O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

TRVALÝ POBYT - PŘÍTELKYNĚ S DÍTĚTEM - II. PDF Tisk E-mail
Pondělí, 25 květen 2009

 Tak vám nevím. Občas mi přijde nějaký dotaz od jednoho a pak odpověď u druhého. Ono by to bylo v podstatě prima, slyšet z obou stran, jak to bylo a je, ale ani tak se někdy pravdu skutečnou  (i když nám "tu svou" píšou oba) nedozvíme. V poslední době se s neshodami dvou lidí, propíranými na kudlance, nějak roztrhl pytel.... To, co mi nyní přišlo, raději tedy publikuji tak, jak jsem to dostala, bez úprav - úsudek si udělejte sami:

 

 

 

 

 

 

nevěřtemu on si hraje na chudačka. chce mě vyhodít z bytu k vuly tomu že mu nechci vařít. a v bytě mám plno věcí mojích on umí věc přetočit. on si myslí když je vedoucí tak mu všichni padnem k nohám ale semnou a z malím to už jednou skusíl mi máme taky právo na svoje věcí když tak píše že tu mám jen kartáček, tak proč mi to neřekne přímo do očí ale jde psát omě blbosti proto že to neni pravda je vidět jak se děla chytrýho a ta exekuce patří malímu. kdyby byl pořádný chlap jak se patří tak se postaví k věcí a deto řešít semnou a ne se spovídat do poradný je to umě ubožák který neumí nic jinýho jen vyhazovat lidí z domu.on moc dobře ví co se stalo. a jde házet špinu na mě.

 

Karin

 

Komentáře (48)add feed
milá Karin : kolemjdoucí
nejdříve si, prosím, dokonči alespoň základní vzdělání, tohle se nedá číst.
květen 25, 2009 11:58
Teď jde akorát o to, : Míša šíša
jestli to skutečně psala nějaká ta Karin anebo Martin. Zdá se mi to až nějak moc uhvízdlý.
Pokud je to opravdu od Karin, tak souhlasím s tím, co napsal Kolemjdoucí v reakci u první části.
květen 25, 2009 12:06
Kolemjedoucí, mě napadlo totéž : NČ
ale po dočtení je jasný, že si někdo dělá zase Prd*l! Takováhle 3.14ča neexistuje!
Jedinej jinej možnej výklad je, že předmětnej byt se nachází v centru Chánova.
květen 25, 2009 12:06
no, mě je přátelé divný jedno: : d@niela
kdo neumí psát, tak nedělá mezery po tečce, čárce. To se musí člověk naučit.. Takže se přikláním k tomu, co píše Míša. Nejspíš to asi není ani Martin, ale někdo docela jinej.
Nějak se to tu začíná hemžit "srandistama", což mě štve. Poradna je pro lidi, kteří potřebují poradit a ne pro ty, co se chtějí pobavit. Ach jo...
květen 25, 2009 12:20
... : mia
Tak nakládačky mám zasetý.Koukám bud je pisatelka momentálně zaostalá nebo Ti tam řádí Nezbedníci domácnostní co tu o nich byla nedávno řeč nebo šušnahelgoalenák zjistil,že na právní poradnu se nechytáme,tak zkouší něco jiného.Na to je tvůj i náš čas drahej.Mít ho po ruce tak mu ji nakopnu,že ji bude mít na tři půlky.
květen 25, 2009 12:23
Jsem ještě, mio, nakládačky nevysela, : Eva
to nestíhám smilies/wink.gifJinak TOHLE není třeba řešit smilies/wink.gif smilies/cheesy.gif smilies/grin.gif
květen 25, 2009 12:26
podle mě : alena puntíkovaná
si z nás někdo dělá legraci
květen 25, 2009 12:31
danielo : erika
možná by pomohlo žadatele o radu (případně jejich protějšky, jako tady) ověřit předem telefonicky, než nám je předhodíš? Kdo odmítne poskytnout na sebe kontakt, má smůlu. Sto procent podvodníků neodhalíš, ale mnohé zcela jistě ano. Fakt by to byla škoda, kdyby poradna pošla z tak blbého důvodu, jako je zneužívání dobré vůle lidiček.


