O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

KDYŽ MUZIKA - TAK JEDINĚ ŽIVÁ PDF Tisk E-mail
Neděle, 05 listopad 2017
Mám krátkej příspěveček k článku Všetečnice, k jejímu Hudebnímu okénku. Víte, ono to  s tou líbivou a nelíbivou muzikou je krapet ošemetný. Jako se všim, co někam patří naprosto samozřejmě, a jinde to samý je přinejmenším nežádoucí.

 

 

 

 

 

 

Takovej opečenej nebo grilovanej buřt na lavici kolem ohníčku, je absolutní pochoutka. Ale dost dobře si ho neumim představit třeba u Štědrovečerní večeře. Nebo u svatebního oběda.

Zase ale by mě nenadchnuly svíčkový řezy s brusinkama a šlehačkou (nebo tak nějak) u letního večerního ohníčkovýho posezení.

 

 

Výsledek obrázku pro TÁBORÁK

 

 

Tímhle totiž narážím na postřeh Deeres, která tam v komentáři napsala, že dechovku nezkousne. Jenomže - ona taková fajn vesnická tancovačka bez živý dechovky, nebo aspoň jakýsi její náhražky jinejma nástrojema, a hlavně bez živejch muzikantů, je podle mě mrtvá tancovačka, i kdyby tam celej večer vyhrávala Česká filharmonie Dvořáka, Smetanu, Čajkovskýho.ä jiný elity.

 

Něco uplně děsnýho je muzika reprodukovaná… Nešvar posledních dvaceti let, vedenej snahou o úspory nákladů za živý muzikanty. Jestliže mi na vesnický tancovačce hraje dechovka z gramofónu, pak dechovku přímo nesnášim!

 

 

Výsledek obrázku pro TANCOVAČKA S MUZIKANTY

 

 

Vlastně si ji reprodukovanou nepustím ani doma z televize. Ale na vesnický tancovačce klidně a dokonce rád snesu dokonce i Evu s Vaškem, ale – zase samozřejmě jedině živě! A živě bez plejbeku!!! Pak jo a rád. Fakt, nekecám.

 

Ale běda, kdyby je tam chtěli pouštět z gramofónu!!!!

 

PEPA - NČ

                              

      
Komentáře (3)add feed
... : *deeres*
Ta moje averze vznikla z venkovských tancovaček, kde se hrály sprostonárodní písně. Ze stejného důvodu nesnáším akordeon a může být hudebník i jeho nástroj sebeživější. Okamžitě odcházím a to nejsem žádná cimprlína.
Stejně tak mně kdysi vadily klavírní koncerty, pravidelně vysílané v rozhlase po drátě, před nedělním polednem. Ale těm jsem časem přišla na chuť a klidně si je dneska i poslechnu. Jediný koho dodnes nesnesu je Béla Bartók, opět spojeno s osobním zážitkem. Některá jeho hudba je tak agresivní, že ve mně určitě nevzbuzuje libé pocity, které by hudba měla navodit, ale zcela naopak. Okamžitě vypínám, bez ohledu na to, jak moc to je mistrovský kus.
listopad 06, 2017 10:09
... : doktor
Pepo mluvil jsi mi z duše.

listopad 06, 2017 14:00
... : Bara
....mne taky.
listopad 06, 2017 16:21
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]