O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ZTRACENÝ SPIS PDF Tisk E-mail
Úterý, 10 duben 2018
Čau, Kudlí. Po tom, co´s nevotiskla mý předchozí, zcela úžasný, pojednání o slově "reforma", posílám ještě jeden postřeh ze života. Naposledy! Slibuju, na mou duši, na psí uši, že to je naposled, co se se svejma blábolama pokouším vtírat do zdejších, neuvěřitelně vzrušenejch úvah o množství cukru do beránka, nebo o postupu štupování fuseklí.


 

 

 

 

Ale neva a vomlouvám se. Stačí opět nezveřejnit a já s votravováním skončím navždycky.

S tím ztraceným spisem to nekopíruju od Čapka. To bych si nedovolil ani ve snu, Čapek je mistr nedosažitelnej. Leč přesto mi ta situace přišla docela zajímavá, vlastně i srandovní.

 

To jsem takhle, cca v r. 2002 nově nastoupil do obřího státního podniku a usednul do kanclu  vedle zasloužilýho kolegy (mezi námi, nebyl to velkej myslitel). Asi po měsíci vtrhnul do dveří náměstek generálního ředitele: "Chlapi, doprdele, nemáte tady dopis z ministerstva? V zápisech z pošty se nedá najít, ale někde bejt musí. A je to strašně důležitý"!

 

Neměl jsem ponětí, přesto jsem prolezl všechno, stejně, jako muj dobrosrdečnej kolega. NIC!!!! A náměstek, zcela vystresovanej, šel hledat dál.

Pak, asi za 10 dnů, ten můj dobrák kolega vytáhl ze šuplíka 10 deka suchýho salámu v promaštěnym papíru a udiveně říká: "Hele, není to to, co ten náměstek hledal?" Jo, bylo to tovono. A ten kolega dobráček vstal, vzal ten promaštěnej papír a nesl ho náměstkovi. Nedonesl! Včas jsem ho zarazil, vzal mu papír z ruky, že to jako vyřešim sám. To ho potěšilo, moc se mu nechtělo přiznat. No a já jsem pak papír roztrhal na kousky a hodil do koše. To ho nepotěšilo. Prej "co když to bylo pro náměstka důležitý?" No, docela určitě to důležitý nebylo, jako ostatně nic, co se státnímu podniku dostane z ministerstva.

 

 

 

Ale mám takovej dojem, že bejvalej kolega, poctivec, už též penzista, zažívá občas bezesný noci se vzpomínkama na ztracenej spis z ministerstva. On to prostě byl takovej pravdomluvnej dobrák.

 

Čau. NČ

 

 

P.S. Já tu enčého reformu otiskla, sice pozdě, ale přeci.

Byla jsem v té době zaneprázdněna souležením s chřipajznou, která mne nechtěla za nic pustit k počítači…

Čímž se KKK -  kaju, kejchám, kašlu

 

 

 

 

Komentáře (5)add feed
... : *deeres*
NČ, musí ti být jasné, že vrchní Kudla je nebetyčná zmatkářka. Občas také něco pošlu, aby to ona nakonec se značným zpožděním odněkud vyčarovala. A nejsem sama, Mia už několikráte upozorňovala, že ona také cosi poslala.
Musí ti být jasné , že vrchní má začarované ímejlové šuplíky a když se k tomu přidá KáKá a PC, či noťas, které žijí vlastním životem, tak pak už je uveřejnění někde mezi nebem a zemí a šéfredaktorka je jasně z obliga.
Tvoje úžasná pojednání možná málokdo komentuje, ale podle sledovanosti určitě čte a tak tvoje námaha pak nebyla zcela marná.
duben 10, 2018 09:56
... : Milene
Já bych tedy nevydržela a dopis otevřela, když už se stejně bude vyhazovat, tak se nikdo nebude pozastavovat nad listovním tajemstvím.
Jsem prostě zvědavá. smilies/wink.gif
duben 10, 2018 10:03
... : doktor
No to breku pro pár nezveřejněných písáníček.Jak říká Deeres,stalo se to každému.Vždyť ne vždy se článek nemusí hodit do konceptu.Jen nevím proč to NČ psal.Jinak se mlouvám,třeba nejsem tak erudovaný.Ahoj lidičky z Kudlanky.
duben 10, 2018 12:29
... : NČ
Milenko, to nebyl dopis v obálce. Jen list papíru. Co na něm bylo psáno, to mi bylo srdečně fuk. Když se bez něj náměstek obešel už pár dnů, tak jen skutečně totální idiot by mu ho donesl a přiznal se. Bylo mi tehdá Zdeňka docela líto, jak vyděšeně na to zíral a blbec se šel udat. Pro tvůj klid tě můžu ujistit, že ztrátou spisu z ministerstva určitě Č. pošta neutrpěla zdaleka takový újmy, jako za následujících ministrů, ředitelů a náměstků.
Deer: Je mi to jasný, už jo. Jenže já, blbec, čekám re akci. Nevadí mi re akce - "to je kravina". Fakt mi ale vadí ne re akce. Zřejmě jsem krapet akčnější ....
Doktore: To máš fuk. Ty se vyžíváš ve zdrobnělinkách "Danielko, miláčku, trošíčku ...". Já holt na to nejsem zavedenej. A když mi něco vadí, jednoduše se vozvu a bez zdrobnělinek. Asi uplně stejně, jako jsem psal, že mě nesmírně uráží první čekání na bábu z inzerátu, oproti dohodnutýmu času. Když nejni schopná projevit aspoň elementární slušnost a přijít včas, a když už vydržim (většinou nevydržim), tak při okouknutí na chodníku mi říct "sorry jako, ale já s debilem nikam nejdu", tak ať si klidně bába vyhulí.
duben 10, 2018 12:54
... : doktor
NČ,TO BERU A TO NENÍ PŘEKÁŽKOU PRO KAMÁRÁDSTVÍ NA kUDLE.AHOJ.
duben 11, 2018 12:21
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]