O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...
Kontakty
Napište nám |
Poradna Kudlanky |
Právní poradna |
Související články
Přihlášení
Anketa
ZELŇÁKY, ZELNÍKY A ZELENÉ PLACKY |
Středa, 13 září 2017 | |||||
Strana 1 z 3 Taky patříte mezi tu větší skupinu lidí, kteří milují zelné placky, zelňáky a zelníky ve všech podobách? Ani mé city nebyly této náklonnosti ušetřeny. Co se dá dělat; takovému nutkání je třeba občas podlehnout, stoupnout si do kuchyně a příslušnou vášeň náležitě zkonzumovat. Možná si říkáte, proč píšu o zelí už teď, když je na krouhání a nakládání ještě čas. Inu, jak se to vezme.
Pozdnější odrůdy zelí jsou skutečně lepší na kysání, neboť neobsahují tolik vody, jako odrůdy letní. A proto je lepší si čerstvé zelí na talíři užít už nyní, zatímco pozdější sklizeň přijde naložit do soli, kmínu a kameninového hrnce nebo soudku, aby bylo přes zimu dostatek vitamínů.
Recept na rychlé zelné placky se slaninou
Ze všeho nejdřív si vám dovoluji představit recept na zelné placky, do kterých je vměstnáno takové množství zelí, až to zavání zdravým stravováním. Na slaninu nebo škvarky nehledě. Jsou jednoduché, rychlé a zábavné; poslouží jako ideální svačina do školy nebo do práce, neboť se jimi můžete oblažovat v horké, teplé i zcela vychladlé podobě.
ZELNÉ PLACKY Množství: 4 porce
Suroviny
Postup
|
< Předch. | Další > |
---|