O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

FAKT TO UŽ NEMÁ CENU. ROZCHOD! PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 10 leden 2008

Tak tohle mi teda po třech letech říkat (dělat) neměla! Tím mě už opravdu definitivně naštvala!  Doteď jsem měl k ní ohledy, ale konečně si nemusím brát servítky. Nakonec - řekla si o to sama! Teď už jen balím všechna ta malovátka, trička, kalhotky, srágorky, narvu to do tašky a odvážím k ní domů.

Ještě pár nelichotivých, přesto ale slušných, vět, a KONEC, UŽ NIKDY!

 

 

 

 

 

     Konečně zase svobodný, stejně už delší dobu to bylo taknějak nanic! A pak se vracím do konečně prázdného bytu, plný představ o neomezených možnostech. Zajdu s chlapama na pivo, obvolám kámošky, zajedu tam a tam, kde jsem už dlouho nebyl...

 

     Zlatá svoboda!!!

 

 

 

     Tak jsem to všechno zvládnul. Zašel s chlapama, poseděl i poležel s kámoškou (jediná zrovna volná), projel spousty kilometrů. Týden utekl jak voda. Dřepím doma, nemám náladu ani na chlapy, ani na pivo, kámoška odjela na tři týdny do zahraničí...

 

     Jen tak pro sebe si uvažuju: Nojo, vždyť ona ta, před týdnem vypakovaná, zas až tak hrozná nebyla. Cože mě to vlastně  tak rozčílilo? Jo, už vím. Taková blbost! Nebýt toho, mohli jsme někde brouzdat třeba po městě nebo po Hypernově, zaběhnout si na oběd s pitem, po návratu pak ještě za roh na pivo, pak hodit něco na gril, pak, atd.

 

 

     Vlastně by to nebyl vůbec špatnej program...

 

 

 

A vtom sms: „Sedím na balkoně, brečím, cucám víno, ale už mi dochází..."

A já, BLBEC, odpovídám: „Já tady mám vína i kořalky dost...".

A další sms: „Jedu".

 

A já rychle odcházím k Číňanovi koupit to víno a kořalku...

 

 

 

Já (blbec)

 

 

P.S. To není "internetová poezie" - ale čerstvý zážitek kohosi... (pozn. red.)

 

 

Komentáře (26)add feed
Hmmm... : Linda
že bych to psala já ? Alespoň mi to momentálně takhle připadá. Ne po týdnu, jako tenhle "sprominutím blbec" ale po pár měsících. Zapomněla jsem na všechno špatné a vzpomínám jen na to krásné. Jsem taky blbec !? Rozum říká že návraty NE, ale jak se ubránit těm pocitům ?? Tak poraďte, nám blbcům ...
leden 10, 2008 11:24
hmm přidávám se, : Inka
jsem na tom stejně
leden 10, 2008 12:00
hmm... : Los evropský
...hlavně se nevracet! Mít na paměti, že chodit s někým, s kým už jsem jednou chodil/a, je jako jíst jídlo, které už jsem jednou snědl/a...
leden 10, 2008 13:08
Tez patrim : Ryanne
do klubu tachto lidi.Teda mozna patrila sem.Uz to bude rok,co sem se nevratila ani kdyz me prosil na kolenou a plakal.A ja plakala taky,v duchu.Sla sem z toho zesilaet,ale uz sem nechtela zit tak jako tehdy,porad se hadat o blbosti,nebo mlcet a citit napeti.Toho cloveka sem milovala a porad miluju,myslim,ze i vzdycky budu,inu byla to velka laska a na takovou se nezapomina.Tech rozchodu behem skoro 3 let bylo nekolik,az se nasel nekdo jiny,kdo mi ukazal,ze lze zit i jinak a ja to zkusila.
A tak uz nemusim psat smsky ze se mi styska,uz se tolik netrapim,i kdyz nekdy se mi to vsechno vrati,ale zase si vzpomenu i nato zle a to me vrati do reality.
Proste sem si ho zakazala,bylo to hodne tezke,ale taky sem vedela,ze kdyz to neudelam,tak se nic nezlepsi.Ze po urcite dobe by sme se zase hadali a trapili.
leden 10, 2008 13:35
hmm... : Linda
Tak já když měla to jídlo poprvé, bylo vynikající, pikantní, kořeněné, chutné a lahodné. Podruhé trochu nahořklé, a potřetí už skoro nechutnalo. Tak když už nechutnalo, tak proč po nějaké době zapomíná na tu hořkost, a láká ho to zkusit ochutnat znovu ? Fakt blbec ? Asi ANO !!!
leden 10, 2008 13:41
... : bb
mně přijde, že to je spíš pro zábavu, oživení, troška vzrůša, rozejít se divoce dramaticky, pak přetahovačky sem tam, tanečky trucování dělají se drahoty, píšou smsky, mailíčky, pak úžasné smíření, no a když to najede do starých kolejí, za půl roku, za rok za tři, tak si to zopáknou
u mladých lidí bez rodin je to přirozený, u lidí nad 35 mi to přijde nezralý až trapný, ale neodsuzuju to, to ne, nikomu tím neubližujou a daňové poplatníky to nic nestojí, tak budiž
leden 10, 2008 13:46
Rekla bych,ze : Ryanne
lide ,kteri maji nekoho radi,ale bohuzel ne vzdy to jde bez problemu,to neberou jen tak pro zabavu.Aspon ja sem to tak vubec nebrala.Kvuli zabave prece clovek neprobreci noci,neji,nespi,a nemuze fungovat jako vzdycky.
leden 10, 2008 14:04
Ten čerstvý zážitek typuju na někoho ze Žižkova. : strejda
:-)))
leden 10, 2008 14:26
strejdo : Kamila
proč? Nechci říct, proč tak usuzuješ, ale proč to sem píšeš?
leden 10, 2008 14:28
Kamilo, : strejda
jen si tak někdy přemejšlím nahlas a někdy písemně. Nic víc. A také zapracovala intuice. Ale nick zvaný BLBEC, se mi vůůůůůůůůůůůůůůbec nelíbí...Tam by se hodil spíše SLABOCH.
leden 10, 2008 14:36
jj : mura
...pak hodit něco na gril ...Sedím na balkoně, brečím, cucám víno ...čerstvý zážitek kohosi

