O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

NA CHALUPĚ RIVER COTTAGE - KOUKNĚTE SE! PDF Tisk E-mail
Pondělí, 29 červenec 2019
Výsledek obrázku pro Hugh Fearnley-Whittingstall
Dost možná, že ho znáte z televize. Angličan – (a šlechtic) Hugh Fearnley-Whittingtall, podobně jako mnoho dalších městských obyvatel, dlouho snil o tom, že z neklidného a věčně rušného města jednou uteče, najde si pěkné bydliště někde na venkově a bude žít pouze z toho, co si sám vypěstuje, nasbírá nebo chytí.

 

 

 

 

 

 

Výsledek obrázku pro hugh fearnley whittingstall and his river cottage

 

Jako opravdu ideální místo nakonec – cca před 15 lety - našel u Dorsetu svou chalupu, River Cottage, a s nasazením veškeré své fantazie si vytvořil miniaturní hospodářství.

 

Později ten malý stateček rozvinul v pořádnou farmu, aby se mu samozásobitelství lépe dařilo. Práci, kterou se zabýval, věnoval samostatný televizní cyklus. A pak přibývaly další a další…  Hugh v nich předvedl, co všechno se naučil, jak pomalu moudřel a jak ho zaplavovalo stále více štěstí.

 

 

Hugh, který sám k smrti rád peče a vaří, skálopevně věří, že ústřední místností každého obydlí je kuchyně, ze které se do okolí šíří lákavé vůně. Jeho seriály jsou zaměřeny na pokrmy, které nejčastěji předkládá doma své rodině – má čtyři děti a jednu manželku - a přátelům.

 

 

Související obrázek

Zaprvé se snažil o to, aby si nepřetržitě udržel co největší harmonii s prostředím, za druhé o to, aby využil všechny možnosti k vytvoření rentabilního podnikání. Teď se ochotně dělí o svou svéráznou životní filozofii a shrnuje zkušenosti nabyté životem na chalupě v River Cottage. Uvidíte, jak se pokoušel pěstovat různé druhy zemědělských plodin, jak postupně objevoval dary přírody a jak je nakonec s pomocí svých přátel použil.

 

Tyto jeho seriály jakýchsi svérázných instruktážních filmů odhalují úplně nový svět “staromódních” domácích praktik  - dozvíte se všechno například o tom, jak se peče domácí chleba, který se přímo rozplývá na jazyku, nebo všelijaké druhy pekařských výrobků, případně jak co pěstovat a sklízet na vlastní zahrádce.

 

 

 

A samozřejmě,  jak můžeme nejskvělejší plody naší práce – nebo to nejlepší, co jsme sehnali na trhu – nejvhodněji uvařit či naložit.

 

 

Související obrázek

 

Ke každé práci poskytuje krok za krokem přesný návod,. Šunky, marmelády, nakládaná zelenina, saláty, pálenky, piva, housky, sušenky, křupavé pečivo, croissanty, mušle, zelenina, bobule a koření z vlastní zahrádky –každý si najde to své, a pokud chcete, můžete najít naprosto všechno, co je potřebné k tomu, abyste si vařili a žili stejně jako Hugh.

 

 

Najdete ho jak na televizním kanálu „Paprika“.

Mj. je opravdu úžasný kuchař...

A hezky se na něj kouká :-)))

 

 d@niela

 

 


Komentáře (0)add feed
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]