O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

JÁ NA TO MÁM! PDF Tisk E-mail
Pondělí, 13 červenec 2009
Přejít na obsah
JÁ NA TO MÁM!
Strana 2

Tak si vážení představte, že už je mi rok a čtvrt. To je teda něco. Nohy mě poslouchají a téměř, až na pár trapných nedorozumění, šlapou jako hodinky. Mám svůj kočárek, krosnu, sedačku do auta, židličku, postýlku, svoji skříňku s oblečením, plínky, flašku, aspoň deset dudlíků, schovaných na nejrůznějších částech bytu.

 

 

 

 

 

 

 

     Mám dobré a špatné nálady, mám bolení břicha, mám své oblíbené papání, ale nejvíc ze všeho mám úžasnou a neutišitelnou radost ze života. To vám je toliko zajímavých věcí na světě. Kdekoli a kdykoli si dokážu najít něco, co přímo nabádá k prozkoumání. Třeba takový mámin šuplík v kuchyni. Je tam sice namontovaná jakási nesmyslná a hloupá věc, která mi má zabránit šuplík otevřít, ale nejsem už žádné hloupé bezzubé pískle, abych si s tím neporadil.

 

 

 

 

 

 

     Mysleli si, že mají vyhráno, pche, tak jsem si nedávno zahrál na popelku. Podařilo se mi tu hroznou zástrčku přeprat a za odměnu mě čekalo tolik pokladů...

 

     Nejen čočka a hrách, ale i špagety, ovesné vločky a strouhanka, taky velkej kečup... To byla paráda.

 

     Když si mami odskočila na minutku na takový velký splachovací nočník, vše jsem fofrem vysypal na jednu hromádku a vytvářel zajímavé obrazce.

 

 

Byl jsem přichycen dřív,  

než jsem to vše stihnul zpracovat.

Drapla mě

(ještě mně přepere)

a v koupelně mě strčila pod sprchu.

Měl jsem to i v plínce a v uších.

 Ale zábava to byla.

Fakt dobrý...

 

 

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]