O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

DILEMA - JAK DLOUHO A JESTLI JEŠTĚ VŮBEC PDF Tisk E-mail
Pondělí, 14 duben 2008

 Tak ani nevím, jestli se spiš nepotřebuju jenom vykecat, protože rozchod je přece tak jednoduchej... Jen nemít ty děti. Nejsem žádnej ideál, jen chci mít doma někoho, kdo tě pohladí v těch nejhorších chvílích. Nebo jen tak... A poslední dobou zjištuju, že ona to není. Dusim to v sobě jak v papiňáku a vyprávět kamarádum, jak za ni doma uklízim,  není zrovna to pravý ořechový.

 

 

 

 

 

     Koneckonců to dělam docela rád, jenže být na všechno uplně sam, mně už přestává bavit. Uklizim, vařim, makám, starám se o deti a odměna? Ani to blbý slovíčko  "díky" ,natož nějaký intimčo jednou za měsíc... Když se to tak vezme,  tak si za to vlastně můžu sám.

 

     Otázka zní: Myslíte, že má smysl žít s někým jen kvůli dětem?

 

 

Martin

 

 

 

Komentáře (22)add feed
Nemá, : Gréta
koneckonců kdybyste se domluvili na střídavé péči, možná by se vám oběma ulevilo a neprudili byste se.
Jinak je to ale těžký posoudit, můj muž za mě taky doma vaří a stará se o děti, já za něj zas chodím do práce a uklízím :-) Tím myslím, že to vše děláme oba.
Možná největší problém je u vás v té posteli. Nejde to vyřešit?
duben 14, 2008 13:46
jak za ní???? : alena tečkovaná
Nějak jsem to nepochopila -ty tam jinak nebydlíš? Ty děti nejsou tvoje? Ty tam nejíš a tak? Tak to tě chápu, to bych nedělala...proč si radši neuklidíš a neuvaříš sám za sebe u sebe doma?
duben 14, 2008 14:34
Martine, napsal jsi toho o vasem (ne)souziti strasne malo, aby se z toho dalo usuzovat, jak to u vas je, natoz radit.. : mila1
Ale jaky si to udelas, takovy to mas.. Vztah je o toleranci a komunikaci. A Ty asi misto abys rekl ci dal najevo, ze Ti veci nevyhovuji, mlcis a delas mrtveho brouka. Treba si Tvoje partnerka mysli, ze Ti to takhle vyhovuje..? Nic jsi nam o ni nenapsal.
duben 14, 2008 14:48
aleno, vždyť napsal tak málo, : bb
třeba vážně dělá za ní i její práci, ne? jsou i líné sobecké ženy, nejen muži
Ona může být na mateřské, on se vrátí večer a uklízí, vaří, koupe, krmí děti. Ona přes den pohlídá děti a my víme, že děti, nepočítám miminka s prdíky, nezlobí 24 hodin denně, aby si máma nemohla odběhnout k pračce a sporáku.
duben 14, 2008 15:07
měla jsem spolupracovnici, : ivanka
která chodila do práce, aby nemusela být doma.
Dělala sekretářku. Je fakt, že moc té práce zrovna neměla... Taky žádnej extra plat, ale ona se chodila vlastně pobavit. Kafíčko, zdrbla jednou tu, pak zas tam včerejší seriály, celebrity, radila v manželských rozvratech, prostě - užívala si to. No, a domů přišla "zedřená" z práce.
Vzpomínám, jak se dokonce vytahovala, jak ten její "inteligent" (dělal v nějakém výzkumáku), doma kmitá. Že ona tak neuvaří, nevyžehlí atd. jak on...
Asi jim to tak fungovalo, co já vim. Ale uvádím to jen jako příklad, že opravdu neznamená, že chlap=neřád a žena=chudinka nebohá...
