O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

SAMA TO NEZVLÁDNU, TO VÍM PDF Tisk E-mail
Středa, 30 duben 2008

 Kudlanky a kudlánci, je vážně lepší, když v tom člověk není sám, uleví se... Je večer, a já jsem zase sama. Zas dal přednost kamarádum, i když mi slíbil, že dnes spolu půjdem na véču. Nejsem blbá, poznala jsem to,  stydí se za mě;  jsem pro něj jenom levná služka, husa, obětující se všem okolo.

 

 

 

 

      Poskytuju mu dobrý zázemí, z kterýho může leccos podniknout, a pak se v klidu vrátit do hnízdečka, do pohody. Ale nejsem pro "veřejnost". Jen tady, doma...

 

     Neni tu někdo, kdo by mě nakop, abych se už konečně vzpamatovala a přestala se trápit a tak hloupě jen doufat? Doufat v něco, co stejně jiný nebude, dokud mu neukážu zač je toho loket? Lidi do mě, ať se probudim, já to sice všechno vím, ale prostě to nezvládnu... Co mám dělat sama se sebou?

 

Ilona

 

 

Komentáře (21)add feed
a proč to vlastně děláš???? : Inka
smilies/wink.gif
duben 30, 2008 12:50
netreba : Sipik
Tebe netreba radit, ani sa do teba pustit, pretoze presne vies na com si a co by si mala urobit, ale stale v sebe zivis iskierku nadeje, vsak? Ja som tiez mala na krku taketo hovado, este vacsie, pretoze sa na mna vykaslal, ked som bola tehotna, ale mozem Ti uprimne povedat, ze som teraz maximalne spokojna a stastna ako blcha, ze sme sa rozisli. Pusti ho k vode a tes sa ze si prisla k rozumu!!!
duben 30, 2008 12:53
Seber se, : Slavka
a vyjdi ven dřív než to stihne on. I kdybys měla chodit třeba sama dvě hodiny jen tak po venku, však je už pěkně. Dojdi domů a nic neříkej. A tak opakovaně. A nezapomeň na přípravy u zrcadla před odchodem. Když ho ještě odbudeš večeří jako je chleba se salámem, nebo slovy dnes nestíhám, nachystej si něco sám, bude to ještě lepší. Ono se něco začne dít :-) Přinejhorším, aspoň si ušetříš práci s chystáním večeře :-)
duben 30, 2008 12:56
Tvé konstatování "nejsem blbá..." se mi jeví poněkud neodpovídajícím skutečnosti : NČ
.
duben 30, 2008 13:04
tak mu neposluhuj : alena puntíkovaná
nevař, nepeč, neuklůízej, choď si po kámoškách, po zábavách, po známejch - lednice vymetená ve špajzu nic, pro špinavý prádlo není kam šlápmout - no ty přece - stejně jako on .- nestíháš - máš společenské povinnosti. a pokud najdeš někoho, kdo ti ho nahradí, tak s tímhletím vyraž bez milosti dveře.
duben 30, 2008 13:58
Slavka a Alena T ti radí dobře : Míša šíša
Začni se chovat stejně jako on. Sice to vašemu vztahu moc nepomůže, on to bude brát jako nespravedlnost, nepatřičnost a možná se i dozvíš, že jsi sobec, který se stará jen sám o sebe, ale aspoň už nebudeš za vola.
duben 30, 2008 14:08
možná ho začne : alena puntíkovaná
zajímat, co děláš, když on tam není.....
duben 30, 2008 15:05
Anebo může nastat horší varianta : Míša šíša
- že mu to bude úplně šumafuk.
duben 30, 2008 15:36
... : Hana
Myslím, že by ses měla hodně soustředit na své sebevědomí. Nauč se mít ráda sama sebe a dělat si radosti. Dělej co se ti líbí bez ohledu na to, že doma ti "stojí práce". Měla jsem podobný problém. Stále jsem zůstávala doma s dětmi a do společnosti chodil můj muž sám. Můj muž je velice společenský a úspěšný. Měla jsem deprese a přišlo mi líto, že všichni ode mě jen "berou" a já nic "nedostávám". Začala jsem chodit na jazykové kurzy, na výstavy /s kamarádkou i sama/, jezdím na kole a už pitomě nešetřím, abych svým blízkým koupila dárek a potěšila je. Kupuji si dárky pro sebe. Taky jsem se naučila říkat "ne" - a to bylo divení. Najednou byl doma trochu binec a já jsem odkráčela za svými zájmy. Všichni si mysleli, že jsem jen přetažená a že je to dočasné. Brzy si zvykli. Manželovi klidně oznámím, když jde s kamarády, že jdu s ním. Zpočátku nevěděl co na to má říct, tak jsem mu řekla, že chci do společnosti s ním a také ráda uvidím jeho kamarády. To že mě ty "pivní kecy" nudí, mu neříkám a jednou za čas to vydržím. Cítím se spokojenější a nezávislejší než dřív.