ja sedet a cucat v lednu vino na balkone, tak taky brecim
leden 10, 2008 14:38
Bardotová, : strejda
s prvním řádkem souhlasím. A víš Ty vůbec, jak je krásné usmiřování? Pusa, kytka, večeře a pak si dosaďte, co každému vyhovuje.
A také jsou důležité inovace. Žádný stereotyp. A když už dojdou nápady i pozice, je dobré si při tom i vykat. Nebo kliďánko i onikat. A je to hned jiné. Skoro jako s jinou ženskou. Nevěříte? Věřte. Pokud na ty taškařice ONA přistoupí. To dá rozum.
leden 10, 2008 14:42
Je to všechno jinak, přátelé - : d@niela
jo, takovejch potrefenejch je víc...
ne, milej "něžnej človíček" je neustále opečovávanej - A JAK !!! - svejma mladejma půvabnejma kolínkama..

holt - tentokrát ste trefili kozla smilies/grin.gif

P.S. a - ještě malej doplněk - pokud by se jednalo o někoho známýho, kdo by si dal jinej nick, tak by to asi udělal proto, aby .... žejo...
Ne, tohle je někdo úplně jinej, kámo!
leden 10, 2008 15:07
strejda : bb
inovace v téhle formě fakt ne, užila jsem si to v rozpuku ženství a díky, stačilo
když to klape a je pohoda, a z té klapající pohody se začnou rodit děti, stavět dům, budovat firma, tak si ze všeho na světě nejmíň přeju inovační drámo. Taky tyhle tance sem a tam a zase zpátky se konají obvykle když se nic neděje, žádné opravdové vážné potíže, zdravotní či existenční. A jeden si začne případat málo všímanej, doceněnej.
Nemluvím o párech mladých, nebo dokonce nesezdaných, bezdětných, tam to patří k věci, součást partnerského zrání. Ale když tyhle tanyny dělá 40ka, tak je něco divně. Můj názor.
leden 10, 2008 15:27
... : bb
NČ mě teda nenapadl, myslím si, že by to na internetu nezveřejňoval, ne až tahle čerstvě, a pokud by se v citovém rozkladu svěřil Daniele, tak by to brala jako kamarádka, ne novinářka, tudíž by to ani ona nezveřejňovala
leden 10, 2008 15:28
návraty ne, : Míška
ale nikdy nebylo tak špatně, aby nemohlo být ještě hůř. Špatné je časem zapomenuto, dobré
idealizováno a pak "babo raď". Život je potvora a my si prostě všeho vážíme až když to není.
Sakra, někdy to stojí za starou belu...
leden 10, 2008 17:07
Ja tedy proti navratum : Yta
nic nemam. Kdyby se ten navrat nepovedl, tak aspon ten neuspech je potvrzeni, ze takhle dal uz ne. Lepsi nez se uzirat pochybnostmi, jestli jsme se s tim rozchodem neunahlili. Nic a nikdo neni jen cernobily. Neuznavam byt hrdy za vsech okolnosti. Jsem tedy rada za Inku(pochopila jsem to dobre?) i za tohoto autora, ze jeste svemu vztahu dali sanci. Nekdy se tim docasnym rozchodem ziska odstup od tech vsednodennich starosti a uvedomi se, co je a co neni dulezite pro zivot.
Pravda je ale ta, ze rozchody a navraty jsem provozovala v mladi, ted s detmi a na druhe strane zemekoule uz je tezke si jen tak sbalit kufry a letet si oddychnout od partnera k mamince. Takze jestli rozchod(nic a nikdo neni jisty, ze?), tak by byl definitivni.
leden 10, 2008 17:08
Tak v tom případě se Ti, Pepo, veřejně omlouvám. : strejda
Sekl jsem se fest. To uznávám. Zmátla mě však ta hovorová čeština.
leden 10, 2008 17:31
Vzhledem k tomu, : Krakonoš
že znám plno vztahů, který dozrály až po rozchodu, odloučení, pochopení a novým začátku, nevidím na návratu - když ho chtěj oba - nic špatnýho. Přirovnání k už jednou jedenýmu jídlu je fakt mimo, protože to je prostě a jednoduše blití, že. Co je ale skutečně trapný, když chce návrat jenom jeden a všelijak se pitvoří a ponižuje, aby toho druhýho obměkčil. To pak skutečně asi chutná jako zmíněná hmota...
leden 10, 2008 18:54
jo tak ze Žižkova :-))))) Dost dobrý : NČ
No, a k tomu povídání bych řek, že tohle se stává. Zřejmě ty negativní prožitky nebyly zase tak silný, pozitivní zážitky nebyly tak uplně marný, a momentální vztek po chvíli opadá.
Proti tomuhle bych snad ani nic neměl. Samože, pokud ten DEFINITIVNÍ rozchod nepředcházej a neprovázej výbuchy žárlivosti a hysterie, hrubý sprostý urážky nebo přímo facky!!!! A taky, a to hlavně(!!!), pokud záměrem vztahu už není zakládání rodiny s dětma. Tam už by měla bejt na místě ostražitost. Tohle mi ale tak nepřipadá, oba jsou zabydlení ve svým, spíš se navštěvujou za účelem, řekněme to inzerátovou řečí Annonce - Hezké chvíle.
Tenhle konkrétní příběh bych já osobně, ze svýho pohledu od starejch kolen, spíš nazval jako Faunovo velmi pozdní odpoledne:-)

