O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

MALÝ CHLAP PDF Tisk E-mail
Pátek, 01 srpen 2008

Uteklo hodně vody od té doby, co jsem napsala naposledy o našem miminkovi Kryštůfkovi. Chlapečkovi bude za pár dní pět měsíců, pořád je to stejně plešatý ušoplesk, ale ta dvojitá brada mu krapátko zmohutněla. S úsměvy přestal šetřit a kření se rád a neustále.  

 

 

 

 

 

     Kření se na každého a stejně rád a vděčný je, pokud je mu kdokoliv ochoten věnovat trochu svého volného času. To potom výská, třepe ručičkami, směje se nahlas a něco i povídá. Čert ví co. Zatím je dobře, že mu nikdo nerozumí, bůh ví, co by vytelil.

 

   Když nespí, ve stálé a nehybné poloze vydrží jen pokud se děje něco opravdu zajímavého, např. pokud mu tatínek půjčí na hraní své sluneční brýle. Jinak se bez zájmu rychlostí blesku otočí na bříško a pase, ale ne koníčky. U nás ve Zlíně se pasou zásadně kozy, alespoň podle jeho straší sestřičky Markétky. Už zvládl tuto polohu i lehce uprgradovat. Zapře se hlavou a nohama do země a pohybuje se tak trochu jako píďalka, vypadá to sice krkolomně, ale považuji za úspěch, že se v rámci svých možností dostane poměrně dost daleko. Takže pokud ho na chvíli spustím z očí, tak místo svých hrkávek v mžiku slastně slintá na můj na zemi pohozený mobil, nebo žužlá tatínkovu ponožku. Nic mu není svaté.

 

   Nesnáší hluboký kočár. Kdo by ho taky v jeho věku snášel, že. Není v něm nic vidět, leda tak stromy - nuda, nebe - nuda, nuda, a to je tak všechno - nuda, nuda, šeď, šeď. Dokáže nadávat tak dlouho, až ho vytáhnu a nosím. Sedí mi na ruce jako paša a tiše zírá. Tolik krásy na tom našem světě, ale běda, když ho položím zpátky do kočárku. Pak si říkám, raději nerozumět.

 

   Ještě něco naše miminko vyžaduje. To jsem u starších ač kojených dětí nikdy nezažila, usíná zásadně a jedině u prsa v leže. Nejdřív pije, pije a pak, když už zbude jen prázdná, vycucaná kůže, žužlá a žužlá, až se užužlá k naprostému bezvědomí. Jednou jsem zkusila nenápadně místo bradavky použít v jeho polospánku cumel. To jsem neměla dělat, rozpálil se do běla. Jak by ne, strčit mu do papulky trapnou kaučukovou náhražku, místo pravého nefalšovaného kusu masa a teplého mlíčka. Tak mám aspoň čas na čtení. Už jsem přečetla hodně stránek, než sám otevřel pusinku a propustil mě k nějaké jiné činnosti. Třeba žehlení.

 

   Platí u něho pravidlo tří p - plné bříško, plná plínka, pěkně vyspinkaný. Když jsou tyhle zásadní body splněny, není nic, co by mu vymazalo úsměv z tváře. Řekla bych, že mu to - stejně jako ostatním mužům - zůstane i do dospělého věku.

 

 

 

   Je to prostě malé mimino, které ví přesně co chce

a nedá pokoj až to dostane.

Nenechá se odbýt a v prvé řadě mu jde o sebe.

Tak si říkám,

že by bylo fajn něco z tohoto postoje od něho

okoukat...

  

 

 

 

Paula 

 

 

 

 

Komentáře (6)add feed
lajla : lajla
to je krásný, našla jsem si i ty ostatní články - píšeš moc hezky!
srpen 01, 2008 16:01
Pauli : skaz
smilies/cheesy.gif je to úžasný,jak ty mimča rychle rostou smilies/cheesy.gif smilies/cheesy.gif smilies/cheesy.gif.Ó,kéž by jsme to uměli taky - prožívat zásadní potřeby a cokoliv dalšího brát jenom jako bonus,ne nutnost.
Mám jako babička čerstvý dubnový a květnový mimča a po dlouhé době sleduju,jak velký rozdíl je jeden měsíc u mimásků.
mmj mi moje nejmladší dcera /24/ právě sdělila,že ona taky a taky to bude beran/ka/.Jediný,co mne napado - čert s---e vždycky na tu větší hromadu - no,u nás nebude pro mimina kam šlápnout smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
srpen 01, 2008 21:59
nemela : manul
by to spis byt "Prazdna plinka"???

srpen 02, 2008 12:08
jo - a příště zas nějaký ty fotky, OK? : lajla
ať mám "mustr"...
srpen 04, 2008 14:39
... : Paula
Ne, plná plínka znamená dobře vykaděný, to je taky důležitý smilies/grin.gif
srpen 09, 2008 22:00
skaz : Perda
jééé, to máš supr. To pořekadlo o čertovi a hromadě fakt platí. Akorát u nás v tom smutným... mysleli jsme si, že číslem 3 to končí, ale ne. Na jednu dušičku u mě v bříšku už za poslední rok připadají 3 dušičky nahoře, jedna psí a tenhleten týden manžela srazilo auto - je po operaci a naštěstí by to mělo být bez následků. Ch jo. Nevím, co mám dělat, aby to špatné už skončilo. Už mi dochází optimismus.
srpen 17, 2008 15:26
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]