O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

MOBILEM ZE ZÁHROBÍ PDF Tisk E-mail
Úterý, 14 červen 2016
... nebyla to jen elektrika, kterou jsem slíbil dát do pořádku. Musel jsem ten kvartýr vzít zgruntu: Výměna WC, výměna sprcháře, osazení nové kuchyně, opravy stěn, podlah, nová malba, vydláždění balkonu. A čas začal tlačit, takže o natření asi dvanácti dveří s futry jsem se rozhodl požádat kamaráda Petra - lakýrníka, zatímco já se konečně budu věnovat té elektrice, kvůli které jediné jsem vlastně tuhle práci vzal.

 

 

 

 

 

 

 

Volám tedy Petrovi, asi třikrát; ale stále je "nedostupný". Tak posílám sms: "Péťo, něco potřebuju, ozvi se". Pak se o tom zmiňuji doma před sousedkou, načež ona zkoprní, vykulí voko: "Ty to nevíš? Vždyť Petr je už tři měsíce po smrti! Srdce, neboco." (ona ví vždycky úplně všechno, co se kde šustne po Žižkově).

 

Nebudu popisovat, jak smutně jsem tu zprávu vstřebával. Péťa byl bezva kámoš, odstěhoval se z našeho domu asi před pěti lety, pak jsme se vídali už jen sporadicky, ale vždycky moc rádi. Mrzelo mě hodně, že už spolu neposedíme...

 

 

 

 

Následující dny jsem pokračoval v opravách, když mi zazvonil mobil a ozvalo se: "Čau vole, seš zase našrot? Cos mi chtěl? Teď ne, ale pozejtří už za mnou můžeš přijít."

 

Po tomhle tak typickym pozdravu nebylo pochyb. Nikdo jiný, než Péťa to být nemohl. Projel mnou divný, doposud nepoznaný pocit chladu až do morku kostí a vykoktal jsem: "Ale Péťo, mně se za tebou ještě nechce. Ani pozejtří, ani pak. Ale - jaký to je tam, kde jsi?"

 

On: "Já jsem teď dost daleko, ale dobrý, normálka, zrovna jdeme s chlapama na pivo."

 

Tak vykoktám: "To přeci vím, že seš daleko, akorát jsem netušil, že odtamtud můžeš telefonovat."

 

On zase: "Nojo, telefonovat můžu, jen jsem měl vybitej mobil, už to je dobrý. Hele pozejtří budu na Žižkově, tak si tě doma vyzvednu a půjdem, jo?"

 

 

 

 

Znova teda zopakuju, že ještě nejsem připraven, s ním jít. A on zas mele něco, jakože dokončujou s partou práci někde u Kostelce nad Orlicí, zítra jedou domů, a já už ať dneska radši nechlastám, že už jsem teda fakt nějakej divnej.

 

Kdo by ale taky nebyl nějakej divnej při takovymhle telefonátu, žejo! Navečír jsem sprdnul sousedku za blbý kecy (ona se ale bránila, že to říkaly báby ve vedlejšim vietnamskym konzumu).

 

Pozejtří jsme to s Péťou řádně zapili. Bude dlouho živ.

 

ENČÉ

 

 

 

 

Komentáře (3)add feed
Hezké zmrtvýchvstání :-) : mamča
Ať je Péťa dlouho živ a zdráv.
My jsme nedávno měli schůzku s kameníkem na opravu hrobu. Všelijak si to vyměřoval a fotil mobilem s rozbitým displayem.
A tak nám povídá veselou historku, jak mobil k úrazu přišel : Jednou takhle s parťákem šoupali deskou na hrobě, a jemu vypadl mobil do hrobu. Nevšiml si toho a desku hezky začistili cementem, aby do hrobu nepršelo. A když měli práci hezky hotovou a sklízeli nářadí, tak se z hrobu ozvalo nezaměnitelné zvonění mobilu. Tak hezky zase desku dolů, vyndat mobil, který to "pohřbení" přežil se šrámem na displayi.
Prý si toho "nebožtíka" nechává pro štěstí. smilies/cheesy.gif
červen 14, 2016 21:15
Enčé, : *deeres*
hezká historka, říká se, že když někoho takhle dopředu pohřbí, tak potom bude dlouho živ. Pokud ten lakýra nebyl zombák a to, co tu vidím, je jenom ilustrační foto.
Čau vole, seš zase našrot?
Hezkej pozdrav smilies/grin.gif
Mamčo, horší by bylo, kdyby se ozvalo nezaměnitelné zvonění, pak ticho a potom: " Dobrý den, přejete si?"
červen 15, 2016 18:40
... : Markéta
Tyyy brdo, mě zatrnulo!! Ač jsem ho dlouho neviděla, tak stale věřím, že se mu daří.
březen 22, 2022 11:52
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]