O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

POHLEDNÝ A NÁRUŽIVÝ PDF Tisk E-mail
Pondělí, 12 leden 2009

 Četla jsem zdejší poradnu a doufám, že poradíte i mně. Jsem se svým přítelem 3 roky a za tu dobu jsme měli takových pár období, kdy jednou jsem se i rozešli, ale následně zase dali dohromady a nyní spolu už přes rok bydlíme.. Řekla bych, že jsme stále oba spokojeni, až na to, že já jednoho dne jsem zničehonic na něj začla hodně žárlit a podezřívat ho z nevěry.  

 

 

 

 

 

      On je totiž moc pohledný a ženy po něm jedou jak "po uzeným", ale já vždy věděla, že mě miluje.Jenže má hodně kamarádek, se kterými si občas i někam vyrazí,  na kafe apod. a ony mu dost často píšou a já to nemohu přenést přes srdce, a často se kvůli tomu pohádáme... přítel mi tvrdí, že miluje jen mě a kdyby chtěl jinou, že se mnou není a že on za to nemůže, že se s ním spousta holek kamarádí...

 

     Jenže aby toho nebylo málo, on je hodně náruživý a sex by měl nejradši 24 hodin nonstop :-)) a já ho zas tak často nepotřebuji, někdy mám na to chuť a dělala bych to hodiny a jindy na to třeba 2 dny ani nepomýšlím; ale snažila jsem se udělat to tak, abychom si oba přišli na své. Nicméně, abych se dostala k tomu podstatnému, před vánoci jsem na týden musela odjet pryč, ale řekla jsem si, že když spolu pár dní nebudem, tak nám to prospěje.. Ale on mezitím nebyl schopný udržet své touhy na uzdě a spal s jednou slečnou; byl to prý jen sex pro sex, ale zjistila jsem, že jsem asi dostala sexuálně přenosnou nemoc.

 

     Asi ne nijak vážnou, ale já jsem taková poctivka, že jsem měla jen jeho, přítel se přiznal, ale moc toho litoval a říkal, že mě miluje a že to s tou druhou byl jen sex a nic víc, tak jsem mu to odpustila, a myslela jsem, že nám to i trochu pomohlo, jenže teď ho podezřívám z čehokoliv, i když nechci. Ale jde to ze mě tak nějak samo ... a on na to reaguje tím, že chodí pozdě domů, tráví raději čas s kamarády i kamarádkami, vypíná si na noc přede mnou telefon a trávíme spolu čas tak, že já už spím, když on přijde ráno domů, lehne si ke mně a ráno jen pak jdeme do práce... po práci on jde ven a mě nebere. Neboť mi řekl, že je se mnou každý den a neměl by si se mnou o čem povídat, že se proto musí bavit s těmi, které dlouho neviděl apod. I když to chápu, tak jsem z toho smutná a nevím jestli by nám oběma nebylo lip, kdyby jsme se rozešli... Ale přitom stále vím, že oba se ale milujeme!     

 

     Tak když mi poradíte, co mám asi teď udělat, tak budu moc ráda.

 

Žaneta 

 

 

 

 

Komentáře (29)add feed
sorry : mura
Tak když mi poradíte, co mám asi teď udělat, tak budu moc ráda.

