O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

JUPÍÍÍ. JDE TO I SE ZOHAVENÝM ÚDEM! PDF Tisk E-mail
Úterý, 29 srpen 2017
Ještě se vracím k povzdechu "JE KONEC, UŽ SI NEVRZNU", kde jsem úpěl nad nedokončenou návštěvou u lékaře se svým zohaveným údem, odkud jsem v zoufalství, po asi třech hodinách čekání, zbaběle zdrhl. Přecijen mi to pak nedalo a pro změnu jsem navštívil renomovanou pražskou nemocnici. Tam jsem dokonce vydržel až k pozvání do ordinace... 

 

 

 

  

 

 

 

     Lékař mi vysvětlil, že zákrok se v žádném nebude dělat v lokále, bude to jakási polonarkóza s dvoudenní hospitalizací, předtím spousta vyšetření a pak asi měsíc neschopnosti ruky k čemukoliv. A navrch, což mě uzemnilo naprosto nečekaně - pozvou mě k operaci tak cca za 6 měsíců (!!!). Doslova: "Jste až na konci předlouhé řady".

 

      Když jsem se z těch šoků asi po týdnu vzpamatoval, přehodil jsem na jedné z horších kytar struny opačně a zkusil mačkat pravou rukou. Prvotní odhodlání rychle vyprchalo, to se už prostě po 50 letech z levé na pravou předělat nejde! No, aspoň jsem to zkusil. Struny někdy zase přehodím nazpátek.

 

     Časem mi to ovšem zase nedalo a na španělce s neobrácenými strunami jsem začal zkoušet. A jóóó! Po chvíli jsem na to přišel.

 

     Jde to! Jen se musí malík nechat úplně pod hmatníkem (nesmí přijít nahoru) a samozřejmě pak používat jen tři prsty. A jde to!!! Dokonce i některé barré. Sice to není ta paráda na všech šesti strunách, ale dá se to ošidit, když se k tomu o to víc hlasitěji huláká.

     Po mnoha letech jsem i poděkoval své mladické frajeřině, s kterou jsem kdysi zvládl devítkové akordy, které jsem celkem nikdy k ničemu nepotřeboval, ale zato okolí vždy čumělo "jak tam ty devítky strkám".

 

 


     To už mě dřív daleko víc bavily třináctky (myslím akordy, samozřejmě!!!), ty ale bez malíku prostě nejdou. Ale ty devítky jsou teď k nezaplacení, ty malík vůbec nepotřebují a výborně mi nahrazují sedmičky, které bez malíku jdou vesměs strašně blbě. Tak teď cvičím asi 3x po půlhodině denně, prsty zase po dvou letech nehraní dostávají mozoly a já jsem blažen, že zase jednou zvítězila inteligence a vytrvalost nad blbou hmotou (i nad narkózou, brrrrr!).

 

Díky všem, kteří (které) jste zohavení mého údu se mnou prožívali 

a poskytli  nezištné rady.


Brejden. NČ

 

Pozn. red.: Na tý fotce je je Pepíno sám osobně, cca před sto léty.

                    Hádanka: poznáte, kde to hraje? Ve kterém slavném sále?

 

 

 

 

Komentáře (7)add feed
... : M.arta
risknu to - hraje tam, co si občas vrzne i svatý Slavík :-)
srpen 30, 2017 08:00
... : *deeres*
Taky to šacuju na velký sál Lucerny, kde Pepino hraje k tanci a poslechu na maturiťáku.
S tím termínem operace jsi asi měl smůlu, nebo naopak, já kliku. V čem se s tebou shoduji, je alergie na doktory. Ani nevíš, čeho jsi byl ušetřen. V půlce července jsem si natáhla vnitřní vaz kolena. Po pěti nedělích jsem usoudila, že už to chce rozvičit a tak jsem se vlámala k ortopedovi. Ten se mne zeptal, kdo tam je ortoped, jestli já, nebo on a vymyslel mně urvaný meniskus a do týdne jsem byla na operačním sále.
Předcházelo šílené předoperační vyšetření, ortopéd si spletl nohy, praktická vyplnila půlku žádanky na laboratoř a žádanky na RTG zapomněla v tiskárně. A nejlepší byl internista, důkladně mne prošetřil a když jsem odcházela, tak se na mne zadíval a pravil: "Ale vy špatně chodíte!"
"Ano, pane doktore, protože meniskus!" smilies/grin.gif
Tak ať ti to hraje i bez lékařského přičinění, ještě by si ten prst mohli splést a operovat ti nějaký jiný.

srpen 30, 2017 08:34
... : Moira
Je to urcite v Lucerne. Gratuluji k elegantnimu vyreseni problemu.
srpen 30, 2017 14:53
... : Ivan Kolář
Léta mládí, taky jsem si občas brnkal. Na kytaru jsem se učil na jeden takový rozvrzaný vergl. Ale ve dvaceti jsem si udělal vážně radost. Koupil pořádnou novou, no, ale hrál jsem vše většinou podle sluchu, na to jsem v ohledu ke svému vycvičenému sluchu náležitě hrdý.
A taky se mi stal jeden průšvih - loni jsem si při krájení celeru uřízl kousek bříška ukazováčku, to bylo fakt zlý :-).

srpen 30, 2017 16:37
... : Míša šíša
Teda NČ - dobrej "bítlsák". Tobě se normálně musely všechny holky klátit k nohám, což? smilies/cheesy.gif
srpen 31, 2017 09:16
... : Iris
NČ - no vidíš smilies/wink.gif
Kytara byla vlastní?
srpen 31, 2017 22:34
... : doktor
Když se chce a člověk vydrží tak jde snad vše.Gratulace.Ahoj
září 01, 2017 12:25
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]