O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

LEGRACE NA PLACE PDF Tisk E-mail
Středa, 05 prosinec 2007

To se nám toho v poslední době seběhlo.... Máme druhého slavného Františka Procházku... No, přeci první byl ten, co šel po mostě, vzpomínáte? Jinak, přátelé, mezi náma - ukrást půl miliardy, to už není zločin, to je dovednost. A náš hrdina to dokázal. Je vidět, že by mohl do politiky, co říkáte? Podle policejního popisu vypadá jako my všichni - a to je nadějné.

 

 

 

      Má černé až hnědé vlasy, spíš kratší, ale vlastně i dlouhé, má vous, ale policie bystře píše, že může být i oholen. Jako my. Neklesejme proto, my nemilionáři, na mysli. Národ má o zábavu postaráno, dokonce se na něj i sází... A že se teď kolem dějou věci:  Podle předběžných informací hledaného muže poznala recepční jedné ubytovny ve Slévačské ulici. V té chvíli byl objekt neprodyšně uzavřen a hlídán policejními složkami. Na místě v cukuletu patnáct vozů zásahové jednotky URNA.  Prohledalo se  vše, ale..

 

     Média se taky předhánějí:  kdy měl spalničky, se kterou se kdy rozešel, všechny sousedky povídají... Víme, že navštěvoval základní školu u Lesa v Novém Boru. A podle „zdrojů" byl v dětství zapálený pionýr. Jeho tatínek prý se smutným výrazem ve tváři sdělil mediím: „Je to smutné co udělal. Se synem už se dlouho nestýkáme. Nerozuměli jsme si."

 

     Nu, ale jak to bylo opravdu? To přeci víme všichni:  

 

 

František Procházka - rodák z blízké vesnice.

Měl hodně dětí a jednu starou babičku.

A ta když umírala, tak mu řekla:

Františku,  musíš ten trezor udělat.

František udělal všechno, co mu řekla. 

 

Balabamba, balabamba... 

 

Flori@n

 

 

 

 

Komentáře (6)add feed
VIVAT BÍLÍ KOŇOVÉ... : dess
V daném případě se vynořuje až příliš mnoho otázek.
Jak to, že v trezorové místnosti firmy byla až tak obrovská suma v hotovosti? A byla tam vůbec? Jak to že do trezorové místnosti mohl vstupovat jediný člověk - řadový zaměstnanec Procházka, který ve firmě pracoval teprve 4 měsíce? Jak to že mohl nerušeně vynést několik kufrů s penězi do auta?
Tipoval bych, že dotyčný Procházka sehrál jen roli bílého koně, který z firmy vynesl jen pár milionů a že tu obrovskou sumu zcizil někdo jiný. Procházka měl jen zakrýt machinace jiných.

Jsem zvědavý, kdo uhradí vzniklou škodu. Silně totiž pochybuji, že zmizelé peníze se najdou. Ta G4S Cash Services už měla pár průšvihů a silně pochybuji, že pojišťovny budou ochotny platit. G4S Cash Services bude totiž jen velmi obtížně dokazovat, že u nich bylo vše v pořádku
smilies/grin.gif
prosinec 05, 2007 14:45
akorát,že ten František z tý písničky : Alena Puntíkovaná
nebyl Procházka, ale Dobrota- tomu urozenýmu se říkalo mezi lizem Starej Procházka-neboli Francjózef.
prosinec 05, 2007 15:00
kdybys si klikla na ten odkaz, tak bys věděla, že píšeš to, co už je napsáno :-) : ivanka
hele, říká ti taky něco "nadsázka"?
Nojo, vono nejde o koťata, žejo
prosinec 05, 2007 15:11
... : mamča
Místo abychm obdivovali hrdiny, http://www.novinky.cz/clanek/128278-muz-skocil-do-rozjeteho-vozu-aby-zachranil-zenu-v-bezvedomi.html co jim starosta slavnostně potřese rukou, v lepším případě dá hodinky, tak se tisk hemží povídačkami sousedek, jaký byl ten zloděj Procházka v dětství hodný kluk a vzorný student. Otec, co syna neviděl ani nepamatuje, zamáčkne slzu dojetí a doufá, že syn žije (všichni chudáka taťku politují).
Jako návod jak zbohatnout je to bezva. Sebereš s komplicem 564 miliónů. Firma vypíše odměnu cca 52 miliónků. Ty shrábne zatím neznámý komplic, který nasměruje Policii k tomu hlavnímu balíku. No, a pak už jen záleží na tom, jestli se komplic rozdělí, nebo milého Procházku picne mezi oči. Za 26 miliónů se nechá v tomhle státě docela dobře vyžít, jen si za pár tisícovek nechá přešít xicht a pořídí novou identitu.

prosinec 05, 2007 15:47
... : bb
no vidíš, mamčo, tak příště...
já teda pana hrdinu z rozjetého vozu obdivuju, být tou těhulkou já nebo dcera, nepošlu jen sms, ale poukaz na luxusní večeři pro dva a obří dárkový koš s vlastním výběrem toho nej...ale být to můj syn, tak se budu tetelit a dostane sprda, co ho to napadlo, janka bláznivýho, že se mohl zabít...ostatně, i hrdina přiznal, že jednal ve zkratu, impulzinvě, bez rozmyslu...jako většina hrdinů smilies/smiley.gif
prosinec 05, 2007 15:56
bb : mamča
Mluvíš mi z duše. Na samaritánské počiny svých synů se dívám podobně jako Ty. smilies/cheesy.gif
Ale před tou pohotovostí a odvahou zachránce smekám. Třeba až zachráněnou maminu přestanou ovládat splašené hormóny a začne zase myslet hlavou, pozve toho zachránce aspoň na svíčkovou se šesti.
prosinec 05, 2007 16:16
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]