jit si stoupnout do fronty na rozum. smilies/shocked.gif
leden 12, 2009 21:44
ASI jsi dostala sexuálně přenosnou nemoc ? : mamča
No to by jel jak namydlenej blesk ! Žádná pohlednost by ho neuchránila. Obávám se, že Tvoje žárlení a podezřívání z nevěry nepřišlo jen tak "zničehonic".
Sbal mu svršky a spodky a příště se ve svém výběru zaměř na normální kluky, a né takový exoty.
leden 12, 2009 21:50
bydlí on u tebe, nebo ty u něj? : ivanka
Pokud je on u tebe, tak mu sbal kufry. Pokud jsi u něj ty a máš jen trošku kam jít, tak si sbal svoje. Holka, takhle tu budeš do roka a do dne naříkat, že máš dítě, on se o tebe nestará a ku...ví se - Jo, a pak se může drbat i tvoje malé dítě smilies/angry.gif
leden 12, 2009 21:54
No, to je jednoduché, : Vodoměrka
sbal mu kufry a hurá pryč! Zahýbá ti, zajímají ho jiné ženy, nakazí tě pohlavní nemocí, vypíná si před tebou telefon, je raději s jinými než s tebou... na co ještě čekáš? Až tě začně urážet a bít? Nebo až tě nakazí AIDSem? Až s ním budeš mít dvě tři děti a budeš si stěžovat, že jsi na vše sama a on má další a další ženy? Nebo že za 284 dní se stane zázrak a on se změní na milého, příjemného a vnímavého partnera, který tě začne nosit na rukou a udělá, co ti na očích vidí a denně ti bude nosit květy a prosit za odpuštění za předchozí roky?
Přestaň hledět na hezkej ksicht a najdi si někoho normálního a pořádného... nebo pokud čekáš na ten zázrak, pak platí rada č. 1 od Mury...
leden 12, 2009 22:17
no jo, když : skaz
ale já vždy věděla, že mě miluje. smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif Žaneto - to nemyslíš vážně,že ne?Ty tady jenom zkoušíš,co to udělá,viď? Protože pokud to myslíš vážně,tak je každá rada zbytečná a připojuji se k Muře
leden 12, 2009 22:53
Rozejdi se s nim : Barbora
"po práci on jde ven a mě nebere. Neboť mi řekl, že je se mnou každý den a neměl by si se mnou o čem povídat, že se proto musí bavit s těmi, které dlouho neviděl apod. I když to chápu,"
Ty to fakt chapes? Ja ne. Ma te na haku, podvedl te a jeste te nakazil. A ty to porad beres, ze to je ok? Dostatecne si sebe nevazis. Tohle si nenech v pristim vztahu libit. Ted mu delas rohozku.
leden 13, 2009 00:23
jo takykamarádky : alena puntíkovaná
tak to znám - toho jsem si ve svém prvním manželství zažila "neurékom". Okamžitě ho vypakuj, nebo chytneš ještě něco horšího. Kdyřž si s tebou nemá o čem povídat - tak co by tam dělal. Ať se nastěhuje k nějaký "kámošce". Krasavec.
leden 13, 2009 01:48
Vaše cesty se rozcházejí, : Inka
jednou až budeš s ním mít děti, tak budeš mít chuť na sex ještě méně, práce čím dál více, s jeho náturou Ti on nijak nepomůže .... a hádej jak to dopadne.
Rozejdi se s takovým zavčas, dokud ještě nemáte rodinu, děti a majetek ..... je nutné si přiznat, že tohle není a nebude chlap pro život ... třeba ho pak potkáš za 20 let a budeš za tenhle krok opravdu ráda.
leden 13, 2009 07:09
kopretina : nantaali1
Mila Zaneto, ted momentalne kopretiny nejsou, ale kdyby byly tak trhej listky a pritom si rikej zahne-nezahne, podvede-nepodvede a posledni listek znamena NAKOPNOUT, aby letel -pritel.
leden 13, 2009 08:02
Eštěže je tady na Kudle taky vobčas nějaká sranda:-) : NČ
Raději mlčim, už bych byl s tou prostatou trapnej.

