O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ZTRATILA LUCINKA PŘÍTELE... PDF Tisk E-mail
Pondělí, 20 duben 2009

 Z následujícího dotazu, který se "jen tak přilepil, jako komentář u jednoho článku, a ještě ke všemu bez adresy, na mne jde fakt smutek. A říkám si: "Kam to děvče dalo hlavu? Co ji - vlastně je - v budoucnu čeká?" Je na vás, abyste jí poradili... Takže:  "Dobrý den, kudlanky a kudlánci,  můžete mi poradit? Jmenuji se Lucie a jsem ve 4. měsíci těhotenství.

 

 

 

 

     Ale - opustil mě přítel, který mě prosil o miminko. Myslíte, že mám šanci že se vrátí? Asi budu žít bez lásky a bez otce mého nenarozeného miminka... 

                                                                                                děkuji vám za všechny rady,  Lucie"

 

 

 

Komentáře (13)add feed
... : Jel
Ahoj, mojí kamarádku také přítel prosil o miminko a jen co mu řekla, že je těhotná, tak se neukázal. Dnes má krásnou holčičku, je s ní sama, ale pomáhá ji rodina i přátelé. Ten posera to na konci těhotenství zkoušel, ale odpálkovala ho. Udělej to taky a časem se objeví chlap, co si těbude vážit.
duben 20, 2009 09:11
... : katka*
život je boj. Bohužel. Ty ale budeš statečná (ono ti stejně nic jiného nezbude). Uvidíš, miminko se narodí a jestli se jeho otec vrátí nebo ne, to není to nejdůležitější na světě. Miminko je nejdůležitější. A třeba se jednou objeví spolehlivý chlap, který bude tobě mužem a malé(-mu) tátou. Neboj, bude líp.

duben 20, 2009 09:46
... : Sandra
No ono se snadno napíše- jestli tě těhotnou opustil, tak za nic nestál a navíc to byl labil, který sám neví, co chce- ale chápu, že těhotné, zamilované holce jsou takovéto moudra k ničemu.
Jestli se vrátí? No to také záleží jak je to dlouho, co odešel. Pokud je to den, nebo max. týden, tak to třeba může být tak, že se psychnul a že až se uklidní, tak se s omluvou vrátí zpátky. Pokud je to třeba měsíc, dva, tak už se ale o tenhle případ asi nejedná...
duben 20, 2009 09:50
... : kordulinka
a copak Ty opravdu chceš, aby se vrátil? vážně? nechtěj to, mockrát tady už bylo napsáno, že takovýto chlap, není správnej chlap, ten o dětí neodchází, uvědom si to, on Tobě už nestojí za to! Jen se ochudil o to krásné, co Tebe čeká! Věř, že najdeš lepšího, chce to jen čas, tak hodně sil Lucinko, i když je mi to moc líto, tak nebuď smutná, protože s Tebou je smutné
i to mimi, tak se raduj, svítí sluníčko a zítra vyjde zas!
duben 20, 2009 09:50
... : Los evropský
Ahoj, souhlasím se vším výše uvedeným. Odpovím na Tvé otázky, jak nejlépe dovedu: Ano, máš šanci, že se vrátí. Může to být, jak psala Sandra, pak bych mu bez řečí odpustila a víc se k tomu nevracela. Opravdu to může být ojedinělé vyšílení, až se zklidní, už se nebude opakovat. Nebo se nevrátí, a pak buď ráda, že se nevrátil. Nevím, jak jste dlouho spolu, ale jen Ty víš, jestli měl k podobnému jednání už dříve sklony. Jestli jo, tak je možné, že je to prostě jen nevyzrálý blbeček, který zkoušel, co neměl a teď se zalekl odpovědnosti.
V KAŽDÉM PŘÍPADĚ: nedopusť, aby se vyhnul placení alimentů!!! Jestli jsi si 100% jistá, že otcem je on (v opačném případě by se Ti to mohlo samozřejmě vymstít) tak dělej co můžeš, v případě nedobytnosti klidně podej žalobu o určení otcovství (snad se to tak správně nazývá), měl by Ti předběžně uhradit polovinu nákladů, spojených s těhotenstvím a porodem a poté, co bude jeho otcovství nezvratně prokázáno, mu částku k placení určí soud - to vše v případě, že by to s ním jinak nešlo. V každém případě nedoporučuji žádné jednání v rukavičkách. Dítě chtěl, tak co. A hlavně to nenech spát, ať nedopadneš jako Petra v článku o eliminaci tatínků a Kudlanky Tě nesežerou zaživa. smilies/cheesy.gif
duben 20, 2009 10:06
... : karl
jo jo, sluníčko svítí, hlavně, že dítě je zdravý....jestli se vrátí nebo nevrátí, těžko říct.
A aby bylo dobře i dál, nezapoměn ho uvést do rodnýho listu!!! Vono to nějak dopadne.
duben 20, 2009 10:27
Lucie, prosit o miminko a plánovat zodpovědně rodinu jsou dvě různé věci. : Gréta
Teď by sis asi měla vyřídit různé příspěvky, dávky a zažalovat přítele o alimenty.
duben 20, 2009 10:50
los.... : kordulinka
nevyzrálý blbeček, no sice tvrdě řečeno, ale asi zřejmě pravdivě.Ano myslím, že by to chtělo znát více podrobností, třeba věk zúčastněných, aby jí nebylo 15 a jemu 17!!? že???
říkám třeba, třeba taky znát důvod, proč se jako tak najednou rozhodl jinak, když jí prosil
o mimi a mimi na cestě a on v pr..??? .......no každopádně cítím z toho dopisu veliký smutek a ten asi tam je, ať je to jak chce!
duben 20, 2009 11:26
Lose, toho otce do rodného listu by měla uvést hlavně kvůli dítěti, ne kvůli nám, kudlankám. : Myška
Pro ni a pro dítě je důležité, aby otec platil alimenty, když už je zbabělec, a dokáže opustit těhotnou partnerku.
Lucie - přeji ti, ať to dopadne pro tebe a dítě co nejoptimálněji.
duben 20, 2009 11:43
... : Los evropský
Myško smilies/cheesy.gif jasně že kvůli dítěti, sežrání od Kudlanek je jen vedlejší produkt:-)
duben 20, 2009 11:54
Možná jsi se měla zachovat jako staromilec : wendy
a říci mu na jeho žádost : "TAk miminko ? Tak hajdy na radnici". No a možná by zmizel už v této fázi.
Je to smutný, ale ty teď musíš být táta-máma a zařídit si všechny formallity, tak jak ti moudré kudlanstvo poradilo výše...
smilies/wink.gif
duben 20, 2009 12:35
No a taky : Zdena
by mě zajímalo, kolik té Lucince je let? Copak se dítě dává na objednávku? Bože co to dneska chodí po světě za světice?!.
duben 20, 2009 14:35
... : Los evropský
Taky by mě zajímalo, kolik je oběma let, ale ten údaj, že "přítel" žádal o miminko je důležitý v tom, že víme, že si mimčo nevydupala a nezařídila sama. Pak by totiž "přítelův" útěk byl lépe vysvětlitelný. Píšu přítel v uvozovkách, protože na tyhle přítele-otce jsem posledních několik let už alergická.
duben 20, 2009 15:01
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]