květen 25, 2009 12:42
Hm, : Míša šíša
tak to by měla Kudlanka pěknej účet za telefon.
květen 25, 2009 12:43
Eriko, : d@niela
to bohužel nejde.
Protože poradna je založena právě na totální anonymitě, na tom, že si lidé mohou postěžovat na svoje problémy zcela otevřeně - jen bez udání jména.
Dotazy do poradny dostávám z e-mailové adresy, ale tu si můžeš založit zcela jednoduše, že. Je fakt, že hodně z těch, kterým jsem poradila, se postupem času stalo mými dobrými přítelkyněmi, že se z mnoha z nich dokonce znám i osobně. Ale to už pak vyplynulo ze všeho pomalu, časem...
Víš, tohle se bohužel už stalo několikrát; nedá se nic dělat, s tím musím počítat, že vždy se někde vyskytne někdo, kdo vidí za plotem hezčí prase, než má on. Případně, že on ho nemá a tak je jeho jediná touha, aby tomu, kdo ho má, chcíplo. smilies/grin.gif
Mě to sice vždycky děsně naštve, ale - abych poradnu vzdala, to ne.
Takže to lidi berte jen jako osvěžení, holt jsme "každej jinej", někdo lepší, někdo horší :-))).

květen 25, 2009 12:47
Dani : mia
Děláš svou práci dobře,dělej ji dál.Kolikrát my tu klevetíme mezi sebou a Ty stojíš trochu jako solitér v ústraní a to se přiznám,mě i trochu mrzí,že Ty máš práci a starosti a užitek my.Nevím jestli mi dobře rozumíš.Kolikrát se tu i pohádáme a jsme nevděční,nemáš to s námi lehké.Tak za sebe velký dík.
květen 25, 2009 12:55
Daníííí, kurnik, proč takejch cirátů kolem toho? : NČ
To je jak s tou Marión. Vždyť ono se to už stejně tak přibližně vodhadne, co je vážně a co žertem.
Nebo je tu tolik sucharů a sucharek? Že namísto srandy je z toho všeobecný vzrušení a pohoršení?
květen 25, 2009 12:57
... : Los evropský...
Mno, tenhle dopis vypadá pro "normálního" člověka jako pusté utahování si, ale já se přikláním k tomu, že by mohl být pravý - když se totiž někdo snaží napsat dopis tak, aby to vypadalo, že to napsal naprostej analfabet, tak zapomene na detaily, jako - psát správně mezery mezi slovy, akorát sem tam napíše blbé í. Tohle ale vypadá, že to psal někdo, kdo ví, jak se co řekne, ale nikdy to neviděl NAPSANÉ. Mně totiž v rámci práce chodí dopisy od vězňů - Ukrajinců, nebo Slováků, a VYPADAJÍ PŘESNĚ TAKHLE...
květen 25, 2009 13:10
... : Los evropský...
A nebo to psal někdo, kdo ví, jak vypadá dopis, který píše analfabet. Proč to psal, to teda nechápu. Danielo, mám dotaz: upravuješ pravopisné a stylistické chyby, než dáš nějaký dopis do poradny? A přišel už někdy podobný dopis?
květen 25, 2009 13:15
Též se přikláním k Losovi, : Vodoměrka
na jednom webu, kam taky chodím, takhle normálně píšou některé holky... no, tak to zřejmě nebude žádná středo nebo vysokoškolačka, ale je spousta lidí, co mají problémy s pravopisem, gramatikou a někteří dokonce nepoužívají háčky a čárky, protože smsky píšou taky bez nich... a nejen ti méně vzdělaní... podobně píše i moje kamarádka, co je původem Polka... mluví dobře, jen má takový tvrdší přízvuk, ale píše hodně podobně...
květen 25, 2009 13:16
áále to zas ne NČ : erika
mě třeba to "chánovský" psaníčko docela pobavilo... smilies/grin.gif
Jen jsem se lekla, aby to Velekudlu nepřestalo bavit, když se zvyšuje procento falešných pisatelů.
květen 25, 2009 13:17
no, tak trošku vysvětlivek :-))) : d@niela
pochopizditelně, drahouškové, že to gramaticky upravuju. Stejně tak to - tu už ale jen nejnutněji - upravím i stylisticky. Páč mi kolikrát přijde psaní ve verzi, jako dostává "losinka". Ale jak říkám, ono to od lidí, co to nějak vyťukají, vypadá jinak...

ale tohle jednoznačně vypadá, že se někdo snažil - všimněte si, že tam je docela dobrej slovosled, neopakuje se, je to v jedný linii... Jestli najdu někde něco, tak vám to sem na ukázku zkopíruju, jak píše někdo, kdo se k počítači nedostane každej den.

