O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

NEPŘÍJEMNÉ PÁDY A JEJICH DOPADY PDF Tisk E-mail
Úterý, 18 září 2007

Lidi, nějak sotva lezu a opatrně poposedávám na židli, pokud spím, tak jedině na boku. V neděli jsem se vypravil na Novou Ves, to je uskupení několika málo baráků pod vrcholem Ostrý v Českém Středohoří nedaleko trvalého mého bydliště. V noci pršelo a ráno čerstvý větřík, říkám udělám pár fotek -  

zejména z jednoho místa nad tou vsí, kde Kletečná a Milešovka v jakémsi zákrytu jsou stejné velikosti a tvoří PRSY MATKY BOŽÍ.

 

 

      Nějak se to celé zvrtlo, když jsem vyvláčel pěšky na kopec, tak bylo silně mlžno i přes docela silný vítr, takže z fotografování nebylo nic. Když jsem táhnul lesem zpátky dolů, tak mě na mokré lesní hrabance ujely nohy a sedl jsem si na p*del, jinak se to nazvat ani nedá. A jak fungujou zákony schválnosti a veškerého svinstva, tak jsem si kecnul na vyčnívající kořen...

 

      No a tak perfektně o něm vím a dokážu dokonale lokalizovat onen kousek těla, kde mému vysoce ctěnému předkovi před pár milióny let vyrůstal ocas z jeho srstnatého zadku.  Někdo mi radil, aby na své náročné cesty si radši pořídil trenýrky s chráničem kostrče - za pouhých 850 korunek českých -  používaných prý  při snowboardu. Nevím jak to vypadá a jak se v tom taky chodí (abych pak nevypadal jako Kačer Donald po análním sexu). Prej to ale dost vadí při sezení v hospodě, tak radši budu příště vopatrnej a nebo budu sedět doma na zadku...

 


 

     "Slečna" Kateřina periodicky chce domů PSA: „Dědo, víš jak je takovej pejsek krásnej?"

 

     Já to perfektně vím a dokážu si velice dobře představit, jak to dopadne. Už jsem tohle všechno před pár lety zažil. Mám docela dost kamarádů, kteří jsou ze zděděného nebo nějak nafasovanýho psa na mrtvici. Holt od té doby si neřídíš život ty, ale tobě ho řídí PES.

 

     V hospodě nemůžeš bejt tak dlouho, jak chceš, od milenky, přítelkyně a kamarádky prcháš nakrmit a vyvenčit PSA. Všichni se ti samozřejmě příšerně chechtají a dělají si z tebe p*del. U manželky to tak není hrozné, tam se máš aspoň na něco vymluvit, zdrhnout a vzít si sebou do hospody PSA v tašce, taky se to tak dělá, i když hospodský to obecně velice neradi vidějí.

 

 

Franta

 

