O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

LIDÉ, ZVANÍ MIMÓZNÍ PDF Tisk E-mail
Středa, 26 září 2007

Já bývám někdy úplně mimo, zvláště když poslouchám rozhovor mého bratra programátora s jiným programátorem. To je samé NEWSLETTER - UPGRADE - FIREWALL - GROUPWARE - a mně to připadá stejné, jak když spolu hovoří dva ufoni. Dost dlouho jsem také nechápala, když tito dva ve vzájemné komunikaci používali sloveso „pípni".

Nešlo mi na rozum, proč se dvě rozumně uvažující bytosti vybízejí k projevu nějakého ptačího citoslovce. Až postupem času jsem zjistila, že se nejedná o sloveso, ale o název webhostingové společnosti...

 

 

 

     Kdysi jsem také byla hodně mimo, když jsem na internetu v různých diskuzích a příspěvcích četla směsici písmen ve tvaru IMHO. Stále mi vrtalo hlavou, co to znamená, a „dle mého skromného mínění" mi všichni pisatelé, užívající tuto zkratku, připadali jako blázni. No, člověk se stále učí. (Taky bývám dost mimo, když s bráchou zrušíme láhev irské whisky, ale to sem nepatří, to tu nebudu moc ventilovat...)

 

     Úplně mimo však byla jedna má známá, která naprosto nepatřičně uspokojovala potřeby svého manžela. Vařila mu každý den teplé večeře, tahala domů v taškách lahvové pivo, dokonce, aby byl páníček spokojený, tak mu nosila do práce svačiny, přičemž on ji neopomněl pokaždé seřvat - buď že jsou rohlíky gumové nebo salám zasmrádlý. Ta byla tak mimo, že jí ani nevadilo, když ji manžílek zahrnoval lichotkami typu: „Jsi na světě úplně na ho*vno, akorát vydejcháváš ostatním lidem kyslík." Byla naprosto mimo, když jí poklad jejího srdce oznámil, že odchází ke své milence, a ještě dalších pět let si myslela, že se jedná pouze o fázovou nevěru a že se drahoušek vrátí.

 

     Dost mimo byl také jeden můj kamarád, kterému odjela manželka na šest týdnů do lázní. Paní domu, znala schopností svého partnera, a z důvodů, aby dokázal přežít a udržet domácnost v relativně zachovalém stavu, napsala mu následující lístečky s pokyny. Takže například v koupelně visely cedule:

 

NEPER  PRÁDLO  V  PRAČCE!  

NEPOUŽÍVEJ  BĚLÍCÍ  PROSTŘEDKY!!  

NEPOUŽÍVEJ  HORKOU  VODU!  NEPOUŽÍVEJ  TEPLOU  VODU!  

NEPOUŽÍVEJ  ŽÁDNOU  VODU !!!!

 

     V kuchyni na parapetu zase ležela cedulka:

 

PETÚNIE  ZALÉVEJ  DENNĚ! 

FUKSIE  ZALÉVEJ  OBDEN!  

FÍKUS  ZALÉVEJ  JEDNOU  TÝDNĚ!  

UMĚLOU  KYTKU  NEZALÉVEJ  NIKDY!!!

 

     Ten můj chudák kamarád byl z toho úplně hotový. Do toho dne vůbec netušil, že existuje nějaká fuksie nebo petúnie, natož aby věděl, co to je. Asi po 14 dnech odloučení od hospodyňky mi volal, jestli bych mu nemohla přijít najít v lednici vajíčko, protože mu žena na ledničku nepřipíchla návod, jak postupovat při hledání potravin. Při té příležitosti mě také požádal, abych mu pomohla určit, která z kytek v domácnosti je ta umělá.

 

     Jednou byl mimo také náš pes, taková krvelačná bestie, která pokousala asi dvacet lidí a čtyři už sežrala. Kromě svého pána vrčí na všechny, včetně mě, když mu dávám žrádlo do misky. Jednoho dne tenhle pes, připomínající značně přerostlého kance, poprvé v životě spatřil žábu. No žábu - spíše žabičku, žabinečku  velikosti ping-pongového míčku.  Očividně zaujatý tímhle zjevením, přiběhl k žabičce a asi půldruhého metru od ní se s němým úžasem zastavil. Chvíli se oba pozorovali, načež to žabku přestalo bavit a udělala skok směrem k psovi. Ten se v naprostém zděšení otočil a rychlostí vystřeleného šípu uháněl domů, kde zalezl pod stůl a tam se až do večera klepal. Nejen, že ten den na mě nevrčel, ale dokonce ani vůbec nežral.

