O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

DOMINIK A TŘI SUDIČKY PDF Tisk E-mail
Úterý, 23 duben 2024

Milé děti, dnes vám budu povídat pohádku „O princi Dominikovi“.  Bylo nebylo, není to tak dávno, co se narodil v jedné rodině hezký chlapeček. Ale ještě než vešel do života, sešly se nad ním známé  tři sudičky. Ta první se na chlapečka hezky podívala a řekla: „Milý Dominiku, budeš chytrý kluk a jak to tak vidím, čeká tě velká kariéra. A to že hodně velká. Každopádně vystuduješ vysokou školu, doporučuju ti práva.“

 

 

 

Druhá sudička se na malého kloučka taky usmála: „Milý kudrnáčku, ty budeš extrovert jako hrom, budeš mít velký sexappeal, bude kolem tebe mnoho dívek, budou tě přímo vyhledávat, a ty budeš šťasten.“

 

Třetí dáma však jen tak zakroutila hlavou a rozverně pravila: „Dominiku, mý kámošky ti přejí hodně moc fajnovýho života, já ostatně taky, ale mám pocit, že pokud si nedáš majzla, stoupne ti všechno do hlavy a přijde průser. Jsi přeci jen trochu jinej a vždycky budeš víc vidět. Jo, budou tě mít rádi, protože budeš bezva kamarád. Jenže, jak tady má předřečnice říkala, budeš mít rád sex, a to by ti mohlo všechno zhatit. Hlídej si svýho pinďu!“

 

Čáry máry fuk, sudičky zmizely.

Dominik podle jejich plánu vyrůstal, měl se opravdu fajn, a už od raných školních dob přes střední po vysokoškolská studia byl oblíbený.  Skutečně velmi brzy vynikl, a postupem času byl kamarádský i se stále vyššími a vyššími hodnostáři,  což mu poskytlo téměř neprůstřelný krunýř proti čemukoliv. Díky věštbě druhé sudičky to kolem něj sexem hýřilo; dokonce jeden velký a moudrý šlechtic mu potvrdil, že je „kluk mladý, který má právo si užívat“.  

A tak si Dominik užíval nad plán… s vírou, že všechno mu bude tolerováno.

 

 


 

 

Jenže – přišel čas na úděl, který mu přisoudila sudička třetí a “spadla klec“.

Dominik bral vskutku všeho moc a bezohledně, nenechal žádnou dvorní slečnu na pokoji, stížnosti se nakupily a ani jeho styky s těmi nejvýše postavenými rádci a hodnostáři to nezachránily.

 

Došlo pak na poslední slova třetí sudičky: „Tak vidíte, holky, já to říkala už tenkrát – všeho moc škodí a všechno přikrejt nejde… Holt si teď bude muset odpočinout, a já to vidím tak nejmíň na tři roky…“.

 

 

Babička KUDLANKA

 


Komentáře (7)add feed
... : Josef
Já tohle vidím jinak. Takže si komentář odpustim.
duben 24, 2024 04:43
... : Lenka1
Nejde konkrétně o něj, jako o osobu. Jestli ho máme rádi nebo ho nenávidíme, protože...........dosaďte si sami.
(Mimochodem, jsem taky přesvědčená, že ty holky si pravdu upravily tak trochu podle svého nebo spíš podle instrukcí.)

Ale zásadní průser vidím v tom, že nám naše justice vyslala "jasný signál" (abych použila slova nejlepšího premiéra všech dob), že v této prý demokratické a suverénní zemi lze odsoudit a následně potrestat kohokoliv jen na základě důkazů typu "jedna paní povídala."

Pokud je mi známo, žádné důkazy nezpochybnitelně svědčící o jeho vině předloženy nebyly. A ve výpovědích holek bylo celkem dost rozporů

Takže až budete v blbou dobu na blbým místě, protože systém si především potřebuje odškrtnout čárku (aneb na tom, kdo to skutečně udělal, zase až tak nesejde) nebo se stanete prostě nepohodlným, tak pojedete jako blesk ani nestihnete mrknout.

V tomto světle mě opravdu děsí ty občasné snahy o znovuzavedení trestu smrti.
duben 24, 2024 18:09
... : Josef
Jo, Lenko. Mimořádně nesympatickej tvor, přední člen mimořádně nesympatický sekty s mimořádně nesympatickou předsedkyní. Dost důvodů k vítání jeho odsouzení s jásotem.
Ale nejásám, naopak jsem zcela na jeho straně.
duben 25, 2024 05:24
... : andrea
Josefe, nevím, jestli máš dceru, ale pokud bys měl (nebo v tvém mnou předpokládaném věku) vnučku, tak kdyby byla ona mezi těmi potrefenými, doufám, že bys psal stejně.
Sprdnul bys ji, že si vymýšlí a šel se kudrnáčovi omluvit.
Ono to jednak bylo skutečně důkladně zkoumáno, a vždy o něm známo.
To že na znásilnění se podílejí jen ti dva, neznamená, ze to nejde skutečně prokázat.
Ty jsi taky v dobách, kdy jsi byl "akční", kašlal na nějaké to "ne, ne, nech mě, já nechci" ? podle všeho asi jo...
duben 25, 2024 09:32
... : d@niela
Tak jsem o tom dost uvažovala, a včera, jak jsem byla odpoledne s pejskem, tak jsem se poptávala jak mužů, tak mládenců, dokonce i starců, jak by se zachovali oni, kdyby se ocitli večer, ve svém pokoji a mírně alkoholizování s rovněž alkoholizovanou slečnou, případně už i absolvovali nějakou předehru a byli dokonce i nazí -jestli když by ona dívka najednou řekla "ne. Ne, já už dál nechci. Dneska ne, prosím tě ne!" - jak by se zachovali?
duben 25, 2024 14:12
... : d@niela
Je asi, jak na to koukám, pravda, že jsou mezi námi ti, kteří si do rozdělané práce nenechají kecat.
Ale v tom případě by neměli být veřejně známí. Ten kudrnáček - i podle současného jednání - byl vzdy přesvědčen, že on může vše a je nepotrestatelnej.
Uvidíme.
duben 25, 2024 14:20
... : Josef
Andreo. Tohle je dohadování nanic (na nic). Mě neznáš, ani moji dceru, těžko mi teda můžeš vkládat do povahy nějaký jednání. Já se snažim nedívat jen na ten krátkej úsek "situace", ale i na to, co předcházelo. A dovedu si představit i to, co pravděpodobně následovalo. Nebo nenásledovalo, to nevim jistě, ale docela dobře si dovedu představit různý (a velmi pravděpodobný) důvody, který následovat mohly a vedly až k žalobě. Už se mi nechce víc k tomu psát, jen bych opakoval to, co už tady na kudle proběhlo docela nedávno.
duben 25, 2024 14:49
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]