O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

OD KUDLANKY PRO VÁS VŠECHNY PDF Tisk E-mail
Úterý, 19 březen 2024
AHOJ KUDLANKY A KUDLÁNCI,  určitě jste si všimli, že se to se mnou nějak horší – občas vynechávám… ale není to tím, že jsem už ježibaba (což sice jsem), i zdraví mi funguje docela fajn, ale přibylo mi trápení, co trvá už delší dobu a nemám šanci ho změnit. Ale tak to má v životě ledaskdo. Sama jsem si uvědomila, že neznám člověka, který by byl od narození až do smrti šťastný. Ostatně - jak by mohl vědět, že je šťastný, když by nepoznal dobu špatnou, kdy se cítí zle a smutně?


 

Štěstí cítíme, když se najednou všechno změní a „všechno je zalitý sluncem“. U mne to je na přeskáčku - někdy svítí, jindy to v tom mým životě bouří, leje a fouká hnusnej vítr.

 

Proto bych chtěla navrhnout, respektive vás všechny, co kudlanku čtete, požádat, abyste se také zase zapojili. Napadlo mě to samé, jako jsme měli kdysi „před mnoha a mnoha stoletími“ na začátku kudlanky:  že jsem zadala nějaké téma, a vy jste psali a pak velmi rádi četli zážitky svých virtuálních kamarádek a kamarádů.

 

Zkusím navrhnout dejme tomu tři témata – abyste si mohli vybrat:

 

 

První – Můj střet se zvířetem

Jak víte, mám milovaného vořecha, znám maminku i tatínka, ale výsledek jejich lásky předčí krásou a jednáním všechny psy světa. Tedy, podle mne. Mám ho nesmírně ráda a neumím si představit ani den bez něj. Když jsem byla pár dnů v nemocnici, tak  jsem se těšila nejvíc na něho.

Co já vím, tak hodně z vás buď pejska nebo kočičku má, a když s nimi nebydlí, tak jistě nějaké zážitky se zvířaty má snad každý.  Vím, že jsou mezi námi lidi, co je mít nemusí, ale stejně se tomu někdy nevyhnou.  Znám kamaráda, kterého požádala dcera, jestli by jí na týden nepohlídal kočičku;  no měl ji snad dva roky. Pak se jí zbavil -  a teď jsem mu po ní stejská… Taky vím, že sice dáváme hodně peněz na své zdraví, ale mnohdy o hodně víc na zdraví svého chlupatého souputníka.

 

 

Druhý – První výlet ve dvou

Protože čtenáři kudlanky nejsou puberťáci, kteří mají už podstatně odlišné zážitky z tohoto druhu, protože většina z vás ještě musela „poslouchat rodiče“, tak jistě nějaké ty úniky z ostře sledovaného zájmu rodičů většinou stály za to. Já se například, abych mohla jet dalekému moři bez jejich dozoru, vdala… Jednoduše – maminka řekla, že dokud jsem doma, tak budu poslouchat, a až se vdám, tak si můžu dělat co chci… A tak jsem … Ale o tom vám třeba někdy taky napíšu.

 

 

Třetí – Až moc „povedené“ narozeniny

Tohle se může stát každému… Někdo se víc napije, někdo se pohádá, někdo naopak úžasně zamiluje – někdo je na narozeniny najednou sám, jiný dostane „danajský dar“. Takže možností je neurekom, že? Někdy stačí nesmírně málo, aby to byly ty nejhezčí narozeniny vůbec. Určitě vás už při čtení těchto vět napadá několik zážitků.

 

 

Tak, moji drazí, pevně doufám, že si uděláte malou chvilku, naťukáte pár odstavečků a pošlete mi je k potěše nás všech ostatních.

(Adresu znáte - daniela - zavináč, kudlanka.cz )

 

 

Vaše Kudlanka
 
 

 
Komentáře (2)add feed
... : andrea
zkusím, slibuju, pošlu.
březen 20, 2024 23:04
... : kim
Ten kdo řekl, že štěstí a láska se nedá koupit tak zapomněl na štěně.
březen 24, 2024 23:57
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]