O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

HODINOVÝ MANŽEL PDF Tisk E-mail
Pondělí, 06 srpen 2012

Ač kutilka nadšením, přesto na ty závažnější věci si netroufám. Myslím natolik závažnější, jako je sestavení nové skříně se zašupovacími dveřmi. Byl to ze začátku opravdu horor - sehnat dopravu, sehnat někoho, kdo to sestaví. Nemluvě o tom, že jsem musela všechny věci, které byly uložené v předchozí skříni, vyndat, dát kamkoliv jinam, vyklidit a připravit místo, kde se bude to nové monstrum skládat.

 

 

 

 

 

      Dočasně uklizený příbytek se změnil v třídírnu second handu. Všude haldičky nejrůznějšího oblečení... Rozhodla jsem se totiž, že to, co se nenosí, nenosilo či vůbec nosit nebude, půjde do světa. Můj drahý manžel, který při každém příletu přiváží nové zavazadlo, plné dalších (většinou i nových)  věcí, si nejspíš myslí, že tenhle byt je elastický. A že se "to" sem vejde.

 

     Koupí nové almary jsem proto podnikla velice závažný krok. To, co se vešlo do mnou stvořených úložných prostor (ale bez dveří), se už nevejde do břicha hezké nové skříně, která však má dveře - zasouvací dveře, takže už není vidět každý svetr, kabát, každé triko či škatule s prádlem.

 

      Po obvolání několika známých, prohledání internetu a výměně několika e-mailů, jsem si konečně vytypovala pár mužů, kteří prý něco podobného zvládnou. Pak už jen zbývalo si dohodnout termín, sjednat cenu, případně si dohodnout jejich další podmínky. A tady jsem zírala... Také se našel takový šikulka, který za odvedenou práci požadoval dokonce víc, než skříň stála.

 

      Moje volba nakonec padla na "hodinového manžela", který, jak jsem později zjistila, je také z Jižního Města. Už při telefonické domluvě jsem získala příjemný pocit, který ve mně posléze zůstal celou dobu, co pak u mne pracoval.

 

      Cca třiatřicetiletý mladý muž, slušného vystupování a co hlavně - velmi šikovný a ohleduplný ke všemu okolo. Během práce se téměř nezastavil, dával pozor, aby se nikde ničím do ničeho nebouchlo (já vím, tak to má být, ale mám za svá dlouhá léta s řemeslníky i opačné zkušenosti, bohužel).  A práci odvedl opravdu perfektně. Takže jsem se rozhodla všem pražským ho vřele doporučit:

 

 

jmenuje se JAN DIVIŠ, 

telefon: +420 603 775 841,

www.technik-praha.cz

 

 

z jeho nabídky vyjímám:

 

montáž, oprava, údržba, vrtání
vrtání do zdí, panelů, dlaždiček a ostatních materiálů, věšení obrazů, polic, zrcadel, věšáků apod., montáž věšáků, držáků, konzol, madel, zrcadel, sušáku a doplňků, montáž konzole, garnýže, rolety, montáž a sestavení kuchyně a kuchyňské linky, výřez díry pro dřez, montáž nábytku, montáž, oprava, výměna -zámky dveří, vložky, kliky a kování

elektroinstalace
úpravy a opravy elektroinstalace, oprava a instalace vypínačů a zásuvek, montáž a opravy svítidel, výměna žárovek a zářivek, zapojení a zprovoznění spotřebičů

 

instalatérské práce
výměna a opravy vodovodních baterií, kapajících kohoutků, kuchyňských dřezů, umyvadel, WC, čištění a zprovoznění odpadů, montáž kuchyňských dřezů, kuchyňských baterií a kuchyňských linek 

 

speciální služby
instalace, opravy a údržby počítačů, řešení reklamací, výměna vadných součástí  a  komponent  PC. Zapojení a zprovoznění spotřebičů - PC, domácí kino, televize, DVD, instalace televize, tiskárny a pod....

 

 

d@niela,

spokojená moc a moc

 

 

Komentáře (7)add feed
Hmm, pěknej a ještě k tomu šikovnej... To se jen tak nevidí. : Myška
Hýčkejte si ho, Pražáci!
srpen 04, 2012 06:52
Myško, : Iris
já myslím, že to není přímo on, to už by bylo moc štěstí najednou smilies/grin.gif Nebo ano, Danielko?smilies/wink.gif
Ale jinak tuhle službu jsem donedávna záviděla jen lidem z velkých měst, teď jsem už na sámošce našla i u nás nalepenou nabídku, no to jsem ráda. Počkám ještě, až se to trochu "usadí" a jdu do toho.
srpen 04, 2012 15:38
Iris, myslíš, že to není on, že nám ho Daniela nevyfotila? :-)) : Myška
No ale tak to je tedy zklamání! smilies/wink.gif smilies/cheesy.gif smilies/wink.gif
srpen 04, 2012 20:26
hele, divošky, : d@niela
záleží čistě na vás, za jakým účelem si "hodinového manžela" pozvete smilies/cheesy.gif
Já osobně si ho zvala kvůli těm almarám.

P.S. Ale vím, že má přítelkyni a myslím, že je věrný...
smilies/wink.gif
srpen 05, 2012 10:25
Díky : Boubelka
za doporučení. Už dlouho přemýšlím o využití této nabídky, ale neměla jsem odvahu. Brouků Pytlíků jsem potkala už hodně :-). TAkže děkuju za doporučení - kontakt si zapisuju do zapisníčku.
srpen 05, 2012 21:10
Píšu si taky, : San.dra
a asi se brzo ozvu. Potřebuju toho tolik!
srpen 07, 2012 12:35
mám zapsáno, : Karolina Pá...
ještě musím něco nakoupit a jdu na to.
Takováhle věc je nejlepší opravdu na doporučení, mnohokrát děkuji, velekudlanko!
A dám taky vědět.
srpen 08, 2012 23:02
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]