Komentáře (15)add feed
A pointa? Tedy : *Vodoměrka
kromě v obou polovinách zmiňované p*dele?
září 18, 2007 12:52
heč : alena tečkovaná
my tu máme hospodu, kam psi běžně chodí. smilies/cheesy.gif
září 18, 2007 12:54
musí mít všechno pointu? : ivanka
jsou to hezký zážitečky staršího pána, no...
září 18, 2007 13:06
Jo, : *Vodoměrka
aspoň maličkou...
září 18, 2007 13:10
Třeba jen tu fotku dvou božích prstů : *Vodoměrka
a dovětek, podívej, todle jsem vyfotil a když mi pes hřeje tu moji naraženou p*del, tak to za to přece stojí, ne?
září 18, 2007 13:12
Vodoměrko ne prstů, ale prsů : Inka
možná to bude o těch pocitech, že se necítí dobře ani s naraženou tou ani se zděděným či nafasovaným psem. To člověka vykolejí.
září 18, 2007 13:28
Jasně, prsů, : *Vodoměrka
hahaha, prsty píšou automaticky a vybírají to, co se mi hodilo víc - jako pojem prst boží... chichi... ale muselo by jich pak být pět a když dva, tak fakt prsy, protože pět prsů by snad neměla ani žádná bohyně :-)
září 18, 2007 13:37
Snad mě Fanoušek nezabije... : d@niela
Něco vám tu na něj prásknu:
Od miminka s manželkou vychovávali vnučku Kačenku, nedávno jeho paní po dlouhé a opravdu těžké době umřela. Takže je na puberťačku sám. A opravdu není z nejmladších; přesto se s tím vítězně pere. Jiní jsou v jeho létech už dávno na lebedící penzi, on pracuje na několika frontách.
Jo, dobrej dědek, všechna čest!
září 18, 2007 13:39
I mě včera bolela část půlek. : strejda
smilies/cheesy.gif
Nikoli však z pádu, ale z kola. Včera to vypadalo zde, v Krušných horách, na poslední krásný letní den. Nebylo zde vůbec krušno, ale přímo nádherné počasí a tak jsem nechal práci pracovitým a vyjel si po kopcích. Po několika km se dostavily první příznaky otlaků od sedla a tak jsem slezl, vyndal sadu imbusáků a říkal si, že to přece není možné. Jiní také jezdí cestou necestou, že to musí být v naštelování řídítek a sedačky a tak jsem to pokoušel upravovat a upravovat a po několika dalších km jsem to nakonec vrátil do původní polohy. :-)))
I po hezké nedrncající asfaltové cyklostezce jsem v duchu snil o tom starém, pohodlném, širokém a odpérovaném sedle, jakými byla vybavena dřívější kola.

Pointa? Vodoměrko, Ty ji v tom textu necítíš? Skrytá a nevyslovená reklama na vypolštářované cyklistické kalhoty, které by měl mít každý cyklista. I TY. Pak by neměl problémy s bolavou pérdelí.
U Franty je to něco podobného, trenky s chráničem za 850 českých. Takže, je to mj. i ponaučení, protože internet nás co? Nejen baví, ale i učí...přece. A až sednes na kolo, vzpoměň si na nás, zkušené staré chlapy a vezmi si nějakou tu doporučenou ochranu mezipůlek. Aby Ti bylo hej.
smilies/grin.gif
září 18, 2007 14:34
Jo a zapomněl jsem na to Tvé chichi : strejda
smilies/grin.gif
září 18, 2007 14:36
Hele, strejdo, : *Vodoměrka
já už náhodou mám cyklistický mozol na zadničce, takže mi to problémy nečiní a najeto mám těch km po cestách necestách i horských kamzičích stezkách tak akorát... škoda jen, že přes zimu ten mozol jaksi odezní a první jarní výlety na kole se musí poctivě otlačit, polstrované kalhoty nepolstrované kalhoty... :-)
září 18, 2007 14:38
Strejdo : Vodoměrka
smilies/cheesy.gif chichichichichi....
září 18, 2007 14:46
Pozor, reklama ! : mamča
Místo vypolstrovaných kalhot za nekřesťanský peníz, stačí koupit gelový potah na sedlo cca za 100 - 250 Kč. I hodně zhýčkané pozadí si na něm pohoví, a výroby mozolů netřeba. smilies/cheesy.gif
září 18, 2007 17:53
dobra : Jasmina
gelovy potah mam take a chvalim ale na prochazky lesem a napichnuti na koren ten potah je na .....
ja mela stesti,je to 14 dni a ja si razne sedla obkrocmo na padly kmen;-taky byl vlhky a klouzal. To stesti v tom ze tam nevycnivala zadna zlomena vetev. smilies/shocked.gif Jinak bych po takovem zazitku dlouho nemela chut na manzela.
září 18, 2007 23:41
nebo : bb
by mohl Franta nosit na zadnici honzíka smilies/smiley.gif

za toho psa se přimlouvám, tuším by měl u vás královský život

září 19, 2007 00:35
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]