leden 13, 2009 08:10
Jemu je určitě hej : Magdalénka
Tvůj partner má, co se mu zamene, tak proč by si to ničil... Tvá tolerantnost ale na místě není. Žiješ jeho život, starosti. Nikde jsem nenašla, co ti vztah, kromě trápení, přináší. Pohledný doprovod do kina to není, když tam s tebou nechce, jistotu budoucnosti, prání rodiny, společné soužití - to taky není, když takové plány nemáte...
Takže mu jen pořizuješ levný hotel s levnou polopenzí. Myslím,, že máš tedy navíc. Nekoukej pořád na to, co potřebuje on, nejsi jeho maminka přece, ale na to, co potřebuješ sama a co s tím chceš dělat. Tohle není to sobectví, jen cesta k přežití, pokud jeden vysává druhého. Nemůžeš očekávat lítost, děláš teď prostě blbosti taky.
leden 13, 2009 09:00
Žaneto : mimozemšťan
nelze než souhlasit s ostatními. NIKDY se nezmění, bude to ještě horší,budeš pořád sama,jen pečovat o rodinný krb, on nemá důvod odcházet, ty jsi dobrý hotel a on si může dělat co chce. Ty všechno chápeš.Hezká tvář ještě neznamená hezký charakter!!
leden 13, 2009 09:12
Žanetko, : Míša šíša
kde bereš tu jistotu, že se oba milujete? Z toho, co jsi tu popsala, vyplývá, že on tě rozhodně nemiluje!
Jinak nemám, co nového poradit. Připojuji se k ostatním.
leden 13, 2009 09:17
len aby som zase bola ina :-/ : Sipik
Ulet sa stat mohol a sexualne prenosna nemoc nemuselo byt nic ine, len to, ze priniesol domov ine bakterie, nez na ake boli zvyknuti, tak sa s tym musela vysporiadat. Ono, to ze je chlap pekny a ma spustu kamaradok, este nemusi znamenat, ze je zakonite neverny. Ale keby som ja bola na jeho mieste a partnerka by ma podozrievala a ziarlila na mna, asi by som dlho nevydrzala. Takyto vztah som zazila, tiez som bola podozrievana, ze podvadzam kade chodim, ze spim snad s kazdym kamaratom a rozisli sme sa preto, lebo som tych sprostych reci mala plne zuby.
leden 13, 2009 09:17
Četla jsem to už včera, vážně jsem to považovala za recesi, provokaci - tak se omlouvám redakci :-) : bb
Tady podle mě není co rozebírat. Řekla bych, Žanetko, že jsi hodně mladičká, že on je tvůj první kluk a ty jsi hodná holka. Být tvoje máma, což v mých skoro 41 a v tvých odhadem 18-20 není nereálné,škubu si vlasy nad "holkou jednou nešťastnou". Darovala bych ti velkou zásobu antikoncepce a jak znám otce své dcery, tvůj přítel by už pravděpodobně dostal přes papuli. Pak bychom jen doufali, že to dobře dopadne a ty od něj odejdeš.
Když to neuděláš, budeš nešťastná. Mimochodem, když si s tebou nemá co povídat teď a ještě to ten idiot promiskuitní poví, tak co budete dělat za 5,10,15,20 let? On si ty chlamydie nebo co si to vysouložil s cizí slečnou, zaslouží, ty ne.
leden 13, 2009 11:22
zamyšlení : gi
Žaneto, ačkoli to asi není to, co si v tuhle chvíli budeš chtít připustit, ale bohužel on není ten pravý. Nevím kolik je ti let, ale z tvého textu mám pocit, že svého partnera pro život teprve hledat budeš, protože on to opravdu není.

Někteří to tady již rozsáhle nastínili, já bych k tomu měl snad jen pár myšlenek. V některých momentech vidim své chování před lety (ženy, sms, náruživost apod.) a obrovský rozdíl, když je človek zamilovaný a opravdu najde člověka vedle kterého roste a prožívá život společně. Pak totiž funguje toto:

1) skoro pokaždé dáš přednost příjemnému večeru s partnerem než s kamarády
2) neexistuje moment "nemáme si co říct", proto jdu někam - máte společné zájmy a přátele, ne osamělé "singles"
3) nedostáváš sms v noci, tvý opravdový přátelé totiž dodržují nepsaná pravidla, milenky ne
4) sex již není hnací silou tvého sociálního angažování a fungování, jeho prvotní funkce se mění smilies/smiley.gif
5) nepotřebuješ kamaráda/ku na sex, ne po 3 letech vztahu ani po víc, když něco citíš jinak partner to ví dřív než tvá kamarádka
6) "asi dostala sexuálně přenosnou nemoc" nemá v tvém slovníku nebo životě místo hned vedle "stále vím, že oba se ale milujeme!"

Nemyslím, že byste oba byli ve fázi "partnerů do života" z tvého popisu vyplývá, že oba máte stále, každý vlastní cestou, na čem pracovat.

Každý je strůjcem svého vlastního štěstí a záleží jen a pouze na něm, jak si svůj život vybuduje a na jakých bude základech. Já musím přiznat, že nekompromisní přístup v těchto otázkách, dělá můj život čím dál krasnější a lehčí. Nemusím si totiž spoustu věcí nalhávat a přesvědčovat se, že špatné věci a chování jsou správné. Nejsou.