duben 14, 2008 15:14
Martine : Kamila
já vím, že chlapi se obecně nevyžívají v elaborátech, pokládají otázky, píší stručně. Ale! Jestli chceš, abychom se pokusili ti tu poradit, budeš se muset rozepsat... Jinak riskuješ nepochopení, případně radu na něco úplně jiného, než trápí tebe!
duben 14, 2008 15:23
Martine, : saffron
chtělo by to víc informací, jak funguje váš vztah, jak spolu komunikujete, jestli vás něco spojuje, kromě dětí apod. To že uklízíš etc.zřetelně vnímáš jako degradující,to, že za práci očekáváš sex je (pro mě) úsměvné - to by asi mělo fungovat z jiných pohnutek. Hlavně mi tam zřetelně zazněla ta nekomunikace - dusím to v sobě- proč? Co z toho, co píšeš, jsi řekl i své ženě? Jak na to reagovala? Jaká máte domluvená pravidla fungování?
duben 14, 2008 15:24
... : bb
důležité nakonec stejně bude jen to, jestli ji má rád tak, že s ní chce zůstat a být s ní teda i v době, kdy děti vyrostou a odstěhují se a oni zůstanou sami spolu, stárnoucí pár
duben 14, 2008 15:25
Hele, Martine, : Vodoměrka
a jak dlouho už to takhle praktikujete? Bylo to už od samého začátku vašeho vztahu? Nebo to tak víceméně dopadlo, aniž jsi to chtěl? Já podle svých vlastních zkušeností můžu říct, že žít s někým jen kvůli dětem je řešení dost nešťastné... ale nevíme, jak to u vás chodí, napsal jsi toho dost málo na nějaký odhad, ono to klidně může být i takové, že žena chodí do práce, vydělá spoustu peněz a rodinu živí a muž je vlastně taková domácí hospodyňka, dělá to dobrovolně a rád, a jediné, co mu vadí, je, že to nemůže říct svým kamarádům, protože ti jsou navenek samozřejmě děsní tvrďáci a vysmáli by se mu... a sex by měl opravdu přicházet z úplně jiných pohnutek, než za odměnu, jak psala saffron.
Tak jak je to tedy u vás? Ono se dost dobře nedá poradit, když víme tak málo... a hlavně ty si musíš ujasnit, jestli svou ženu miluješ i přesto všechno a chceš zůstat s ní, i když budeš tyhle domácí práce dělat ty a ne ona... mimochodem, spousta manželství funguje naprosto stejně, jen se role obrátí. Ale vždy to přece musí být domluva obou partnerů. Takže co na to říká tvoje žena? Jaký názor na to vaše uspořádání má ona?
duben 14, 2008 17:53
Aleno Puntikovana : Polarka
na tebe se clovek vzdycky muze spolehnout kdyz se jedna o neco proti chlapumsmilies/sad.gif Proc hned na Martina najizdis, kdyz prakticky o nem nic nevis? Myslim, ze tvoje skatulka zena = perfektni, a muz = darebak je prilis jednostranna. Podivej se na Honzika Rokose a jeho matku. Asi ale bohuzel ti co ho meli hledat to brali podobne jako ty. Proc ty chlapy tak nesnasis? Ono nezalezi na pohlavi, rase, nabozenskem zalozeni, ale na tom jaky ten clovek opravdu je.
Jinak ale martine je to fakt prilis strucne.
duben 14, 2008 18:37
promimte : Polarka
spletla jsem si puntiky s teckamasmilies/smiley.gif
duben 14, 2008 18:40
Zaujalo mě: : Všechny ženy světa
Uklizim, vařim, makám, starám se o deti a odměna? Ani to blbý slovíčko "díky"

