O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

MAJDA A ČIČINKA PDF Tisk E-mail
Pondělí, 17 srpen 2009
Přejít na obsah
MAJDA A ČIČINKA
Strana 2

Bude tomu půl roku, co jsme si vzali z útulku kočku. U nás doma jsme měli jen potkany, ale v manželově rodině kočky vždy byly a já jsem pro každou špatnost (a kromě toho manžel není potkanům příliš nakloněn), bylo proto na můj návrh rozhodnuto, že osvojíme kočku. 

 

 

 

 

 

 

 

 

       V útulku jsem tedy nakladla své požadavky (bytová krátkostrstá kočka k dítěti) a byla nám vybrána vhodná kandidátka. Na jinou kočku jsme se podívat ani nešli a při první návštěvě bylo rozhodnuto. Naše kočka je v barvě želvovinové. Když jsem tuto skutečnost oznamovala své mamince, pravila maminka radostně: "Nojó, to znám, to jsou takový ty vošklivý, co vypadaj jako prašivý!"

 

 

 

 

 

     Snem každého majitele kočky jistě je, aby návštěvy po spatření opečovávaného zvířete vydechly úžasem. Majitelům čistokrevných koček, jejichž rodokmen visí zarámován v předsíni, se to skutečně daří.

 

     Poprvé návštěvy vydechnou při spatření vykrmeného a vykartáčovaného zvířete, trůnícího monumentálně na gauči, podruhé zpravidla po sdělení ceny, za kterou byla kočka pořízena. 

 

     Naše kočka ovšem netrůní na gauči, nýbrž chodí návštěvy vítat ke dveřím. Na hosty upře nejprve pohled plný nevinnosti (viz obrázek), z něhož se slabším povahám dělá mdlo a hosté ze sebe většinou vypraví pouze: "Eeeee... co to je??"

 

     Po tomto prohlášení se k nim kočka otočí druhým koncem a se vztyčeným ocasem se důstojně vzdálí. Poté, co jsou hosté uvedeni do obývacího pokoje se pak kočka rozhoduje pro další strategii. Neomylně rozpozná členy rodiny od cizích osob a to i v případě, že je nikdy předtím neviděla.

 

 

     Těm prvním okamžitě za hlasitého předení vleze na klín a doprovází je i na toaletu, druhé velkoryse ignoruje tváříc se, že ji ohromně zajímá, co se děje za oknem.

 

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]