O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

BIJÁK S MAMINKOU PDF Tisk E-mail
Středa, 23 červenec 2008
Přejít na obsah
BIJÁK S MAMINKOU
Strana 2

 

 

 

 

 

     Na filmy nepřístupné posílaly děti jenom mě a čekaly pak před kinem a chodili jsme a koukali se na obrázky a já jim  (šetrně) vykládala obsah filmu a říkala jim, ze které scény ty které obrázky jsou. Celkem by to nebylo špatné, kdyby mě děti neposílaly na příšerný krváky a vražďárny jako třeba  "Vetřelec" a tak podobně. (Můj mladší syn si ze mě dělá legraci a tvrdí, že mám nejradši filmy veselé, kde si hodné ovečky hezky hrajou s hodnejma kočičkama a končí to DOBŘE!!!). Takže tyhle filmy mi fakt nedělaly dobře. Když jsem tedy celá ubulená a rozklepaná vylezla z kina, už tam v pohotovosti čekaly moje krvelačné děti a dožadovaly se podrobností. Kolikrát se stalo, že mému výkladu nenápadně naslouchalo i několik dalších lidí.

 

     Jednou jsem byla vyslána na film "Upír z Ferratu". Byl to scifi horror o autu, které jezdilo na lidskou krev. Mládeži těžce nepřístupnej!!! A tak jsem šla splnit svou mateřskou povinnost - párkrát se mi tam udělalo špatně (nemůžu vidět krev) a párkrát jsem se musela držet, abych z kina nezdrhla - ale jsem zodpovědná matka a tak jsem vytrvala. Tenkrát byl uprostřed Václaváku, na rohu s Jindřišskou, OD Družba - nyní Debenhams, a tam bylo za výlohami přímo „to auto" a spousta fotografií a věcí z filmu. A tak jsme chodili okolo té Družby a já vykládala a děti ze mě ždímaly podrobnosti, jako co je co a kdo je kdo a jak vypadal konkrétně ten krvavej motor a já najednou koukám, a od obrázku k obrázku a od výlohy k výloze se s námi pohyboval celkem slušnej dav lidí a poslouchali, co říkám. Bylo to v době, kdy když šli tři lidi pohromadě po ulici a smáli se - už byli podezřelí.

 

 

 

 

     Udělalo se mi na nic. Jen jsem se modlila, aby mě zašili až po dokončení vyprávění, protože to by moje děti nepřežily, kdyby se nedověděly, jak to s tím krvavým autem skončilo. Děti kladly další a další dotazy a já byla tuhá hrůzou a přemejšlela jsem, jestli policajti nechaj děti jít domů, kde mají babičku a nebo jestli je odvezou rovnou do děcáku. Kde skončím já, bylo jasno. Nakonec ta hrůza skončila, policajti pravděpodobně nebyli zrovna v doslechu a ty lidi se rozcházeli a povídali si, že to musí být hezký film a že na něj určitě půjdou.

 

 No - a nebudete tomu věřit - od produkce filmu jsem za tuto propagaci do dnešního dne -  NEDOSTALA ANI KORUNU.

 

 

Alena Puntíkovaná

 

 

 

 

Komentáře (3)add feed
... : endymio
jeden z hlavních představitelů je z příbuzenstva, já se zkusím přimluvit smilies/shocked.gif) jinak chci připomenout ještě Bio Illusion, báječné kino, kde jsem s babičkou viděla spoustu grotesek s Chaplinem i s mými milovanými Laurelem a Hardym. Na to už dneska málokde narazíte.
červenec 23, 2008 08:43
no tak za tu ukázku děkuju : alena puntíkovaná
právě při ní už jsem se zvedala, že zdrhnu z kina. smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
červenec 23, 2008 09:37
... : Los evropský
Krásná připomínka pražských kin - já jako dítě si nejvíc pamatuju kino Flora (tam jsme bydleli) a teď v dospělosti kino Aero, které si, stejně jako Bio OKO podrželo aspoň část původní atmosféry, kterou už obrovské kinosály typu Village Cinemas a podobně prostě nemají, kdyby se rozkrájely...
duben 13, 2009 18:49
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]