O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ON SE NECHCE UŽ VÁZAT... PDF Tisk E-mail
Středa, 24 listopad 2010

Seznámila jsem se s mužem, který přišel před čtyřmi lety o ženu, se kterou má úžasné děti. Jeho paní zemřela, ale on v době jejich manželství zrovna svatý nebyl - podvedl ji a ne jednou. Přišel o ni a musel se postarat o děti, což se mu vedlo. Od smrti ženy měl několik vztahů - každý po pár měsících skončil, pak další, další ...

 

 

 

      Hledal ženy na inzerát, ženy hledající vážný vztah, a tak našel i mě. Seznámili jsme se, já se zamilovala, ale od začátku jsem z něj měla velmi divný pocit. A strach. Po pár měsících mi řekl: " Promiň, nechci se vázat, nechci ti ani ublížit, ale můžeme být přátelé. Jsi přitažlivá, láká to dobrodružstvím, ale ublížit ti nechci. " Málem jsme nezávazný vztah měli ... ale nestalo se tak, protože na něj nemám - zničil by mě. Přesto mě uháněl do postele - ano, moje chyba. Ale nedostal mě.

 

     Čas utekl a on začal mít problémy - někdo o něm šířil divné věci na seznamce, smazal si tedy profil a po čase přišel s tím, že má zase novou přítelkyni (nyní asi 2,5 měsíce), jeho rodinka začala být spokojená a tvrdila, že tatínek se dost zlepšil po vztahové stránce.

 

     Fajn, ale čekal mě šok - on mi občas napsal, zda nechci přijít a strávit u něj noc. A pak mi jeho bývalá milenka každý den psala a pomlouvala ho, někdo mu také začal vyhrožovat napadením, ona,  kdykoli mi napsal nebo jsme se viděli, tak pěnila (trvá dodnes), lhala a dodnes s ním občas spí.  Neřeším to, ale bohužel, nějaká "dobrá duše" napsala jeho dětem o mě --- přišly pak za mnou a nebylo to příjemné.

 

     Tak nevím - je to typický děvkař? Nebo - jak on tvrdí - hledá stále lásku? Sama jsem mu několikrát do očí řekla, že je to jen zástěrka, ale on si tvrdě stál za tím, že není... Poradíte mi, co mám dělat? A myslíte, že se může ještě změnit?

 

Jana

 

O D P O V Ě Ď :

 

Milá Jano,

 

     Tak mám z tvého dopisu dost divný pocit. Podle všeho jste se rozešli a on se nadále seznamoval a rozcházel,  seznamoval a rozcházel. Jenže - ty ses do něj zamilovala a stále v tajnosti své dušičky doufáš, že se „vyblázní" a vrátí k tobě. Mám-li být upřímná, ráda bych ti doporučila, abys tohoto pána ponechala jeho stylu života a nevzdávala se naděje na někoho lepšího, někoho, kdo se bude k tobě víc hodit. Podle všeho jsi citlivá, mírná duše a i když tě tenhle muž opravdu přitahuje, nemáš šanci ho získat. Nemyslím tím, že by byl zrovna špatný; jak sama píšeš, zvládne starost o své čtyři děti, ale nejspíš zatím o nějakém vázání se, o nějakém vážném vztahu fakt neuvažuje. Pokud se budeš stále na něj upínat, bude to pro tebe jen a jen ztráta času a zbytečné trápení.

 

     Víš co by mne zajímalo? Jak ta jeho bývalá milenka zjistila tvou adresu? Od něj? A co ošklivého mohly jeho děti s tebou řešit, když jste v podstatě vy dva spolu ani nic neměli?

 

     Každopádně - Jani - nech ho plavat, to opravdu není nic (a nikdo), kvůli komu bys měla být nešťastná!