Teda, být to naopak, kolik chlapů děkuje ženě za to, že uklízí, vaří, maká, stará se o děti, no prostě dělá všechny ty naprosto všední, běžné, nikdy nekončící práce? Nebere se to naopak samozřejmě?
duben 14, 2008 19:12
Polárko : chris
podstatné je ZA NI. Partnerství to to jsou přece dva
duben 14, 2008 19:47
právě, jsou dva, : bb
tak jeden za oba, oba za jednoho, Martin to asi vnímá tak, že káru táhne hlavně on, a ona to ani neocení.
Neřekla bych ale, že problém bude v komunikaci, když se ptá, zda má cenu zůstat kvůli dětem, tak už je stejně napůl cesty z toho vztahu venku.
duben 14, 2008 20:35
Teda,začínám mít mindrák, : skaz
možná jdu do stejného problému - mně taky nikdo doma netleská,nikdo mi nefandí,nikdo neoceňuje moji práci? Hmmmmmmmmmmmmmm...... Co s tím uděláme?
duben 14, 2008 21:53
No,poradíme se,přece... : skaz
a nejlíp na Kudlance...
Víš Martine,přiznej,že tyto stránky navštěvuje tvoje žena a ty máš strach,aby se nechytila,že?
Nebo čekáš OBROVSKÝ odhalení jejích mailů Nebo něco podobného mi to vychází......
Hmmmm......
duben 14, 2008 22:26
to nebyl útok : Alena Puntíkovaná
jen uvažování - muži přece - jak jste sami řekli resp. samy řekly - se vyjadřují stručně a logicky - erg: uklízí-li, vaří-li atd. JÍ to znamená, že ona musí žít někde jinde (nebo on musí žít někde jinde - neboť -logicky - kdyby oba sdíleli společnou domácnost - musel by přece napsat NÁM. Ale to nenapsal. Napsal JÍ! V tom případě mi není situace jasná a pídila jsem se po bližším vysvětlení. Kterého se mi ovšem nedostalo.
duben 15, 2008 04:11
Dost trapný : NČ
Teda - už mi neslouží zrak. Nikde jsem nenašel, že by JÍ uklízel nebo vařil. Ale to je vedlejší.
Spíš bych měl k němu dotas, když má o ní takovýdle mínění, proč tak stojí o její slova díků a o "nějaký intimčo" jednou za měsíc.
Já ji samože neznám, ale kdybych JÁ tohle o buchtě napsal, nota béne řešil, jestli s ní zůstat JEN kvůli dětem, tak bych ale docela určitě o její dík, natož o šous*** neměl ani nejmenší zájem.
duben 15, 2008 06:36
A Martine, co dělá ona ? : wendy
Chodí z fachy denně v 8 večer ? Ono to je totiž normální, že ženská chodí do práce a doma vaří, pere, uklízí, žehlí a stará se o děti. Manžel JÍ občas pomůže. U vás to je obráceně ? JAk psaly holky - málo informací. Ale jestli spolu už ani nespíte, je to jen penzion. A tam by ten, kdo nic nedělá, měl platit. Nebo ?
duben 15, 2008 07:28
No, moc informací jsi opravdu nenapsal, ale : Opcom
kolik je tvým dětem? Myslíš, že by neunesly případný rozchod (rozvod)? Co dělá tvá partnerka, když ti nepomáhá se zajištěním domácnosti a s dětmi? Je to snad tak, že ona pracuje a ty jsi na "mateřské"? Pokud ano a ty do práce nechodíš, tak by péče o domácnost měla být tvojí záležitostí. Pokud ne, bylo by potřeba uvést více detailů.
Na druhou stranu, pokud citově strádáš a nepomohla ani rozmluva, zkuste buď nějakou poradnu, nebo jdi zkrátka od tohoto vztahu pryč a zažádej si o přidělení dětí do svojí péče.
duben 15, 2008 11:54
Polárko, také už jsem si všiml, : strejda
že ta, s těmi puntíky či tečkami, s tou širokou pusou, která tu rozmáchle klávesnicuje, má na nás, na chlapy pivku. Co jsme jí asi udělali? Babě...
Tu mít doma, tak ji vyměním za kozu, jako to udělal ten Bulhar.
duben 15, 2008 19:52
On nenapsal, ze uklizi JÍ, on napsal, ze uklizi ZA NI... : mila1
a to mi tak trosku nesedi. Kde je psano, ze vse, co tam Martin vyjmenoval, je prace jen pro zenskou? Buhvi, jak to u nich je.. treba ho stve, ze misto lezeni na kanapi musi obcas neco udelat, co by dle jeho mineni mela delat manzelka
duben 16, 2008 11:11
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]