšou přede mnou, pokud vám to nezasahuje do pracovního nebo osobního života, nevím, co byste jí měli říkat. Ptá se vás na názor? Požádala o radu? Pokud ne, mlčeti zlato.
Taky byste se mohli dozvědět, že je to její věc, ne vaše, a že ona do vašich životů taky nekecá, i když by mohla, protože jí taky leccos může na váš připadat špatné.

Zaujala mě detailní znalost jejího sexuálního života, když nejste důvěrné přítelkyně. Pokud to takhle volně před vámi na sebe poví, znamená to jediné - že ji vás názor a váš pohled na ni vůbec nezajímá, je jí jedno, co si o ní myslíte a neptá se vás na to.

duben 12, 2017 17:50
... : šídlo
a nemůže to být projev bipolární poruchy? V manické fázi se lidé mohou chovat nepředvídatelně a nelogicky.
duben 13, 2017 21:38
... : bb2
Dobře, tak pokud máte o kolegyni opravdovou starost, můžete se s kolegyněmi domluvit a ta, se kterou jsou si nejblíž, za ní může zajít a šetrně k ní promluvit. Krátce sdělit, že jste si všimli, tedy všimly, že žije trochu divokou jízdu. A že je to samozřejme jen její věc a vy byste si nedovolily to hodnotit. Ale že vás napadlo, jestli to není důsledek něčeho, s čim do neví rady. A ze v tom případe jste připravené jí pomoct, ať neváhá za vámi přijít. Jestli je to jinak a je v pohodě, tak ať tenhle monolog v klidu hned pusti z hlavy.
Nic více bych v tom opravdu nedělala. Nepřísluší vám to.
duben 14, 2017 23:19
... : bb2
*s čim si neví rady
duben 14, 2017 23:20
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]