leden 11, 2008 06:30
to Ryanne : wendy
tak tobě došlo, že je to špatně a rozešla ses definitivně, až když sis našla někoho jiného, či se prostě někdo jiný vhodnější objevil, že. Do té doby si necháváme aspoň trochu pochroumaný vztah v záloze. To se děje poměrně často, ne ? Neberte to jako vysírání nebo vysmívání z mé strany, jen to konstatuju. Člověk zkrátka na nějakých jistotách, i když dost nejistých, bazíruje.
leden 11, 2008 08:03
a a a a - vo tom to je... - žejo, Wendy! : ivanka
právě proto tolik ženskejch si nechává kálet na hlavu... aby měly aspoň něco jistého.
Ach jo.
Blbýho chlapa, ale "aspoň nějakýho"...

leden 11, 2008 10:42
dneska je nádherně : dess
jdu domů a těším se na víkend -
žádný rozchody, konec, všechno jen dobré, přátelé!
leden 11, 2008 11:58
také nejsem v zásadě proti návratům, : Inka
pokud převažuje, že je mnohem více toho na co hezkého se dá vzpomínat, ale nejsem to já kdo se chce vrátit, tak uvidíme. Ten kdo udělá chybu si jí musí uvědomit a snažit se jí napravit, tak teď je čas dělat drahoty, nic není zadarmo, no počkáme. Všechno má svůj čas a já nikam nespěchám, ráda se nechám nosit na rukou a nosit růže, to má každá křehká ženská duše moc ráda je to moc příjemný.
leden 11, 2008 13:26
Inko, jdeš na to dobře, : Ariana
držím palce.
leden 11, 2008 14:20
Ariano, : bb
ano, pokud ten rozchod z Inky strany nebyl tak definitivní, jak se jí zdálo, a chce se vrátit (chce, jinak by tohle nedělalasmilies/smiley.gif , a nechce "ztratit tvář" (a určitou výhodu při vyjednávánísmilies/smiley.gif tím, že prostěp poví "mám tě ráda, unáhlila jsem se, náš vztah za to stojí a svůj odchod ruším", pokud její partner má smysl pro hru a ví, že to jsou drahoty naoko, tak jde na to dobře
Ale to musí dobře vědět, myslím si totiž, že v případě dvou silných osobností, jejichž vztah i ty lidi jsou vyzrálí, by se tohle nestalo, protože ta první by si velice rozmyslela odchod a ve chvíli, kdy by ho považovala za definitivní, tak by prostě nebyla cesta zpět, a ta druhá silná osobnost by jen tak neskočila na hru "já chci zpátky, ale chci to udělat tak, aby sis myslel, že nechci a přemlouval mě". V běžné hádce ano, tam může fungovat Itálie, a troška hry neškodí, já se tedy taky nežinýruju smilies/smiley.gif ale "definitivní odchody" zralí lidi ve zralém vztahu nepoužívají, když vlastně odejít nechtějí. Myslím si.
leden 11, 2008 14:39
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]