 

     Hodně mimo byl jeden dobrodruh podnikající výpravu po Aljašce ( ne - nebyl to Toulavej :-)). Někdo mu nakukal, že v noci musí veškeré potraviny zavěsit mezi dva stromy, aby mu je nesežral medvěd, a navíc, aby odpudil divou zvěř, tak že má kolem svého nočního příbytku rozmístit použité ponožky. Tento člověk učinil vše podle dobře míněné rady a pak spokojeně usnul ve svém stanu. Když se ráno vzbudil, zjistil, že zmizela nejen veškerá potrava a ponožky, ale dokonce i jeho jediné kožené boty, které neprozřetelně zanechal před stanem.

 

     Pouze v náhradních ponožkách a bez bot pak ušel značný kus cesty, než narazil na srub, který obýval starý Indián. Poté, když mu vylíčil, co ho potkalo, dal se Indián do hurónského smíchu (aniž by to byl Hurón), přičemž ze sebe v jednom sledu vyrážel stále to samé slovo - „glutton" (žrout - nenasyta). Nakonec, když se uklidnil, vysvětlil udivenému greenhornovi, že o jídlo i obuv ho s největší pravděpodobností připravil rosomák, ten starý lišák, který sežere vše na co přijde (tedy i kožené boty) a hlavně pro něj není problém obstarat si potravu i nejdůmyslněji ukrytou, byť by třeba byla zavěšena mezi stromy...

 

 

No a co vy -

kdy vy jste byli naposledy „mimo" ?

A z čeho?

 

 

Občasný "mimoň" Míša

 

 

 

Komentáře (42)add feed
moc hezký, : kiwi
přihlašuju se taky do "Klubu mimoňů"
smilies/grin.gif smilies/cheesy.gif smilies/grin.gif
září 27, 2007 00:10
no.... : AlenaT
tuhle nedávno mi přišel mail - kde mimo jiné byla následující instrukce:" otevřete si nové internetové okno, zkopírujte a vložte URL". Mám tu a tak potíže s ledvinami a tak vím, že se jedná o urologii - ale jak ji kám vlastně zkopírovat?????
září 27, 2007 03:32
Mimoněm jsem trvale a spolehlivě, co se týče PC a žen : NČ
Po několika dotazech vnoučků na mý ICQ, jsem zprvu myslel, že ironicky narážej na muj nedostatečnej inteligenční kvocient, pak jsem zjistil, že se jedná vo jakýsi I Seek You - stejně vim prdlajs, momentálně přeci kurnik nikoho nehledám....
A ženský??? Tam jsem, a navždy zůstanu, Mimoněm naprosto exemplárnim!
září 27, 2007 06:16
jo : alena tečkovaná
tqaky jsem koukala, když mi kamarádka právě z ICQ napsala W8! - tyhle zkratky mě ničej.(nejdená se o nutnost použít 8 záchodů ale o příkaz "wait" - tedy "počkej"
září 27, 2007 08:09
Já jsem mimoň právě těď : wendy
Totiž to včera a dnes ráno jsem doshlédla všechno, co jsem si naprogramovala na nahrání v době dovolené a ještě i před dovolenou, včetně posledního dílu Prokletých králů, no nějak jsem se od toho nemohla utrhnout. Jsem totálně nevyspalá a jsem mimo i z toho, když se mě někdo zeptá, kolik je hodin. Mimo toho že jsem mimo jsem celá radostná z toho, že jsou tři dny volna a já budu spát a spát... To je mimózno mentálně-retardovaného charakteru, nezávislého na provádění automatizovaných činností.