Přeju hodně štěstí.
leden 13, 2009 11:33
... : Sandra
Všichni ti tady radí odejít a skutečně to po přečtení tvého dopisu působí jako nejlepší nápad...ale na druhu stranu- odhalená nevěra zamává s každým vztahem, zvlášť pokud to prasklo před vánocema, což je ani ne měsíc zpátky. Pokud ta krizovka, kterou popisuješ v druhé polovině dopisu trvá skutečně poslední dva, tři týdny a předtím to bylo v pohodě, tak bych tomu vztahu dala šanci. Teď je to blbý, ty mu oprávněně nedůvěřuješ a jeho chování může být blbou reakcí, jak se s nastálou situací srovnat. Sama musíš vědět, jestli ten vztah stojí za záchranu, nebo jestli tohle je jen jedna z mnoha kapek a pohár pomalu přetéká...
Jestli to s ním chceš zkusit tak ti radim: a) tu jeho nevěru už ani slovem nezmiňuj, zkrátka- zapomenuto (ostatně to je jediná šance, jak jít dál), ani žertem, ani v narážkách, prostě jako by se nestalo
b) začni se chovat stejně jako on- začni chodit do společnosti, poznej nějaké nové lidi, nebo oživ staré kontakty, choď tancovat, do kina, na vínko- bez něj a občas můžeš doma (obezřetně a s mírou) zmínit jméno nějakého kluka. Piš si s nimi po večerech SMSky a na noc si vypínej mobil...jestli tě miluje, tak myslím, že ten svůj názor na společné trávení večerů rychle přehodnotí. A když ne, tak se nejspíš brzy rozejdete, protože takhle se žít nedá, a pak se ti ta široká sociální síť bude hodit...
leden 13, 2009 12:16
Myslim, že to napsal kdysi Jiří Žáček: : Krakonoš
Láska hory přenáší, ale s blbostí ani nehne. smilies/grin.gif
leden 13, 2009 12:16
To napsal pan Žáček výstižně : NČ
.
leden 13, 2009 12:41
Věk? : Eja
Žaneto, prosím, mohla bys nám napsat, kolik je ti let? Nebo případně Daniela jestli by mohla aspoň naznačit? Docela by mě to totiž zajímalo. Děkuji předem.
leden 13, 2009 20:46
Sandro : skaz
OPRAVDU jsi to celý četla a takto radíš? Moc si přeju,aby si Žaneta - dospěle - vybrala raděj jakoukoliv jinou radu - zejména Krakonoš byl s panem Žáčkem výstižný.
leden 13, 2009 23:11
... : Maja
Milá Žaneto. Mezi řádky Tvého dopisu čtu, že ty svého partnera miluješ, ale on Tebe ne. Promiň, ale i já se připojuji k předchozím komentářům, sbalit mu kufry a vypakovat. On Tě má opravdu jen na sex. Má to s Tebou jisté a tak mu to vyhovuje. Buď silná a tento vztah ukonči. Opravdu to nemá budoucnost. Byla by jsi čím dál víc nešťastná. Ber to jako životní zkušenost. Uvidíš, že časem budeš opravdu ráda, že jsi se s ním rozešla. On se nezmění, nikdy. Je to prostě takový tip a jiný nebude. Každý určitě z Tvého dopisu cítí, že v tomto vztahu Ty šťastná nejsi a jemu to tak vyhovuje. Buď ráda, že nemáte děti.
Takže seber sílu, Ty ji v sobě máš!! - a vztah ukonči. Držím palečky. A neboj, trošku to možná bude bolet, ale pak budeš šťastnější a nebudeš se trápit těmi situacemi, do kterých Tě současný partner dostává. Normální to od něho určitě není.
leden 13, 2009 23:16
... : Sandra
Skaz, přečetla jsem si to znovu a dočetla jsem se, že Žanetin vztah stojí poslední dobou za prd, protože její vyvolený jí nejdřív podvedl a následně se k ní chová hnusně. O tom, jak se k ní choval před měsícem, článek neříká nic (kromě toho, že občas zašel s kámoškama na kafe, což dělá spousta lidí.) Tak jsem jen psala, že si Žaneta musí zvážit jak ten vztah vypadal celé ty tři roky, sepsat si třeba seznam pozitiv a negativ a podle toho se pak rozhodovat, jestli tomu zkusit dát ještě šanci, nebo jestli čas vypršel. Chování toho chlapa za poslední dva, tři týdny je hnusné a neomluvitelné, ale jejich vztah teď není v "normální situaci"....
leden 14, 2009 09:59
majo : kolemjdoucí
On Tě má opravdu jen na sex.