 

d@niela

 

 

Komentáře (19)add feed
Jano - nezmění se : holubinka
může se naučit dávat špinavý fusekle do koše na prádlo a ne vedle vany, to jo.......... ale povahu dobyvatele-skokana , tu fakt nezmění
Ruce na prsa a davaj pryč
listopad 24, 2010 09:41
Kristepane!!!!!!!!!!!!!! : Krakonoš
Je ti fakt vosumnáct? Pak bych to pochopil.... Jo, je to děvkař, kerýho to vobskakování různejch samiček bude bavit, dokud mu nepřestane zabírat viagra (takže možná až do smrti). Ne, změnit se fakt nemůže, leda by přišel ňákým úrazem vo "kolegu". A co máš dělat? Nechat ho na pokoji a hledat to, co chceš. Když chci židli, nekoupím si křeslo a pomocí všech možnejch nástrojů se z něj nepokouším židli udělat. Sakra!
listopad 24, 2010 09:57
Panečku ! : Karlos
To je zase dotaz ! :-D Přesně jak píše Krakonoš, navíc zmatený a nepřehledný. No čte se to hrozně..:-)
listopad 24, 2010 10:43
Milá Jano : mamča
"ON SE NECHCE UŽ VÁZAT... " ???
On se nechtěl vázat nikdy, jen si prostě nějak udělal čtyři děti, což mu ovšem nebránilo v navazování dalších vztahů i v době manželství.
K dobru mu lze přičíst, že se stará o děti. Ale co jiného mu zbývá ? A je také možné, že děti jsou hodně samostatné, takže se o sebe víceméně starají samy.
Každopádně muž s dětmi ve vlastní péči je na seznamkách lákadlem pro hodné ženy pečovatelského typu, které on nehezky využívá.
Ne, nemyslím si, že se může (a chce) změnit. Jemu tenhle způsob života vyhovuje, a pokud Tobě ne, tak ho odlož do smetí své duše, jako nevratný obal.
Hledej jinde, a nesnaž se převychovávat dospělého chlapa. Nejde to, a on o to (za to) nestojí.
listopad 24, 2010 10:44
... : Sandra.
O čtyrech dětech jsem se tedy v dopise nic nedočetla....?
Ale i jinak to moc nechápu- ty jsi tedy jedna z jeho bývalých, podle všeho soudě jedna z mnoha.Ta žena, co pění vždycky když se s ním vidíš, to je tedy ta jeho současná, se kterou už je 2,5 měsíce, nebo nějaká jiná z bývalek? Nebo tu, co se s ní po vztahové stránce zlepšil pak také pustil k vodě? Nebo s jednou je a ostatní bývalky mu dělají ze života peklo? Ale jak tam v tom případě figuruješ ty?
Asi jsem dnes nějaká málo důvtipná...každopádně ať je to jak chce, tak tohle asi nebude chlap do nepohody. Je sice fajn, že se dokázal postarat o své děti, ať už jich je kolik chce...ono ostatně co jiného mu také zbylo...ale pokud podváděl již svou ženu a matku svých dětí a od její smrti střídal ženy jako ponožky, tak bych nějaké polepšení čekala až v okamžiku, kdy mu začne táhnout na x- tý křížek a on se bude poohlížet po nějaké pečovatelce, která by to s ním dotáhla do konce. To nevim jestli je úplně terno.
listopad 24, 2010 11:20
tedy pratele, : mura1
mate muj obdiv, ze jste vyse uvedenemu textu porozumeli. ja totiz ne
listopad 24, 2010 11:21
jojo, : d@niela
nechci být drsná, ale Janičko, poslal tě už jednou "do pryč" a řekl ti to hezky. Naštěstí není aspoň velkej hulvát, takže se s tebou nejspíš baví, když se mu nějak ozveš.
Ale - holka, neupínej se na něj, já vím, že se ti asi líbí, že tě přitahuje, jenže tohle opravdu není to pravý "vořechovo" pro tebe.
Vymaž si jeho telefon, jeho emajl, vymaž si každou jeho stopu a zkus hledat jinde.

listopad 24, 2010 11:39
.. : kolemjdoucí
Tak nevím - je to typický děvkař? Nebo - jak on tvrdí - hledá stále lásku?


No to jedno je přeci jenom jiný název pro to druhé, nebo ne?
listopad 24, 2010 11:53
kolemjdoucí : Kamila
smilies/grin.gif
listopad 24, 2010 11:57
kolemjdoucí : mia I
smilies/grin.gif
listopad 24, 2010 12:30
Chlap, který se nechce vázat a přitom hledá v rubrice Vážné seznámení... : wendy
mno tedy mrkev v zimě...
smilies/wink.gif
listopad 24, 2010 13:36
... : bb2
Tak nevím - je to typický děvkař? - ano, sofistikovaná verze

zástěrka, ale on si tvrdě stál za tím, že není... - když se musíš ptát, je jedno, co už odpoví, tvrdě nebo měkce

A pak mi jeho bývalá milenka každý den psala - proč má jeho bývalá milenka tvoje číslo? po první smsce jí napiš, že tě to nezajímá, všechny další její sms mažeš a udělej to.

nějaká "dobrá duše" napsala jeho dětem o mě --- přišly pak za mnou a nebylo to příjemné.- proč? kvůli tomu, že tě jejich tatínek 2 měsíce uháněl a neuhnal? Řekla bych dětem, ať nedají na pomluvy, že s tatínkem jsme jen známí, nic víc (což odpovídá skutečnosti,že?) a všechno ostatní ať řeší s tatínkem.