smilies/cheesy.gif smilies/tongue.gif
září 27, 2007 08:46
Wendy, : Míša šíša
no jó, ty už máš za sebou tu Čínu, viď? Jak bylo?
září 27, 2007 09:04
Ha ha, : David
Z toho programátorského (nebo v tebou zmíněném rozhovoru spíše administrátorského) argotu si Míšo nic nedělej. Podobné řeči se vedou v každém odvětví. Když spolu mluví dva doktoři, tak okolí taky asi nestíhá.
Navíc existuje tolik odvětví a zákoutí počítačového průmyslu, že kdyby se například bavili dva specialisté na J2EE aplikační server JBoss, tak by tvůj bratr zřejmě taky koukal jak vyoraná myš smilies/smiley.gif
Nikdo nedokáže pojmout všechno. Já třeba nerozumím autům, motorům apod. - je to pro mě jen prostředek jak se dostat z bodu A do bodu B. Umím ho řídit, občas něco někam dolít a vím kam ho zavést do servisu - to mi stačí. S počítači je to podobné.
Není to navíc tak složité jak to zní - stojím si za tím, že jakákoli věc z oblasti počítačů se dá srozumitelně vysvětlit takřka komukoliv, pokud má dost trpělivosti a je ochoten naslouchat. Složité se to někdy dělá proto, aby byli laici ochotní více zaplatit za "odborný" zásah.
září 27, 2007 09:54
Míšo, prosím, pouč neználka : Ariana
co je to ten shluk písmen IMHO? Já to na rozdíl od Tebe pořád ještě nevím a taky mi to vrtá hlavou. smilies/cheesy.gif
září 27, 2007 10:13
Jojo milá Míšo : wendy
už mám po všem co se letošní dovolené týká. Byla to nádhera, jiný svět, kde o historii brkáš na každém kroku a na druhou stranu vidíš mrakodrapy, které jsi dřív viděla akorát tak v kině...ještě dlouho budu ty zážitky vstřebávat. Viděli jsme roztomilé pandy, úžasné paláce, zahrady, Velkou zeď i olympijský stadion - Ptačí hnízdo, i tu kostku na vodní sporty, i domorodé rázovité uličky. Lidičkové tam jsou vesměs skromní a usměvaví, a všude je čisto. A ubytování v jejich *** hotelu je jako naše v ***** hotelu !
Vůbec nevím kdy se dostanu k fotkám, ale pár jich vyberu a s krátkým komentářem podstrčím Daniele.
S pozdravem caj-tien Wendy smilies/cheesy.gif
září 27, 2007 10:23
Nikdo ti neodpovídá, Ari : wendy
IMHO se používá jako "mimochodem" a to sem na dané téma mimoňů docela sedí, že ? smilies/grin.gif
září 27, 2007 10:33
taky kouskuju : wendy
In my Humble Opinion - podle mého skromného názoru.
září 27, 2007 10:38
jejda diky : Jasmina
taky jsem nevedela IMHO,ale proc ne po cesky MMCH?Nebo MM,MIM.Jsem rada ze rozumim aspon "pls" nebo "svp"-prosim, no by bychom mohli pouzivat "prs",stejnte tak kdyz uz pouzivam "zdr"-zdravi Jasmina,pro slovo dekuji uz daaaavno existuje d (s hackem)a taky premyslim jak se mam naucit smat stylem DDDDDDD,-porad jsem si jeste nezvykla misto obvykleho haha nebo hehe.
září 27, 2007 11:00
Ariano, : Míša šíša
Wendy ti to vysvětlila přesně a jinak to i zaznělo v samotném článku:

