O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

TA NAŠE POŠTA ČESKÁ ... PDF Tisk E-mail
Středa, 17 duben 2024
Následující super-text svévolně kradu z fejzbůku jedné mé kamarádky; je totiž přímo dokonalý a já bych to lépe nenapsala. Na toto téma se už toho sice napsalo víc než hodně, ale stejně to k ničemu zatím nebylo. A o čem že to je? Je to Nekonečný příběh o mizerném managementu naší drahé České pošty… Mj. pokud nějaké podobné zážitky máte, budu ráda, když je do komentářů připojíte :-)))


 

 

Občas se v životě lidském přiházívá, že jest mu nutno zajíti na pobočku České pošty se dvěma různými klientskými požadavky, které ovšem spadají oba pod volbu "odeslat zásilku". Jen je jedna zásilka Balíkovna a druhá doporučený dopis.

S touto variantou ovšem management České pošty vůbec nepočítá.

 

Pravděpodobně je to pro něj zcela absurdní představa na úrovni  "to je asi jako by někdo chtěl, aby mu při vážení balíku paní na přepážce zazpívala árii z Rusalky a mávala přitom nad hlavou pionýrským šátkem".

To se samozřejmě běžně nestává, byť by to hypoteticky mohlo spadat pod položku "ostatní služby".

 

 


 

 

Takže zaměstnanci České pošty mají na vyřízení Balíkovny striktní časový limit a nejsou-li srdce zdostatek outlocitného, mohou vás nekompromisně poslat do míst, kam nechodí slunce, nýbrž proktolog. Čili do p*dele.

 

Vy totiž správně máte mít na každý úkon jiný lísteček, a osoba na přepážce může mít při případné kontrole malér, pokud vašemu požadavku vyhoví.

Možnost volby více služeb na jedno pořadové číslo pošta v hlavním menu nenabízí; leda by to lstivě maskovala pod "ostatní služby", což nepředpokládám.

To už tam spíš bude to mávání pionýrským šátkem.

 

Chtěla bych vidět vepřovou hlavu, co tyhle obstrukce vymýšlí.

A taky by mě zajímala její výplatní páska.

Něco mi totiž říká, že v soukromém sektoru by z ní někdo brzo udělal nezaměstnaného...

 

JANA R.

 


 
Komentáře (2)add feed
... : mamča
Díky za naši starou venkovskou Poštu ! Žádné lístečky s pořadím a druhem poskytované služby, ale ochotná a milá "paní pošmistrová", co vyřídí po telefonu i kiksy poštovních služeb a najít a doručit i "zatoulané" balíky.
Ovšem je to všechno o lidech. O 4 km dál, v obci o cca šestistech obyvatel, vládne na Poště jakási veledůležitá Slověna, která mě donutila dovézt a přivléct na Poštu (ano, i po schodech) 95ti letou babču jen kvůli tomu, že poštovní doručovatelky chodí jen 2x v týdnu, a důchody prý nedoručují.
No, už jsme to vyřešili, ale stálo to hodně úsilí a mnoho telefonátů i osobních návštěv.
Pak nemá mít Pošta tak špatnou pověst, když zaměstnává i takovýto skot.
duben 18, 2024 08:39
... : *deeres*
Je to opravdu o.lidech. Chodím na dvě pošty, na obou za přepážkou jedna osoba a přesto tam dokáži obratem všechno vyřídit, protože ty ženský rozumí své práci. Ale službu "baliky" , tu už jim stejně ukradla Zásilkovna.
Mnohem hůře jsou na tom pražské pošty. Na Vinohradech v Moravské ulici, jsem si nejdřív vyzvedla lístek s pořadovým číslem a šla jsem mámě nakoupit. I tak jsem tam někdy ještě čekala, narváno, že nebylo k hnutí, k sezení pár židlí.
A víte, že pošta má dvourychlostní známky? Omylem jsem si nechala podstrčit ty dražší, abych následně zjistila, že v lhůtě doručení, není mezi známkami žádný rozdíl.

duben 18, 2024 16:49
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]