Pokud budeš sedávat v koutě, nedáš jasně najevo co chceš a všechno se budeš snažit omlouvat, budeš se cítit nešťastná. Když tě nechá na holičkách jako to udělal tentokrát a zřejmě i předtím, měla bys zvážit, zda je to člověk o kterého vlastně stojíš. Z jeho strany je to očividné hulvátství. Moje rada je: zkus dělat víc pro sebe a své sebevědomí, nebo toho svého partnera pusť k vodě, protože on tě šťastnější neudělá.
duben 30, 2008 15:47
Hihi, : Krakonoš
chodit s chlapem do putyky poslouchat pivní kecy kámošů je takovej malej hezkej projev nezávislosti. smilies/wink.gif smilies/cheesy.gif smilies/grin.gif
duben 30, 2008 16:27
... : Hana
Krakonoši! Já do tý putyky nechodím vždy když tam jde, na to se mám moc ráda. Tvrdím jen, že pokud s někým žiju, tak bych neměla mít pocit, že do jeho života nepatřím a něco pro to dělat.
Je to jenom o volbě. Co se zdá jednomu hloupé - druhému se jevit hloupé nemusí. smilies/wink.gif
duben 30, 2008 18:06
... : mimi
SLAVKA Ti poradila nejlíp.Možná příjde i doba kdy si budeš samotu doslova užívat.
duben 30, 2008 18:18
náhodou - v hospodě se dějou věci!!! : alena puntíkovaná
já tam chodívala - tedy u nás ve vsi do hospody "U Taterů" - doprovázela jsem tam svého muže a skoro pokaždé to stálo za to. Probíraly a hodnotily se tam různé věci, divil by ses na co všecko oplci dokážou přijít. Jednouse skoro servali kvůli tomu, jestli má ondatra cecíky na bříšku, nebo na zádíčkách.
duben 30, 2008 18:26
Závada je odstranitelná a je na Vašem přijímači! : tippler
1) Ber ho jakej je. Jestli Ti to nevyhovuje, najdi si jinýho.
2) Jestli Tě nebaví být služka a obětovat se, tak to, sakra, nedělej!
3) Když Tvůj starej vysmahl do hospody, ber to jako dar shůry a užij si večer podle svýho - dělej něco, co Tě baví. Pokud Tě teda něco baví...
duben 30, 2008 19:47
Není náhodou problém v penězích? : Gréta
Že by ses sama neuživila?
duben 30, 2008 21:07
Sama dobře víš, : Ivulka
že chceš něco jiného...Já čekala 14 let,jestli dostane rozum,přestane chodit po hospodách,hrát automaty....že pochopí,jak úžasnou má ženu a syny.......pochopil možná ve chvíli,kdy jsme byli rozvedení,já s klukama odstěhovaná a naštvaná sama na sebe,že jsem to neudělala dřív a zbytečně ničila život sobě i dětem....Máš právo být v životě šťastná a momentálně evidentně nejsi...začni s tím něco dělat,nikdo jiný než TY to nezmění a nevyřeší...věř svým pocitům,jestli si myslíš,že to,co je,být nemá,tak opravdu nemá!!!!Hodně štěstí a hlavně odvahy.
duben 30, 2008 22:23
Hehe, : Krakonoš
pokud se moje partnerka žene nezvánase mnou do hospody (kde jí to navíc nebaví) s odůvodněním, že chce mít pocit, že patří do mýho života, znamená to:
a) jsem v hospodě denně, jí nic jinýho nezbejvá a já bych se měl jít léčit
b) jsem v hospodě vobčas, ale vona chce patřit do mýho života 24h/7d.v t./365d.v r., pak je to nejspíš tvor zvanej "stíhačka" (tvor velmi závislej) smilies/grin.gif.
Představte si, dámy, že děláte dámskou jízdu a jedna z vás si tam přitáhne svýho bambulu, protože von to bez ní doma nevydrží a chce patřit i dnes večer do jejího života. Copak si asi vo ní a vo něm pomyslíte?
No a pro Ilonu:
Budeš za kašpárka, služku, rohožku a husu tak dlouho, jak dlouho budeš ochotná hrát tuhle roli. Sama sis ji vybrala a jen ty sama toho můžeš nechat. Už zejtra, když se rozhodneš.