"...Stále mi vrtalo hlavou, co to znamená, a „dle mého skromného mínění" mi všichni pisatelé, užívající tuto zkratku, připadali jako blázni." smilies/wink.gif
září 27, 2007 11:11
Wendy, Míšo : Ariana
díky za vysvětlení, už mohu klidně spát smilies/grin.gif.
září 27, 2007 11:28
FYI Jasmino, : David
IMAO to je tak. AFAIK Český internet, potažmo česká diskuzní fóra jsou mnohem mladší než anglická. Pamatuji doby, BION, kdy se na Internetu v podstatě česky diskutovat nedalo. A v anglicky vedených diskusích se člověk rychle naučil používat tyto zkratky AKA akronymy. Protože starého psa novým kouskům nenaučíš, mnozí je ATM používají i v českých diskusích. Z pubertálního prostředí se sice vynořilo pár českých alternativ jako MMCH nebo JJ, ale ne každý si na ně zvykl.

FYI hezký seznam akronymů včetně jejich významu je tady : http://cs.wikipedia.org/wiki/Seznam_zkratek_v_online_diskusích

Používat jen AYOR.
září 27, 2007 11:33
další věc, která mě naprosto ničí : alena tečkovaná
jsou tzv. "protidětské" uzávěry čehokoli. Naprosto s přehledem jenotevře pětiměsíční lezoun - takže se ve většině případů míjejí účinkem - jedinej, kdo je neotevře jsem já. A já vím, že nemám pít ani savo ani leštěnku na nábytek.
září 27, 2007 11:44
Aleno taky nemám ráda flaštičky, : wendy
které se otevírají usilovný tlačením závěru této velkou silou dolů a následným otáčením v protisměru. Když jdu uklízet, spěchám a nemám čas na blbůstky. smilies/tongue.gif
září 27, 2007 12:20
! : bb
kouskuju povětšinou z technických důvodů, wendolíne
září 27, 2007 13:34
no jak kdy : alena tečkovaná
já si koupila mycí prostředek značky Klára a dosud se mi jej nepodařilo otevřít - ať jsem dělala co dělala. Savo s otvírá tak, že se zmáčkne po stranách, ale zas to prokluzuje a když mačkám ty značky na víčku, nejsem schopna víčkem otáčet. Zlaté původní bakelitové špunty!
září 27, 2007 13:37
bb : wendy
kdo chtěl, si jistě sám všiml, že já zase kouskuji z blbých důvodů...
smilies/grin.gif smilies/grin.gif
září 27, 2007 13:59
Holky, : Jitka
já mám kolikrát i problém s otevřením prachvobyčejný PET láhve! Doma mám na to vehement, ale v práci ne a to si vždycky krucináluju a vzpomínám na ubohý žíznivý starý babičky. A mimoň jsem samozřejmě taky, mimoni jsme asi občas všichni, někdo míň, někdo víc - já určitě patřím k těm, co víc. Vzpomínám s láskou na mé rodiče a na jejich příhodu, která se u nás v rodině občas s úsměvem vypráví.Odehrávalo se to v jednopatrovém paneláku.Maminka odešla do blízké sámošky a tatínek se, jak bylo jeho zvykem, vyložil s cigaretou do okna a sledoval cvrkot. V době, kdy se maminka vracela, zrovna v okně z nějakého důvodu nebyl, ale ve chvíli, kdy kráčela po schodech domů, už zase ano. A tak se stalo, že neslyšel maminku zvonit. Nikdo z nás u toho nebyl, takže nevíme, jak to doopravdy dlouho trvalo. Maminka dostala strach, že tatínek neotevírá, zazvonila na souseda, ten nelenil, vzal žebřík od půdy, nese ho k baráku, že vyleze do našeho okna a tatínek na něho volá - kam lezeš, Franto? Ty vole, k tobě! Skončilo to tak, že maminka přesvědčovala tatínka, že to všechno trvalo hrozně dlouho a tatínek zas maminku o opaku, až oba praštili hodinkami o podlahu a oba si je rozbili.
září 27, 2007 14:09
Jitko, : Ariana
smilies/grin.gif. To já zas vzpomínám na staré ubohé babičky, když otevírám láhev s twistovým uzávěrem (třeba okurky nebo zelí). Když je doma muž, tak jdu za ním, aby mi ji otevřel a dávám mu tím pocit, že je prostě nepostradatelný, ale když doma není, nezbývá mi, než páčit víčko korunou.
září 27, 2007 14:56
Inu, byli oba důslední Jituš ! : wendy
Ale když si to představím v barvách, pro nezasvěceného pozorovatele to musela být groteska... smilies/cheesy.gif
září 27, 2007 15:08
A jak jsou na tom s mimoňem lidé bydlící v Mimoni? : strejda
Tam musí být srandy kopec... smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
Obyvatel Prahy je pražan. Obyvatel Mimoně je tedy mimoň...
září 27, 2007 15:08
To by podle tebe obyvatel Třeboně byl taky Třeboň... : wendy
Možná je tedy mimoňan, který je současně mimo, dočasný mimoň na druhou.
září 27, 2007 15:17
Ariano, : Jitka
slyšela jsem na tyhle uzávěry radu, která se mi osvědčila - manžela není, musím si pomoct sama. Poklepávám uzávěrem sklenice kolem dokola např. o hranu stolu či něčeho jiného tomu podobného. Po chvíli klepání zkusím a skoro vždy otevřu, připadně klepu chvíli dál. Zkus to. Ale zase když máš možnost dát manželovi pocit nepostradatelnosti, to je k nezaplacení, zas tolik příležitostí možná není, že? smilies/wink.gif
září 27, 2007 15:19
