O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

DVA KAZIŠUCI NA PROCHÁZCE PDF Tisk E-mail
Úterý, 09 duben 2024
Začnu trochu zeširoka: se svým chlupatým drahouškem, mým nejlepším manželem ze všech, tedy s mým křížencem Kayoukem, mám za ta léta už vyšlapanou cestičku pravidelných procházek. Takže, pokud se stane (což je dost běžné), že jsem ve stavu lehkého ranního bezvědomí, a pejska mám navolno, nemusím se bát, že by se mi ztratil. To spíš on si dává pozor, abych mu někam nezapadla. Případně, pokud se zakecám s někým venku, tak jen krouží kolem v maximálně padesátimetrovém okruhu. Vyskytne-li se v jeho dosahu jiné psisko, snaží se ho svádět k proběhnutí - ale jak říkám - jen tak, aby mne neztratil z merku.

 

 

 

Včera večer, kolem deváté, bylo venku velmi hezky. Sluníčko přepnulo z pálí a hřeje na stupeň spím, svítily jen okolní lampy, a venku se vyrojili pejskaři se svými kámoši. Potkali jsme jednu naši známou dvojku – pán s pejskou v pubertě, velikostí  vůči Kayovi tak akorát, ale na rozdíl od mého psa, má na ni přímo papíry, takže je to správná psí šlechtična.

 

My dva se rozpovídali, protože během dne se toho vždy stane plno, nehledě na to, co všechno se přihodí v politice, či celosvětových vztazích vůbec. Taky jsme polemizovali, proč dělníci, kteří u nás opravují jakousi postranní cestičku, zas tak moc neopravují, protože i na ně působí horko a nejspíš proto se tu vyskytují tak minimálně. Po obědě už vůbec.

 

Co bylo na dnešním couru jiné, že k obojku oné pejsky bylo připnuto vodítko, které pevně a dost nakrátko třímal v ruce její páníček. No, asi šel kolem nějakej velikej pes-zloun, jsem si říkala, ale všimla jsem si  po chvíli něčeho nečekaného.

 

Můj playboy, který většinou fenky eroticky ignoruje, zareagoval jinak: ke psí slečně se přitulil, nejprve jí dával pusinky, tedy věnoval se převážně její hlavě, ale přesto její majitel si stoupal tak, aby se Ketty svým zadečkem v podstatě fest opírala o jeho lýtko.  A po pár minutách mi to všechno došlo, protože to došlo rovněž Kayovi. Ten se i přes dávnější extrakci svých mužných ozdob najednou snažil.

Tedy, nejprve jsem jeho snahu ocenila, neboť doposud se psích holek nějak extra nevšímal, natož aby se nějak doprošoval; hrál si se všemi psy stejně, bez ohledu na jejich pohlaví. (Mj. jsem přesvědčená, že u nich se ještě jedná jen dvě pohlaví, tedy holky a kluky, i když jsou někteří kastrováni).

 

Tak jsem poprvé zažila, jaké to je, když psí slečna dá na vědomí, že „by to šlo“. Můj vořech, vzhledem k neznalosti sebemenšího postupu, to zkoušel ze všech možných úhlů a stran, jen ne a ne tím správným směrem. Přes hlavu, pravý či levý bok… Ten můj čoklík si už dost vytrpěl tím, že ti nekastrovaní si ho – nejspíš podle jeho specifické vůně – pletou s háravkami. A podle toho se chovají.

 

Než jsem to tehdy, čerstvě po operačním zásahu, zjistila, ojelo mi mého chudáčka na louce pár supermanů. Ale jednak jsem si pak dávala pozor, druhak on se naučil bránit, takže jim v podobném případě hrubě vynadá a naznačí, že by je taky mohl sežrat!

 

 


 

Psí slečna si mezitím lehala na bříško, ocásek vyloženě odhodila na jednu stranu, a s laskavým úsměvem čekala… Po pár minutách jsme se, my dvounozí, rozhodli, že nemá smysl ani jednoho z nich nějak týrat. Takže jsme se na fleku rozloučili s tím, že nebudem ani jednomu dělat nepříjemnosti. Mj. prý to u fenek trvá asi tři týdny v roce, kdy je takto vstřícná… V tom případě si říkám, jak je ta příroda přemýšlivá a dokonalá, protože dává fenkám čas, aby se o štěňata pak mohla starat.

 

Psí pánové - ti jsou na tom stejně, jako všichni pánové, ať mají kolik mají nohou…

Ti prostě jsou stále jako skauti: „Vždy připraveni!“

 

 

KUDLANKA

 

 


Komentáře (2)add feed
... : Zdena
To s tím ocáskem do pravého úhlu trvá jen asi 3 dny, jinak nejsou svolné - jenom pejskům voní smilies/smiley.gif. Ale i kdyby k něčemu došlo, tak by se nic nedělo, akorát by byla připravena o věneček, Kay totiž nemá nabito :-) Dcera měla psíka a vnučka si pořídila fenku, sice různé rasy, ale stalo se, ale nic z toho nebylo. Vykastrovanej pejsek může, ale neplodí
duben 09, 2024 17:15
... : d@niela
Aha, ale to tedy tahle slečna je ještě o něco vstřícnější, protože tuhle fotku jsem pořídila až dnes, což už je cca týden.. smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
duben 10, 2024 21:34
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]