Spíš si myslím, že to je někdo z Martinova okruhu, kdo si z něj tímto způsobem utahuje. Jojo, ani byste neřekli, kolik "věrolomníků" (tedy přátel a manželů) mi pak pod různými dalšími nicky píše, píšou mi falešné dotazy, případně se snaží dotyčnou jakkoliv shodit.
No, pomalu uvažuju o tom, abych si zchrastila osobní ochranku...

květen 25, 2009 13:27
No vidíš. To je bezva THEMA! : NČ
Votiskni semtam nějaký chuťofky.
květen 25, 2009 13:33
... : Los evropský...
No, asi máš, Dani, pravdu, k nám to chodí napsané ručně a někdy je to fakt síla. To je podle mě ještě syrovější než z počítače. A asi to i jinak vypadá, s čímž máš zase zkušenosti Ty. Takže úsudek ponechávám na velekudle...
květen 25, 2009 13:44
..: : kordulinka
to " k vuly " to je opravdu fascinující, pořád jsem to nějak nemohla ani přečíst!
no ale co když je to vážně pravda, nad tím neuvažujete? co když? no já vím, vypadá to sice hrozně, ale vím také, že jsou lidi co opravdu nedokáží napsat větu!

no ono když si přečtu tu specifiku NČ! jako třebo " votiskni " ?? nemůžu za to, ale bije to do očí, až praští!
květen 25, 2009 13:44
No, Kordulí, hlavně, že tě nebyjou do vočí "chuťofky" : NČ
.
květen 25, 2009 13:48
... : Los evropský...
Jenže u NČ je vidět, že to dělá oumyslně:-)
květen 25, 2009 13:50
..: : kordulinka
oumyslně - neoumyslně, prostě mě to bije, já za to fakt nemůžu! ..no chuťofky mě nebijou, jelikož čtu první, prostřední a poslední písmenko ...ostatní se složí v mozečku samo, víš?
květen 25, 2009 13:56
..: : kordulinka
no ale zaměřila bych se na téma, jelikož od toho tu přece jsme! zaujalo mě, že on dobře ví, co se stalo! No tak co se tedy stalo? Po všem tom přečteném i nepřečteném, zda-li je to vůbec skutečné, nebo neskutečné, tak se asi tedy muselo něco stát! Pročpak nám to Karin nenapsala???? Když už tu perou prádlo, tak alespoň velký prádlo! Ne?
květen 25, 2009 14:01
Jo tak vostatní se složí :-) : NČ
No, vono to taknějak bude, že člověk nečte soustavně, nýbrš vobčas semtam písmeno. A mozeček maká...
květen 25, 2009 14:02
..: : kordulinka
složí, složí, tuhle jsem v Kauflandu u knih čekala, až ten můj vybere postřiky na trávu, na víno, na mravence, ..no prostě hrůza! Takže jsem za tu půlhodinu slupla knížku od Ireny Obermannové - Láska jako Řím! Dopručuji a všem přeji! to je krásná čeština! Lidi málo čtou a tak pak tak to vypadá, když chtějí něco napsat!
květen 25, 2009 14:09
... : katka*
já bych to neřešila a rovnou smázla oba příspěvky. a nebo se nenamáhala s odpověďmi.
tímto způsobem už upadlo spoustu stránek s poradnou - např. www.zpovednice.cz - byly to moc fajn stánky na popovídání a rady - ale ted nemá cenu to ani číst...
abchom tady taky nedopadli podobně... smilies/sad.gif
ale my se nedáme!!! smilies/wink.gif
květen 25, 2009 14:20
Katko s hvězdičkou, : ivanka
tohle už kudlanka ustála hodněkrát, věřím, že to zvládne i teď smilies/wink.gif
květen 25, 2009 14:33
Nemyslím, že by šlo o vtip. : Milan
Dnešní mládež je velice nevzdělaná a píše skutečně otřesně, kluci i holky. Viz například zde:
http://www.trapeni.cz/index.php
květen 25, 2009 15:16
mládež?? : Kamila
můj jedenáctiletý syn píše zcela bez chyby - protože čte, protože jeho rodiče i prarodiče čtou a je k tomu veden. Nesnáším zevšeobecňování - znám spoustu starších a starých lidí, kteří píšou jako negramoti!
Pche, že dnešní mládež nestojí za nic řekl již někdo dva tisíce let před naším letopočtem, že ano, wendy? Tys i věděla, kdo...
květen 25, 2009 15:24
to je síla : kolemjdoucí
malá ukázka
Ahoj moje trapeni zacolo minulej tyden.Takze zacnu mam pritele s kterym sme stastny mame se radi a vsechno je ok....me je 19 let bydlime v zahranici ja pracuju a on bohuzel nema praci on je v zahranici jen 4 mesice.Kdys sem prijel poprve bili sme u mich rodicu asi tak mesic pak sme odstehovali do sveho bytu.Muj pritel mel praci asi tak mesic a pul bylo vsechno dobre klapalo na to financne i v lasce i snasima.Ale tet nema praci mi se odstehovali spatky k nasim a je to hruza.Nejdriv to bilo tak ze moji rodice zacali mluvit ze to nevadi ze nema praci at se nastehujem spatky knim ze si muzem penize setrit atd.Tak sme si spritelem otom promluvili a schodli sme se ze maji pravdu,tet sme zase unich a je to spatny.Muvi mi ze at se nanej vikaslu ze je to promne jenom zatez atd....sami zly veci.Proste nas asi chteji rozdelit necitime se tady oba dobre ale nevim co mam delat...Mozna sem sem toho mela napsat vic ale to bi bilo nadlouho doufam ze to staci abi nekdo pochopil me trapeni. predem Dekuji za odpovedi