Mimoňani : alena tečkovaná
- prosím neplést s Mimozemšťany smilies/grin.gif
září 27, 2007 15:48
... : bb
přesně tak to dělám i já, Jitko - podložím utěrkou a dvakrát třikrát klepnu hranou víčka, většinou povolí hned
případně lze klepnout o hlavu manžela, kdo povolí dřív...
září 27, 2007 16:46
Twistky. : Krakonoš
Někdy nejdou otevřít ani silnýmu chlapovi. Pak používám primitivní fintu - mezi sklenici a víčko opatrně nacpu např. opačnej konec kávový lžičky a s citem zapáčím, vzuch vnikne dovnitř (kde je po zavaření podtlak) a sklínku pak otevře i děcko. Posílám všem milým mimoňům smilies/wink.gif
září 27, 2007 23:52
tak na tohle nás pan učitel Froněk, : AlenaT
rozený Žízala naučil jinej trik - měl nás na chemii a biologii, byl krásnej a nesmítrně vzdělanej, a totiž - postavit takto neposlušnou sklenici do dřezu a nalít na víčko horkou vodu. Toto se roztáhne a vpustí vzduch, čímž se uvolní ta mrcha vakuum - stejný, jako když zapáčíte tou lžičkou.A funguje to - dělám to od svých třinácti let a fakt je to to nejlepší, co na tento problém věda vymyslela.
září 28, 2007 02:57
Tak díky všem za rady, : Ariana
to jsem netušila, co všechno na ta zatrápená twistová víčka funguje smilies/cheesy.gif. Já je vždycky páčím korunou (s citem) nějak podobně, jak psal Krakonoš. Ale zkusím příště i ty finty s poklepáváním a s horkou vodou.
září 28, 2007 18:43
Ja je otviram kudlou, : Ceskymo
tedy misto korunou, chce to cit ale funguje to vzdycky.
Zato uplne nenavidim vyrobky zality do tvrdyho plastu, koupim, prinesu domu - a nastane dlouhej souboj kdo z koho... kdyz se to snazim nejak vystrihat nuzkama, vetsinou se porezu o ten plast, kdyz pouziju kudlu, porezu se zase tou kudlou, uz jsem premejslela roztavit ten plast ohnem, jenze to pak zase muzu ten vyrobek rovnou vyhodit... zkratka uz mam pocit, ze tohle vymyslel nejakej zavilej nepritel lidstva, kterej nikomu nepreje nic novyho.
září 29, 2007 19:34
... : bb
lžičkou pod víčkou to dopadne vždycky tak, že tu nerezově ocelovou lžičku ohnu, nebo mi ujede a dloubnu se s ní někam jinam než pod víko...a s kudlou by to byla jatka :-)
lžící otvírám jen běžná víčka, bez závitu, protože jsem líná hledat mezi dronostmi ten plíšek na otvírání...takže většinou tou lžící natrhnu víčko a musí se vyhodit
ohřívat vodu na každé víčko od sklenice okurek, džemu, broskvového kompotu, červené řepy, čalamády, hub, cibulek aj. dobrot z domácích zdrojů se mi taky nechce
asi zůstanu u toho nejjednoduššího, klepnout hranou víčka o stůl
září 30, 2007 13:15
Počkej BB - tobě neteče z kohoutku teplá voda? : AlenaT
napustíš jí trošku do hlubokýho talíře a položíš do ní sklenici s víkem ponořeným do té vody, tedy dnem vzhůru - nebo, nechceš-li mazat nádobí, postavíš sklenici přímo pod kohoutek a pustíš na ni pár vteřin čůrkem horkou vodu. Nebo ty nemáš rychlovarnou konvici na kafe? tak zahřát tak půl hrníčku vody skoro k varu a nalejt na víko. No, ale jestli žiješ eko bio přírodně tak holt do lesa na dříví, zaqpálit oheň v kamnech - to je jednodušší tou žičkou - nebo tu sklenici rovnou rozbij. smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif Mně namouduši nenapadlo, že by s tímhle mohl mít někdo problém, my měli doma teplou vodu už když jsem byla malá, tak jsem už jako dítě užívala výše uvedených postupů.Jelikož jsem za geniální dítě rozhodně neplatila, tento postup se mi osvědčil a užívám ho dosud. Zkus se soustředit, třeba to zvládneš i ty. smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
září 30, 2007 19:32
AlenoT, : bb
buď se nepřekonatelně nudíš a pídíš se z nudy po čemkoli, do čeho bys lehce ironicky rejpla, nebo nečteš pořádně...nebo sis neumyla brejle, abych se držela tvého stylu.
Nepsala jsem, že s tím mám problém, psala jsem: "ohřívat vodu na každé víčko od sklenice okurek, džemu, broskvového kompotu, červené řepy, čalamády, hub, cibulek aj. dobrot z domácích zdrojů se mi taky nechce "
Nechce - čili jsem to ani nezkusila, zdá se mi to zdržující a zbytečné, ohřívat v konvici vodu a pouštět ji na sklenici apod. Jednodušší mi přijde můj starý zaběhlý způsob - klepnout víčkem
o podložku (stůl). No, ale vlastně máš pravdu, je to i ekonomičtější a ekologičtější, než elektrikou ohřívat vodu. Psala jsi totiž horkou, ne teplou, teplá voda víčko neroztáhne.
Z vodovodu mi teče voda nastavené teploty, tj. taková, abychom se mohli koupat, sprchovat, čistit zuby a jelikož nejsme prasata, tak stačí i na úklid. Na prádlo a nádobí se voda ohřívá v pračce a myčce.
Na poznámku o Eko-bio přírodně nemůžu reagovat, neb nevím, co si pod tím představuješsmilies/wink.gif

