O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

TO CHCE PŘÍRODA - TO NENÍ NEVĚRA PDF Tisk E-mail
Středa, 22 prosinec 2021
I když se prsařovi podaří ulovit barokní dekolt a zadkomilovi kvalitní držák na tanga, pocit vítězství časem pomine. A může se docela dobře stát, že chlápek, který přísahá na poprsí, začne šilhat po zadku sousedovy manželky. Může za to tzv. Coolidgeův efekt, zábavný sexuologický jev, pojmenovaný po třicátém americkém prezidentovi Johnu Calvinu Coolidgeovi.

 

 

 

 

A - jak to tehdy bylo?

 

Při návštěvě jedné drůbeží farmy, kterou si John chtěl koupit jako zábavu do důchodu, prezidentský pár zjistil, že kohout dokáže kopulovat až sedmdesátkrát za den.

První dáma tuhle výkonnost dávala za příklad svému muži až do chvíle, než se John zeptal chovatele, jestli kohout skáče pořád na stejnou slepici.

A v tom to  je. Potřeboval jich sedmdesát. Aby se libido udrželo, musí se měnit samice.

 

Funguje to tak u krys, morčat i primitivnější havěti a člověk je na tom stejně, přes všechny ideály a sliby.  

 

 

Řečeno odbornou terminologií, opakovaná expozice sexuálního symbolu působí tlumivě, zatímco prezentace nového objektu stimuluje.

 

Neboli - pokud nechcete o libido úplně přijít,

občasnému prostřídání žen se nevyhnete,

příroda to tak chce...

 


 na internetu jistě se zalíbením vyhrabal

Pepa-ENČÉ

 

 

Komentáře (5)add feed
... : mamča
Ano, je to pochopitelné, že muž musí občas partnerky prostřídat, aby mu nechcíplo libido. Ovšem v rámci emancipace platí totéž pro ženy, a to by se "pánům tvorstva" určitě nelíbilo. smilies/cheesy.gif
prosinec 23, 2021 07:01
... : Josef
Todle, že je vyhrabávka z netu ode mě? Jestli jo, tak strašně, strašně dávno. Myslel jsem, že dost pamatuju, už teda nemyslim, i když vcelku souhlasim.

prosinec 23, 2021 07:04
... : d@niela
ježišmarjá....
co sem to zas zvorala - já měla tu fotku s mrtvejma kuřatama dát na net. Jak eště spim, tak sem myslela, že to patří do toho komentáře gratulačního...
Nojo, tak se jděte podívat tam.
Nemá mne budit časně zrána (kolem 9 hod.)
prosinec 24, 2021 09:09
... : Josef Kouba
Tato debata je stará jako svět sám. Vyjmenujte v historii ženu jež by si držela harém? Pár slavných žen mělo v posteli celou hradní stráž když muž vyjel na pár měsíců bojovat.
U muže je geneticky dáno střídat partnerky a zbytečně se nevracet. Mnoho století to klerikálové umravňují manželský sňatkem ale, no nic moc. Každé 4 dítě je nemanželské. Muslimové to mají nalajnované jinak, ale i to muže dlouhodobě neuspokojí a nymfomanek je tak málo.
prosinec 27, 2021 07:09
... : doktor
Pepo díky za úžasnou radu.Hezký zbytek roku nám všem.
prosinec 27, 2021 14:32
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]