O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

NE, NENÍ LEPŠÍ NĚCO, NEŽLI NIC PDF Tisk E-mail
Pátek, 02 listopad 2007

 Dobrý den, ahoj všem, asi bude pro mnoha lidí tento text nezajímavý, ale pro mě je to docela osudový krok. Jsem s přítelem 5,5 let, mezi touto dobou jsme měli dost problémů. Už jsme se během této doby cca třikrát rozešli a zas se k sobě vrátili. Naposledy, když jsme se rozešli, tak jsem se rozhodla, že změním celý svůj život a tak jsem se odstěhovala do Prahy. Našla jsem si práci, která mě baví a i pár kamarádů.

 

 

 

     Jenže - týden před tím, než jsem se odstěhovala jsme se s přitelem zas vrátili k sobě. Já jsem za to ráda, ale ted je na mně, a musím se rozhodnou do pár dnů, zda tu zůstanu v Praze a nebo se vrátím. Nevím, jestli mám zůstat tady , když jsem spokojená skoro se vším, anebo se vrátit, ale bojím se, že se vrátí vše do starých kolejí a já pak toho budu litovat.

 

     Problém v našem vztahu byl ten, že přítel si mě málo vážil a trávila jsem spoustu času sama doma a často jsme se hádali, kde jsem si také vyslechla, že jsem ubohá kráva apod.

 

     Ted je to celkem v pohodě, ale přesto si myslím, že to není takové, jak bych si představovala... Je to velice složité, co se v tom našem vztahu odehrává. Ted mám asi tři dny na to rozhodnout se....a nevím, vůbec netuším, co dělat.....No kdyby někdo měl chuť mi něco poradit, tak budu jen ráda..

 

Díky Dorka

 

 

Komentáře (24)add feed
Zase zapracoval zákon akce a reakce :-) : NČ
No, a když se vrátíš, zapracuje zase. Jenže pro změnu vopačnym směrem :-(
listopad 02, 2007 13:42
zustat, kde jsi : mura
(komentar zustane i nadale kratky, nebot neni co vice dodat)
listopad 02, 2007 13:50
Ne nadarmo se říká 3x a dost! : saffron
Tolikrát už jste to slepovali, proč si myslíš, že po čtvrté to bude jiné??? A navíc - já bych teda nestála o partnera, který si mě neváží a tituluje mě "ubohá krávo",ale každýmu, podle jeho gusta smilies/cry.gif
listopad 02, 2007 13:50
no myslíš Dorko, : Inka
že si Tě bude vážit víc když budeš dělat jak on píská? Já tedy nevím, kdyby mi jen kamarád řekl, že jsem "ubohá kráva", tak by bylo po přáteství a to s konečnou platností natož člověk s ktarým bych se rozhodla strávit dalších 50 let svého života. Proč nezůstaneš v Praze když si se vším spokojená? A on když Tě tak moc chce nejde žít do Prahy též? Já bych nemohla být s člověkem co si mě neváží. Ale na to si musíš začít vážit nejdříve sama sebe.
listopad 02, 2007 13:54
... : Hanka
Ahoj Dorko,
myslíš, že se musíš hned vracet a opustit to co sis momentálně vybudovala - práci i kamarády v Praze ? Pokud Ti za to ten Tvůj přítel stojí, tak zkuste spolu trávit víkendy a zjistíš tak, jestli je opravdu jiný a nebo se to vrátí do stejných kolejí. Nevím sice podrobnosti o vašem vztahu, ale pořád se rozcházet a následně k sobě vracet mi přijde nešťastný a začarovaný kruh. Člověk se ve své podstatě nemění, tak nečekej zázraky ani od svého přítele. Když už jste se rozešli 3x, jaká je pravděpodobnost, že to po čtvrté vyjde a bude to úplně jiný - úžasný ?
Mysli hlavně na sebe. Nejlepší by pro Tebe bylo pokračovat ve Tvém osamostatnění a tudíž i odpoutání od něho, užívej si v Praze kamarádů a věnuj se sama sobě....
Hodně štěstí....
listopad 02, 2007 14:00
No, vracet se k někomu, : Vodoměrka
pro koho jsem ubohá kráva? To by byla ubohost... nikdy! A navíc, když už to několikrát nevyšlo. Co bys asi tak byla příště?

