O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

NENÍ NAD MMS - DOPORUČUJE NEJCHYTŘEJŠÍ Z CHYTRÝCH PDF Tisk E-mail
Pondělí, 21 únor 2022
Bývalý šéf ČSSD Prahy 16, Jan Kořínek, prodává přes e-shop své firmy Narita Dox v koronavirové pandemii žíravé bělidlo. Zákazníci ho dostávají v balíčcích s knihami, navádějícími, aby chemikálii použili jako lék proti covidu. Jen v roce 2020 vydělal milion korun, jeho spolupracovník dokonce 50 milionů. V USA hrozí propagátorům této látky doživotí, český lékový úřad tvrdí, že zakročit nemůže. Jen varovat...
.

Podobně varují úřady po celém světě. Americká federální vláda vydala opakované upozornění v roce 2020 v souvislosti s dezinformací, že žíravina léčí covid.

Tisíce lidí se otrávily, velká část z nich byly děti. USA evidují mezi lety 2014 a 2019 více než 16 tisíc případů otravy oxidem chloričitým, z toho přibližně 2 500 případů u dětí mladších 12 let. Mezi nimi je i případ šestileté autistické dívky, která byla v roce 2017 hospitalizována se selháním jater potom, co přípravek požila.

Ano, obchodníkům s bělidlem v Americe hrozí doživotní vězení.  U nás to stačí "správně okecat".

 

 

JENŽE:  

 

Chytrý pan Kořínek důsledně dbá, aby byl výrobek označený jako bělidlo na textil. Ke každé objednávce nad 500 korun však přikládá knihu „Sbohem covide“, která obsahuje návody, jak bělidlo pít coby údajný lék.

A nabízí i balíčky, v nichž je např. 18 lahviček oxidu chloričitého po 10 mililitrech, s uvedeným použitím pro bělení textilu a k nim tři knihy přinášející "ucelený a rychlý náhled na problematiku oxidu chloričitého spolu s přesnými návody a postupy na jednotlivé fáze covid-19".

To celé jen za 2,5 tisíce korun.

 

 


 

 

V nabídce e-shopu je i balíček pojmenovaný Sestava Anti C-19 za 1200 korun.

"Okamžité použití, nemusíte nic odměřovat! Maximální a velmi praktická užitnost. Obsahuje: 5 ks - chloritan sodný, 5 ks - kyselina chlorovodíková, 5 ks - plastová uzavíratelná lahvička. Využití: bělení textilu," uvádí popisek.

Smícháním žíraviny s s kyselinou přitom vzniká propagované MMS.

 

 


 

 

Zmínka o bělení textilu podle Státního ústavu pro kontrolu léčiv znamená, že proti prodeji zakročit nemůže.

"Prodej chemikálií nespadá do působnosti SÚKL. Látky e-shop neprodává jako léčivý přípravek, ale jako chemikálie, které nejsou určené k použití lidem.“

A majitel firmy se může blaženě smát, jak na všechny případné kontrolory vyzrál.

 

Je na lidech, nač používají svou hlavu.

d@niela

 

 


Komentáře (2)add feed
... : Josef
Sorry jako. Fakt nevim, ale tohle už mi připadá jako houks. Ale fakt nevim!!! Navíc se mi mezi textem nezjevujou vobrázky.
Přeci nikoho nemůže ani vomylem napadnout, polykat neznámou chemikálii, nekoupenou v lekárně.
únor 21, 2022 17:43
... : andrea
rozhodně to houkss není -

Dávky, které používají lékaři COMUSAV pro vnitřní použití, jsou tisícinásobně menší než dávky které byly na hranici jeho bezpečného vnitřního použití dle americké EPA (Agentury pro životní prostředí, pozn. red.).“

Pití dezinfekce proti covidu navrhoval i exprezident Donald Trump. Americké úřady pak po jeho vystoupení zaznamenaly nárůst otrav domácími dezinfekčními prostředky typu českého Sava o desítky procent.

Na konci listopadu média psala o Rakušanovi Johannu Biacsicsovi, který skončil s covidem v nemocnici, ale podepsal reverz a doma si naordinoval infuzi oxidu chloričitého a kuchyňské soli. Dva dny nato zemřel.

Zdroj: [url=https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/savo-lecba-covidu-dezinformace-chcipl-pes-koronavirus.A211216_155444_domaci_mkop]https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/savo-lecba-covidu-dezinformace-chcipl-pes-koronavirus.A211216_155444_domaci_mkop
únor 21, 2022 18:01
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]