září 30, 2007 22:29
He-he, snad se nebudete hádat kvůlivá víčkům? :))) : Míša šíša
Taky na ně používám nůž, je to úplně nejjednodušší způsob. Jedná se o stejný princip, jak jej popsal Krakonoš se lžičkou, mám ale dojem, že s tím nožem to jde líp.
Musela jsem se smát, jak tu Ceskymo popisovala svoji anabázi s otvíráním plastových výrobků. Vzpomněla jsem si při tom na svoji mamku, která cokoliv otvírá jiným (primitivním) způsobem než se má. Obal má naprosto dokonale řešený uzávěr, který lze otevřít jediným snadným pohybem, což ji ale nikdy nedojde, takže přicházejí na řadu všechny ty nůžky, nože, šroubováky apod. Vždy to končí absolutním znehodnocenímm obalu a psychickým i fyzickým zdecimováním matky. Když jí pak následně ukážu, jak jednoduchým způsobem šlo obal otevřít, chytá se za hlavu. Je na tohle poněkud natvrdlá smilies/grin.gif
říjen 01, 2007 09:00
:-)) : Krakonoš
S nožem to jde líp, se lžičkou se nepořežeš. Mimoň by neměl brát nůž vůbec do ruky, proto ta lžička. Co je na tom ovšem nejlepší je, že i kvůli takový kravině si některé kudlanky vjedou do vlasů :-)))
říjen 01, 2007 14:19
... : bb
ale to je jen Váš způsob uvažování, že v tom vidíte dohady smilies/smiley.gif mě to co psala AlenaT nijak nečílí, jen jí vysvětluju, že napsala nesmysl
jsem takový vysvětlovač
říjen 01, 2007 14:28
já si jednou v Americe koupil nějakou potravinu, : toulavej
asi sýr, ale nevím přesně a hned na parkovišti v autě si chtěl nacpat panděro a EJHLE, nenašel jsem hned na poprvé nějaký ten proužek, pásek, nastřižený roh ap, kde mám trhat, tahat, promačkávat a tak a to mě tak překvapilo, že jsem byl fakt mimo, že by se našel druh zboží v týhle zemi, kde by nebylo i pro primitiva hned jasný, JAK TO OTEVŘÍT. Ale hlad byl větší než trpělivost a tak jsem použil hrubé násilí, ale stejně mně to pořád vrtalo hlavou a tak, když bylo bříško plný, jsem to začal znovu zkoumat. Potvrdilo se, že i tohle mělo svůj proužek na zatáhnutí, jenže byl nějak málo výraznej a tak jsem si ho v hladovým stavu nevšiml. Ale opravdu mě zachvátila panika, že by si tady někdo dovolil nedat návod s usnadněním na otevření obalu jejich výrobku . . .
říjen 01, 2007 14:42
... : bb
no, tady už jsou těmito usnadňovátky a urychlovátky taky opatřené všechny obaly výrobků (aspoň těch, co kupuju), ale ještě mi nevymizely z paměti chvilky strávené nad trojúhelníčky taveňáků, po kterých mi v ruce zbyl jen kus zmuchlaného staniolu olepeného sýrem...aniž bych kousek sýra pozřela :-))
říjen 01, 2007 14:53
... : bb
úžasné jsou například očka u víček olejovek, tresčích jater apod...jenže u těch levnějších šetřil výrobce i na obalu, takže očko se urve a otevřít pak ten měkký, běžným otvírákem neotevíratelný plech, to je pošušňání
na obzvlášť odolné uzávěry PETek beru kombinačky
no a taky se mi daří občas rozlít něco oleje, když odstraním kryt a páčím víčko s očkem
říjen 01, 2007 14:55
.. : Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny
ja jsem mimózni furt..
ptz hulim jak hovado.smilies/shocked.gif)
srpen 09, 2008 01:37
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]