O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

MÁ SVŮJ DEN... PDF Tisk E-mail
Pondělí, 17 září 2007

Pro otce, který má doma dceru, je to věc neodvratná. Dříve nebo později přijde den, kdy u jeho dveří nezazvoní ta znuděně se tvářící stvoření, která jsou dceřinými kamarádkami, ale... kluk. Řekněme si to na rovinu, to otce znervózní a opět se mu připomenou již zasuté argumenty na téma "Proč je lepší mít kluka".

 

 

 

     Dcera měla desáté narozeniny a vymohla si něco na způsob oslavy s kamarádkami. Že tam bude i jeden... kamarád jsem se dozvěděl až když jsem mu otevřel dveře. S takto přímočarým připomenutím faktu, že dcera je vlastně zárodek ženy jsem, popravdě, nepočítal. Setkání s prvním dceřiným nápadníkem mám tedy za sebou a je čas na rozbor:

 

     Ohodnotit si amanta musíte hned na první pohled. Většinou je trochu nervózní a pozdraví (tím se podstatně liší od dceřiných kamarádek, kterým za pozdrav obvykle nestojí ani vlastní otec, natož cizí). Milého frajera sjedete dvakrát pohledem nahoru a dolů, čímž ho ještě víc znervózníte. Musí si přece uvědomit, kdo je tady pánem. Nenechte se zmást předstíranou sebejistotou. Obvykle vyvěrá z bezchybného používání nože v Counter Striku či útržkovitých informací z fotříkovi pornotéky.

 

     Tady jste šéfem vy! Ale pokud má nůž za pasem, tak raději zavřete a dceři tvrďte, že to byli Jehovisti.


     Velkou chybou je pokus o hodnocení amantova ohozu. V tom, co se opravdu nosí, mají jasno snad už jen vietnamští prodejci čínského textilu. Proto nemá smysl pozastavovat se nad kalhotami s rozkrokem u kolen či basebalovou čapkou o číslo větší. Tu nosí tuším hodně hustý ganxta, oh yes nigga, takže bacha. Všechno ostatní je snesitelný, když je to čistý. Chlapečka v dětském obleku klidně vpusťte dovnitř, vyhodí ho nejspíš vaše dcera. Ostatně, nesmíme zapomínat, že teprve naší generaci (dnešních čtyřicátníků) se podařilo rodičovskému okolí vnutit názor, že džíny jsou slušný oblečení.

 

     Hodnotit kytku, kterou přinesl, si netroufám, ale určitě to nebyly ani karafiáty ani kopretiny, ty já poznám. V igelitce měl (jak sem se později dozvěděl) cédéčko od Ewy Farný, která je ve svých 13 letech naprosto zklamaná láskou a taky je hustá zpěvačka, kterýžto fakt nám připomínal hulákající přehrávač celé odpoledne.


     Nebojte se zapříst hovor a hlavně se nebojte s amantem mluvit svrchu (až za osm let zastaví před vaší haciendou na černým harleyi, nejspíš ani nedostanete šanci na něj promluvit), na to, aby se na něj příjemně někdo usmíval, jsou holky. Vy jste fotr a tudíž problém, tak se podle toho chovejte. No, popravdě řečeno, moc času na hovor nedostanete, neboť se vám za zády objeví manželka s nějakým notoricky známým sdělením ("nech už těch blbinek") a vleče amanta dovnitř. Tam už na něj bude čekat asi pět puberťaček v záběhu, takže na chvíle před vámi bude ještě vzpomínat se slzou v oku.

 

     Zahlédl jsem, jak dcera přijímá gratulaci (červenala se, to se jí při hádce s mámou nad domácím úkolem nikdy nestalo). A potom přišel okamžik, kdy si poněkud dospělejší lidé dávají hudlana. Amant udělal pohyb, jako by se jí pokusil vykousnout naušnice. Dcerunka několik vteřin nenacházela slov, což byl stav, který se mi u ní už dlouho nepodařilo vyvolat.

 

     A potom už byla oslava. Ovocný bublinky tekly proudem, míša řezy se jedly lopatou a Ewu Farnou jsem slyšel tolikrát, že Měls mě vůbec rád nemůžu z hlavy dostat ještě teď. Vím, že jednou přijde den, kdy dcera bude mít na oslavě narozenin jenom jednoho kluka a v jejím pokoji nebude dunět muzika, ale podezřelý ticho. Smiřuju se s tím faktem. Ale upozorňuju všechny budoucí amanty, že to jde ztuha. 

 

P.S. Brokovnici tchán ještě neprodal. Já jen, aby se někdo nevymlouval, že sem ho nevaroval...

