O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

PRŮŠVIHOVEJ DEN... PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 13 listopad 2008
Přejít na obsah
PRŮŠVIHOVEJ DEN...
Strana 2

Mám den, průšvihovej den. Tak tahle písnička od Samsona mi teď v uších zní, jenže já nemám průšvihovej den, ale spíš celý týden, skoro každej den nějaká jobovka. Nejdřív to začalo, že mi začal zlobit hard disk na mém starším notebooku. Tušila jsem zradu, tak jsem se pokoušela zazálovat nejcennější data.... JENŽE -  

 

 

 

 

 

 

     Jenže, asi tak v 1/3 zálohy, mi notebook úplně zkolaboval. Volala jsem kamarádovi, který je počítačový expert, ale ten mi moc optimismu nedodal. Svěřila jsem mu tedy svůj poklad, jestli z něj nějakým zázrakem nějaká data nezachrání, ale mám smůlu, zachránit se nic nepodařilo. A to jsem si už tento rok asi desekrát říkala, že bych měla nějaký fotky vypálit na CD a trochu disk pročistit. Ale znáte to, furt je dost jiné práce. Naštěstí mám nějaké fotky nakopírované na počítači u manžela, ale stejně mě to mrzí, že jsem o pár desítek fotek přišla. Taky musím řešit, jestli koupit nový hard disk nebo jestli není lepší koupit novej notebook, no - dárek k vánocům jsem si představovala úplně jinak.

 

 

 

 

     Taky by mě docela zajímalo, jak často a jakým způsobem zálohujete data na svém počitači doma, Vy, milí Kudlánci?

 

 

     Sondovala jsem u svých blízkých, moje ségra a můj manžel nezálohují vůbec, jeden z mých synovců má dva disky na stolním počítači a jeden má jako záložní.

 

 

 

     No ale zpět k mým průšihům. Druhej průšvih se mi stal ve středu, když jsem jela na rehabilitaci. Policajti mě zastavili v takové malinkaté vesnici, nejdřív jsem si myslela, že kontrolují rychlost, ale byla to JEN kontrola dokladů. Tak jsem si oddychla ( jela jsem tak kolem 55 km/h) a rychle jsem vyndavala doklady, techničák, emise, řidičák. Policajt chtěl ještě zelenou kartu nebo jinej doklad o zaplacení pov. ručení. Tak jsem mu pověděla, že do ciziny s tímhle autem nejezdím, takže zelenou kartu máme doma a né v dokladech. Měla jsem tam v dokladech jen 2 staré zelené karty z předešlých let a domnívala jsem se, že mi tu novou zelenou kartu manžel dal do dokladů, když přišla poštou. Platbu povinného ručení provádíme přes internet. bankovnictví, takže platba je vidět jen na výpisu z účtu. Taky jsem jim řekla, že si myslím, že mají určitě příštup k databázi aut a mohou si ověřit, že auto má zaplacenou po jistku. Ale to jsem se moc zmýlila, oni si nic ověřovat nemusí, pojišťovny jsou pro ně třetí strana.

 

 

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]