Poradíte mi, co mám dělat? - nic. NIC. NIC NIC NIC. (v případě pokusů z jeho strany o kontakt přidat sms "nemám zájem" a na další pokusy nereagovat).

A myslíte, že se může ještě změnit? - ne, dokud nebude po uši zamilovanej (jako ty nebo vy) a ta, kterou bude milovat k zbláznění, ho odkopne pro jiného (jako on tebe - vás ostatní).
Ty to nebudeš.
Ale můžeš zařídit, abys s ním a s trápením, které by ti způsobil, neztrácela čas.














listopad 24, 2010 14:07
bb2 : Milene
Koukám, že pod tvým příspěvkem je hafo volného místa. Prostě pod nickem bb2 se předpokládá dlouhý komentář, tak je tam už připraveno místečko. smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif Musíš se příště polepšit. smilies/wink.gif
listopad 24, 2010 15:14
Také přicházím s trochou do mlýna. : strejda
Janě.
On se nechce vázat, chce se pouze lepit,
na telecí, na roštěnku, je to nemoc... mor,
nebudeš se přece kvůli němu topit,
to Ti říká strejda, strejda z Krušných hor.

Všichni Ti tu radí, pusť ho, Jano, k vodě.
Ať se na něj lepí stejné lepičky,
nemusíš mu mávat z břehu, ani z lodě.
Vyřkni slova hrdě, jdi si do pi.ky!

listopad 24, 2010 16:20
Ty jo, : magdalenka
buď Jani trpíš nějakým spasitelským syndromem nebo jsi masochistka nebo jsi vážně tak naivní?
Chválabohu, že ses aspoň svěřila, poněvadž jinak bys mohla být v pěkným průseru. Čti bedlivě výše uvedené rady, jsou ze života. Nejdřív každopádně řeš svůj život, svý partnery, vztahy a děti a pak teprve pomáhej takovýmto existencím.
listopad 24, 2010 16:37
já vůbec nechápu proč se tím stále zabýváš????? : Inka
Prokoukla jsi ho a nedala mu, správně činíš, hovoří to o Tvé sebeúctě.
Pak jen nerozumím proč se jím zabýváš i nadále?!?! Potažmo jeho milenkymi, exmilenkami, dětmi, jeho problémy co si nadělal, jestli se změnil či ne ..... napadá mě jen jedno slovo "masochismus". Proč se do toho stále nějak nasíráš???

Hele Jani "starýho psa novým kouskům nenaučíš", to je známá a pravdivá věc, zkus to vstřebat tak jak to opravdu je, nic si nenamlouvej. Najdi si takového, který Tě bude milovat, budete mít podobnou myšlenku do budoucna, vždyť chlapů je plný svět ....
listopad 24, 2010 19:54
Já si teda nemyslím, že mu Jana nedala.... : KáčaKáča
...sice to píše na konci druhého odstavce, nicméně čas oponou trhnul a mezi prvním a druhým souvětím čtvrtého odstavce tuším cosi nevyřčeného...
No, každopádně kdo chce kam...
listopad 24, 2010 20:27
Jani, : Aneli
měla bys doplnit chybějící informace. Kudlančata jsou zvědavá, docela mě zajímá, jak to bude dál smilies/wink.gif

Jinak se mi chce říct něco o božích mlýnech... Pán se dlouhá léta ve vztahu k ženám zřejmě řídil pořekadlem "využij a odkopni", a nakonec si našel hysterku, která mu jeho životní styl ještě patřičně osladí... Škoda jen, že do toho tahá děti.
listopad 25, 2010 14:05
Podám si inzerát : : wendy
zahraju vám hysterku, neodbytnou a hlučnou, tak jak má správná hysterka vypadat, beru dvě stovky na hodinu nutné výdaje. Zn.: bude litovat že se narodil.
smilies/wink.gif
listopad 25, 2010 14:34
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]