no, a na co jiného by ji měl mít? Všechno ostatní si chlap dokáže udělat sám lépe....
leden 14, 2009 11:55
Kolemjdoucí, : Petronila
chlap s takovými názory si zaslouží, aby si krom toho ostatního musel dělat sám i TO. Divila bych se, že by se mu chtělo se kvůli chvilce sexu obtěžovat s takovým nemožným tvorem, jako je ženská. smilies/grin.gif
leden 14, 2009 14:08
Petronilo : kolemjdoucí
kdo tady mluví o chvilce? Už jsme to tu kdysi rozebírali. Sex není takvýto manželské pomilování potichu aby se děti nevzbudili. Sex je dopoledne v hotelu nebo vypůjčeném bytě, mazlení, milování, mazlení a zase milování, k tomu jahody se šlehačkou, budíka nařízeného na tři hodiny, protože ve dvě usnete a ve čtyři ona už musí být doma.....a ženská není nemožný tvor, ženská je zázrak, něco dokonalého, úžasného a báječného - pokud ovšem dělá to k čemu je stvořena.... ostatně bylo tomu tak vždycky, to jenom posledních pár desítek let se svět trochu zbláznil.
leden 14, 2009 16:37
Kolemjdoucí, : Petronila
o tom máme asi každý jiné představy. Ta žena z Tvého příběhu je pravděpodobně vdaná, že? smilies/angry.gif smilies/angry.gif Osobně je mi mnohem milejší to manželské pomilování, aby se děti nevzbudily, než ty Tvoje "jahody se šlehačkou".

A pokud někoho považuji za úžasného tvora, jak si můžu klást podmínky "je úžasný jen tehdy, pokud dělá to, k čemu já si myslím, že je stvořen" a jedním dechem tvrdit, že vlastně toho tvora na nic krom TOHO nepotřebuji?
leden 14, 2009 20:43
mýtus jahod se šlehačkou : bb
si vytvořili muži, většinou ženatí, pro své vdané milenky. Mám takového kamaráda, pořád mlel o jahodách se šlehačkou, snídani ve vaně, snídani do postele, jahodách se šampanským apod. Jednou jsem se ho zeptala, kolikrát něco takového praktikoval s manželkou. Nikdy - to se v manželství nedělá...:-))
Byl překvapený, že to platí jen pro jeho manželství, že jsou jiné stálí partneři, co si takový svátek občas udělají. Není nad to se vyspat ve své posteli, nechat se probudit vůní čerstvé kávy, vlézt do horké sprchy a zpátky do postele a tam společně posnídat teplý toust, horké kafe, džus a maliny se šlehačkou, milování a pak ještě chvíli usnout.

Možná kdyby si ti kolemjdoucí hotelových pokojů nevytvořili ten mýtus, že se tohle sluší dělat jedině s milenkou, tak by nemuseli platit za hotelové pokoje :-))
Hotely, kde se dá tohle pořídit včetně jahod se šampáněm n(což mi teda nechutná) nebo se šlehačkou, nejsou laciné. Hotely by pak používali jako my, k přespání na cestách a dovolených :-)
leden 15, 2009 14:31
nevěra zapomenout? : Teniska
Rozhodně nesouhlasím se Sandrou, která píše, že máš po nevěře dělat, jakoby se nic nestalo. Chlap co to udělá jednou to udělá znovu - takže okamžite vyhodit a kopnout do pozadí. Jediná výjimka, kdy lze opustit něvěru je, že toho dotyčný těžce lituje, ne takovéto týden se kaju a koupím kytku... partner získává znovu důveru partnerky, dokazuje jí, že chce opravdu jen ji a takovéto "vykupování" může trvat i rok a víc, pak zamozřejmě už není vhodné mu nevěru připomínat a dobírat si ho kvůli tomu... ale to opravdu až po dlouhé době - pokud byl nevěrný a opravdu vás chce, tak ať tvrdě "platí" - znám tohle z praxe od jedné kamarádky, které se dvouletý vztah po měsíční pauze kvůli nevěře partnera vrátil na začátek - zamilované chození a dokonce s ním měsíc nespala - prostě ať vás získá znovu - jinak za to nestojí smilies/kiss.gif
leden 12, 2010 13:50
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]