listopad 02, 2007 14:15
pises ze ted je to vcelku v pohode : Jasmina
ale neni to takove jak by jsi si predstavovala. Chapala bych,mit s nim male deti,to zenska se snazi drzet rodinu pohromade,to je proste zakodovany. Tak by si mohla eventuelne rici,ze to teda jeste docela jde,-jsou horsi vztahy. Ale cim Ty jsi vazana k nemu? Proc naopak si nerici-ze to docela jde ale jsou lepsi vztahy? Nastav si latku vysoko,-slevit muzes kdykoliv,kdyz bude treba. Fakt jsou jeste chlapi,co by Te kravou nikdy netitulovali. U nas se rika-lepsi byt sam nez provazen zlym druhem .
listopad 02, 2007 14:17
Jestli se vrátíš, : mamča
tak mu dáš za pravdu, že jsi ta "ubohá kráva" neschopná samostatné existence. Když už se Ti jednou podařilo se z toho bláta vybabrat a jsi spokojená, tak proč se do toho vracet ?
listopad 02, 2007 14:20
Já se zase divím jemu, že se chce vrátit k "ubohé krávě". : strejda
Dorko, to byl nejapný a trapný ftip. smilies/wink.gif
listopad 02, 2007 14:30
To máš strejdo těžký. Já se mu nedivim. : NČ
Jsou už mezi námi tací, kteří absolutně nemaj potřebu si ženy vážit. Potřebujou jen obyčejnou služku, rohožku, roztažnožku. Není ani jedinej důvod, proč si služky vážit.
Potíž je, že těm tzv. chlapum se bez služek a roztažnožek jen těžko vegetuje. Když ji maj, je všecko OK, jen občas, když je třeba polívka moc horká, se nechaj unést a řeknou naplno, co si vo ní dovopravdy myslej. Ale když ji ztrácej!!!! To je pak průser! Nechtěj se jen tak nechat připravit vo svuj majetek!!!
Za trochu toho "vyznání lásky" jim to dosavadní pohodlí stojí. A když je zase vše při starym, rohožka zpět na svym místě, kráva zpět ve chlívě.... POHODA!!!
listopad 02, 2007 14:46
To máš strejdo těžký. Já se mu nedivim. : NČ
Jsou už mezi námi tací, kteří absolutně nemaj potřebu si ženy vážit. Potřebujou jen obyčejnou služku, rohožku, roztažnožku. Není ani jedinej důvod, proč si služky vážit.
Potíž je, že těm tzv. chlapum se bez služek a roztažnožek jen těžko vegetuje. Když ji maj, je všecko OK, jen občas, když je třeba polívka moc horká, se nechaj unést a řeknou naplno, co si vo ní dovopravdy myslej. Ale když ji ztrácej!!!! To je pak průser! Nechtěj se jen tak nechat připravit vo svuj majetek!!!
Za trochu toho "vyznání lásky" jim to dosavadní pohodlí stojí. A když je zase vše při starym, rohožka zpět na svym místě, kráva zpět ve chlívě.... POHODA!!!
listopad 02, 2007 14:46
Tři dny? : Gréta
Ahoj, kdo Ti dává ten termín na rozhodnutí? Ve svém věku máš čas aspoň půl roku! Čas porozhlídnout se v nové práci, zablbnout si s kamarádama...
Měla bys udělat, co doopravdy chceš. Chlapi přijdou a odejdou, ale Tvoje rozhodnutí jsou jen Tvoje.
listopad 02, 2007 14:52
tak vidíš : Kamila
názory jsou zcela jednoznačné. Pokud chceš to zcela nejmírnější řešení, tak mu řekni, že ho máš ráda, ale teď jsi spokojená a jak moc tě on má rád, abyste se scházeli takto? Ale tohle řešení mi z duše nejde, souhlasím s ostatními, nevracela bych se k němu, ale - hlavně se nestěhuj z té Prahy zpátky!!!
listopad 02, 2007 14:56
NČ, krásně a srozumitelně jsi to popsal. : strejda
Já se tu také každý týden těším na tu mojí roztažnožku. Navařil jsem, vyluxoval jsem, jen to počasí je pod psa.
Někdy se pošňafeme i o úplnou prkotinu (tedy - ONA má vždy pravdu..., to zase prrr a říkám si, že až odjede, že si oddychnu, no jo, ale za dva dny už se mi stýská a už se opět těším na víkend. smilies/grin.gif
listopad 02, 2007 15:12
strejdo, : mamča
to je krásně definovaná manželská láska. smilies/grin.gif
listopad 02, 2007 15:18
tak on ti klade ultimáta? : alena tečkovaná
a řekl, co ti udělá, když se nevrátíš???? To je normální psychopat - utíkej od něj co nejdál můžeš. Dneska ti nadává (joenom!!) - zítra tě zmlátí. Udělalas to nejlepší cos mohla.Sama nejsi, kamarády máš - potřebuje zjevně on tebe, ne ty jeho. Tři dny na rozmyšlenou!!No to je fak blázen!
listopad 02, 2007 16:36
... : nella
Jo, jo chlapi jsou divná stvoření. Já bych z Prahy nešla.
listopad 02, 2007 17:57
ctu to vsechno : Sammy
a nevidim, jediny prispevek, ktery radi se vratit. Nejlip to ovsem vystihl NC.
listopad 02, 2007 18:01
Sammy : nella
Vrátit se může, je to jen na ní. Možná se chlap může změnit, ale ne za tak krátkou dobu. I když já jsem o žádném napraveném neslyšela.
listopad 02, 2007 18:06
Nello : Sammy
jiste, ze se muze vratit, jenom jsem chtela poukazat, ze se pta na radu co delat. Myslim, ze po 5,5 letech uz je jasny, jaka je moznost, ze se partner uplne zmeni.
listopad 02, 2007 19:10
a jeste neco : Sammy
ten "nezny" titul ubohy kravy by mi stacil, abych si vedela hned rady co s tim, a ze tohodle borce asi tezko nekdo nauci ucty k zene. Kazdy jsme jiny, ale stejne myslim, ze NC mel pravdu.
listopad 02, 2007 19:42
... : Minnie
Rozhodně se nikam nevracej!
listopad 02, 2007 20:03
... : bb
"Problém v našem vztahu byl ten, že přítel si mě málo vážil a trávila jsem spoustu času sama doma a často jsme se hádali, kde jsem si také vyslechla, že jsem ubohá kráva apod. "...proč se vracet k ubohému volovi ?

listopad 03, 2007 16:15
njn...nektery zensky... : jajinecka
....jsou holt masochistky. Jestli se ti hadky, urazky a ponizovani libi, tak se k nemu vrat.Fakt se nekdy nedivim, ze nam chlapi rikaj slepice, kdyz se nad necim takovym dlouze rozmyslime. Mne manzel rict, ze jsem uboha krava, tak jak mam dve deti, tak by letel. A rict mi to v dobe, kdy jsme jeste byli svobodny a bez zavazku...pche! Nad cim sakra dumas?Je snad jedinej na svete???
listopad 03, 2007 19:59
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]