 

Jón Kixx

 

 

Komentáře (15)add feed
Nojo, trochu mi to něco připomíná :-) : NČ
Nakonec konec docela dobrej - ale to až tak po 17tym roce!
Jsou i situace.... Sem si vzpomněl na nějakou tv scénku, utkvěl mi v hlavě jen začátek.
15tka si přivedla asi 20ti letýho frajera, představila otci. Frajer vytáhl cigáro se slovy: "hoď mi voheň, sokolíku". Dost dobrý :-)
A jinak, obecně - hlavně, že holka nebude na holky, nebo že, až jí bude trochu víc, nebudeš ji muset doprovázet do kina a do cukrárny ty.
září 18, 2007 06:33
to je milý : Kamila
počtení, takhle poránu.... díky!
září 18, 2007 08:31
na ja : Jasmina
nejsem fotr,ale mozna mi jednou domu na obed prijde nevesta....
září 18, 2007 09:25
Moc hezký ! : mamča
Trochu mi to připomíná písničku "Zatím co ty spíš..."
září 18, 2007 09:26
Hezky napsaný, : Krakonoš
jen trošku literární. V reálným životě fotr takhle vážně "nápadníky" desetiletý holky nebere, ale to by zase nešlo ztvárnit v podobě hezkýho příběhu. A NĆ, mám dotaz: Co by tě rozhodilo víc - kdyby přivedla Cikána a nebo kdyby se ukázalo, že je na holky? To by mě v tvým případě docela zajímalo. Já vím, že nejvíc by vadilo, kdyby byla na holky a ještě si přivedla Cikánku, ale na to se neptám :-))
září 18, 2007 09:49
Krak, : NČ
kdyby byla na holky, tak bych ji měl uplně stejně rád. Ale mrzelo by mě, že bude mít v životě už předem zaděláno na spoustu problémů.
Cikána ani cigoru by nepřivedla. To prostě není možný :-)
září 18, 2007 10:23
Nikdy... : kixx
... neříkej nikdy. Jak známo, láska je vůl smilies/wink.gif
září 18, 2007 10:54
no a to buď ještě rád, že jsi otec : alena tečkovaná
být matka, tak máš po punčocháčích, hezkejch botičkách, halenkách,sveříčcích a po kosmetice. O jiné parádě nemluvě.Pokudovšem nevlastníš nějaký pěkný pánský svetr, nebo značkovou mikinu - pak se to týká i tebe.
září 18, 2007 11:06
Kixxí, pokud vím, tak : ivanka
se kolem tebe batolí ještě korunní princ.
Můžu se zeptat, jaký mají dětičky vztah navzájem? Jestli malá slečna občas malému mužíčkovi nedá pocítit tvrdou ženskou nadvládu?

září 18, 2007 11:25
a teda : Kamila
proklikla jsem si na "hustý ganxtas" a tekly mi slzy smíchu proudem, výýýýbornýýýýý!!!!!
září 18, 2007 11:31
no jo já si to ještě pamatuju : Inka
ze svého mládí, jak měl otec nabitou brokovnici a to bez legrace (byl myslivec) a nikdo se k nám neodvážil přijít ani náhodou. Až můj první manžel měl pro strach uděláno a navíc to otce tak šokovalo, že nebyl schopen slova. Bylo mi 16 let, mému prvnímu tenkrát potenciálnímu manželovi 17 let, přijel na Jawě 250 s vojenskou barvou, měl dva zlatý přední zuby a dlouhé vlasy a navíc jak se hned po představení jich dvou navzájem ukázalo to byl syn otcova největšího nepřítele, kterého nemohl ani vystát, takže příběh jak z románu a to mě provázelo celým manželstvím.
Když si dcera ve 14ti letech přivedla na návštěvu svou první lásku a já dorazila poněkud později z práce, otevřu dveře a před nima vedle botek č.4 mé dcerky stály koráby neuvěřitelných rozměrů, jen mi proběhlo hlavou "jde do tuhého". A taky šlo, byla jsem v nevýhodě pod podestou u schodů a v tu chvíli se nade mnou objevil o čtyři schody výš dlouhatánský mladík. Zaklánějíce hlavu až do oblak jsem jen zaslechla "mami to je Vláďa" a neschopna rychlé reakce jsme jen pípla "těší mě". Představování dalších mladíků v průběhu let jsem již přivykla, někteří byly fakt milí, sympatičtí a velmi zapdli do rodiny, škoda jen, že to tak necítila i dcerka. Za to ten poslední nesympatický a neomalený s ní bohužel zatím zůstává, ale já jsem optimista a říkám si, že si ho ještě nebere a naoknec i kdyby k tomu došlo, se mnou tedy bydlet nebudou.
září 18, 2007 13:25
to Ivanka : kixx
Krutou ženskou nadvládu junior od své ségry ještě nepoznal (ale pozná, na jaře ho chceme přestěhovat k ní do pokojíčku smilies/grin.gif), ale už si zvyká na "krutost života", neboť na rozdíl od milujících rodičů (i když mamině už z tý mateřský řádně hrabe) se s ním ségra nemaže. posledně mu snědla kaši, protože při krmení dospěla k názoru, že junior už nemůže...
září 18, 2007 14:50
s vámi je legrace : Míška
snad radši, aby byla na holky( což už nehrozí), než cikánskýho sokolíka, proboha smilies/grin.gif
znám slečnu, co se ve třeťáku zamilovala do generačně staršího Jimmyho a jezdí s ním na rodeo po rebulice. Alespoň letos odmaturovala. A Jimmy se v klobouku na maturitním plese
dost vyjímal
září 18, 2007 16:41
uz dlouho : sasas
jsem stranku dfens nenavstivila koukam porad je skvela
gangsta kompatibilni, dasourcovat, ownloadovat z hrobu

jinak, kdyz bylo me nejstarsi dveri 12, bavila jsem sve okoli podobnymi historkami. o rok pozdeji me humor presel smilies/grin.gif
září 18, 2007 17:24
koukam, ze se mi nejak zmatly pismenka : sasas
spravne ma byt nasourcovat, downloadovat a nejstarsi dceri smilies/wink.gif
září 18, 2007 17:26
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]