O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

Syndicate


GRILOVÁNÍ NA PÁNVIČCE PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 27 květen 2021

Křupavé steaky nebo nádherná voňavá žebírka nepřipravíte jen na grilu, ale také doma na grilovací pánvi. Grilování v kuchyni má oproti tomu venkovnímu několik výhod: Je možné grilovat za jakéhokoliv počasí. Nepotřebujete poměrně drahý gril, vnitřní grilování je levné. Grilovací pánvičky teplo rozvedou rovnoměrně, takže maso bude stejně propečené na okrajích i ve středu. A samozřejmě díky nepřilnavému povrchu je i velmi snadná údržba.

 

 

 

Postup

 

  • Vepřový bok nakrájíme podél kostí na jednotlivé porce. Žebra dáme do misky, z obou stran je osolíme a opepříme. Nakrájíme půlku cibule na měsíčky, nasekáme 3 stroužky česneku a orestujeme na oleji. Přidáme lžíci rajčatového protlaku, lžíci třtinového cukru, kapku worcestru a červený vinný ocet. Necháme provařit a ještě teplou směsí zalijeme žebra. Necháme marinovat asi tak hodinku.
  • Po uplynulé době dáme žebra i s marinádou na rozpálenou pánvičku a grilujeme…
 

Vepřová žebra nepotřebují žádnou složitou přípravu. Stačí si připravit jednoduchou marinádu, naložit do ní žebra a – grilovat.


 

Grilovaná vepřová žebírka + foto | Rib recipes, Pork rib recipes, Recipes

 

 

 

Suroviny (4 porce)


  • vepřová žebra 2 kg
  • Cibule
  • Česnek 3 stroužky
  • Rajčatový protlak 1 lžíce
  • třtinový cukr 1 lžíce
  • worcester
  • červený vinný ocet
  • rostlinný olej
  • Sůl
  • Pepř

 

 

 

 

 

A teď už jen

přeju mooooc dobrou chuť!

 

KAMILA


 

 

Komentáře (0)add feed
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
Další >
[CNW:Counter]