květen 25, 2009 15:27
No,nad tou ukázkou : Ivča
od kolemjdoucího se mi otvírá červená propiska v kapse,mám cukání opravovat hrubky,to fakt psala nějaká s problémem s češtinou...ale to nahoře,to je fakt nějak jiný....divný...umí vyjmenovaný slova i předpony,čárku v souvětí tam,kde ji udělal(a),by člověk s problémy v pravopise nenapsal...
květen 25, 2009 20:32
Ale dyk sem už jedna taková *** psala, : Krakonoš
to byl takovej klenot, hlavně pak dál v diskusi, že jsem si ji uložil:
http://www.kudlanka.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=1869&Itemid=35

Takže třeba je to zase vona, nebo ňáká jiná hvězda. Ale je to fuk, tohle kudlu nevohrozí.
květen 25, 2009 21:13
NČ : MARION
smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif - vidim, ze jsi na me nezapomnel, milacku.

květen 25, 2009 23:07
MARION, Sluníčko mýho stáří, : NČ
jak bych mohl zapomenout na nezapomenutelný!
květen 26, 2009 06:16
NČ : MARION

květen 26, 2009 23:19
Drahá mi Marion, to je nějakejch vzájemnejch komplymentů. Dost dobrý! : NČ
Zřejmě jsme si padli do voka (nebo do péra?)
Jenže bacha! Už jsem byl vokřiknutej i za používání hvězd v určitejch slovech.
Sice nevim proč, páč čistýmu vše čisté a nemravností nedotčenej mravnej si z hvězd domyslet nemůže, jelikož nezná; no ale co nadělám. Kazit zdejší počestnost by mi bylo nepočestný.
Tak jen jsem ti chtěl takhle říct, že BACHA NA HVĚZDY! Jak jsem si všim, ani ty k nim nemáš daleko :-)
květen 27, 2009 06:20
Tak nevím, jestli je to šalba, klam a mámení, : Míša šíša
nebo mám jen vlčí mlhu, ale jsem přesvědčená o tom, že jsem včera viděla, že příspěvek z 25.května ve 21:13 hodin psal NČ. A dnes tam vidím Krakonoš.

Jsem blbá nebo co? smilies/shocked.gif
květen 27, 2009 09:18
Ne, Míšo, jenom zamilovaná :-) : Krakonoš
Takže pak holt enčého vidíš všude. smilies/wink.gif Ten příspěvek jsem psal já a vod samýho začátku jsem tam byl podepsanej smilies/grin.gif smilies/grin.gif
květen 27, 2009 09:56
Houbeles zamilovaná : Míša šíša
Nesmim tolik chlastat smilies/grin.gif
květen 27, 2009 09:58
Proč tam dala marion tu českou vlajku? : Krakonoš
Dovede mi někdo vysvětlit smysl, případně úžasnou vtipnost, která mně - omezenci - uniká, použití český vlajky v tom jejím "příspěvku"?
květen 27, 2009 09:58
No aby bylo jasný, : Míša šíša
že Češi se vzájemně milujou.

květen 27, 2009 10:03
Marion si zkouší vkládání obrázků... : d@niela
na tom článku "Jak na vkládání obrázků" toho má víc. Ale proč sem dala tu vlajku, to fakt nevím. Asi aby se pochlubila, co už umí :-))) No, každopádně se jí to povedlo smilies/grin.gif
květen 27, 2009 10:10
To je ale holka šikovná! : Krakonoš
Tahle Marion. smilies/grin.gif
květen 27, 2009 13:57
... : mia
Pamatuju se na nějakou písničku někdy na konci 60 let .....tak Ti píšu Marion,že bych tak rád slyšel známej zvon....Nevím vůbec ale kdo ji zpíval?
květen 27, 2009 16:44
mia.... : MARION
j s i

květen 27, 2009 17:26
Ale to jsi sem nemusela dávat hned tři svý portréty, : Krakonoš
abys mě přesvědčila, jak jsi krásná. smilies/grin.gif
květen 27, 2009 20:42
Proč ten příspěvek s blijící marion zmizel? : Krakonoš
Vždyť byla tak rozkošná!
květen 28, 2009 17:58
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]