P.S. pro rejpaly: To, že někdo patří do mýho života, se nepozná podle toho, že zrovna sedí na vedlejší židli 50 cm vode mě smilies/wink.gif
duben 30, 2008 23:28
Jeden čas jsem : Slavka
se podobně objetovala. Rodina na prvnim mistě, jistě to ano. Ale opomijet sama sebe, to ne. Tak jsem si našla svoje koníčky, hlavně sport. Trochu byli doma v úžasu, protože najednou jsem po nich chtěla aby si občas i uvařili apod. Byl to pro všechny šok, ale světe div se, zvykli si, přijali to a přejí mi to. A hlavně, funguje to !! Dneska se mě už dopředu ptají, jestli budu mít čas a co mám v plánu. A když v den, kdy chodím sportovat najednou sedím doma, tak se s údivem ptají co se stalo :-) Víte co je ale zvláštní ? V očích mnoha mých známých (žen i mužů) co se podobně sebeobětují, jsem manželka, která doslova pořád někde lítá, a věčně není doma. Normálně mě odsuzují. No, ale každý ať si zamete nejdřív před vlastním prahem. Takže Ilono, ničeho se neboj. Ze začátku budeš možná za sobce, ale pokud ten tvůj mužík má trochu soudnosti a rozumu, tak to pochopí. Pokud ne, aspoň uvidíš, vedle koho žiješ a jak moc ti přeje to, co dopřává sám sobě ve velkém .-)
květen 02, 2008 09:11
Óóóómlouvám se : Slavka
za tu hrubku hned na začátku. Fuj, uplivla bych si sama nad sebou :-) Sotva jsem se probudila :-( Nekamenujte mě :-)
květen 02, 2008 09:13
Když ono je to všechno : saffron
o nás samých - aneb - co ze se nechám udělat, to ze mě taky bude. Jestli potřebuješ někoho, aby Tě nakop, tak Ti to až tak moc nevadí - trochu postýskáníčka, trochu slziček, ale jedeme dál po stejných kolejí. Až Tě to začne opravdu nebetyčně štvát, přejdeš do akce i bez nakopávání - prostě proto, že budeš sama chtít změnu.
květen 02, 2008 12:36
musím tě nakopnout : vusha
ty huso-nením jak to jinak vystihnout.Žila jsem jako ty-přesně se vidím,až po 10ti letech jsem "bouchla"do stolu a řekla jdu z kola ven.
Nebylo to vždycky lehký - to netvrdím - ale za tu pohodu a klid mi to rozhodně stálo.
Našla jsem si nové přátele,zajímavé koníčky.....a žiju spokojeně sama s dětmi už 9 let.
Neměnila bych,jsi sama svojí paní!Měj v sobě hrdost a najdi kuráž odejít....stojí to za to!
Drž se! smilies/smiley.gif
květen 06, 2008 11:56
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]