O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...
Kontakty
Napište nám |
Poradna Kudlanky |
Právní poradna |
Související články
- OSLAVA CHYTRÝCH A BÁJEČNÝCH PADESÁTEK
- TROCHU ŠPROCHŮ O HUSE A DRŮBEŽI VŮBEC
- HUSPENINA ČILI SULC - LÉK, KTERÝ SI UVAŘTE
- JABLEČNÝ KEČUP
- DOMŮ.... DOMŮ....
- ŽÁDNÝ ZBYTEČNÝ STAROSTI...
- ČEŠI JSOU DOBRÝ :-)))
- CO K JÍDLU V HORKU?
- NEVÍ, ČÍM JÁ SI DĚLÁM DOBŘE!
- NEBINÁRNÍ IDENTITA - ZNÁTE?
- SNAD JE TO VŠECHNO PRAVDA :-)))
- LEGRACE NA PLACE - BUDEM HUBENÍ A STŘÍZLIVÍ
- JERKY, JERKY - POCHOUTKA
- NÁDHERNÝ ZABÍJÁK - BOLŠEVNÍK
Přihlášení
Anketa
JAK OBALIT A OSMAŽIT – 1. |
Pondělí, 03 únor 2020 | |
Tak nejprve si „rozebereme“ návod na řízečky: vepřové maso - nejlepší je krkovička - nakrájíme přes vlákno na plátky. Každý asi o hmotnosti 80 až 100 g. Důkladně je naklepeme, lehce osolíme, opepříme a ještě jednou slabě naklepeme, či spíše rozklepneme do požadovaného tvaru.
Maso obsahuje velké procento vody, která se z něj při smažení odpařuje. Proto je nutné předem se přebytečné vody v mase zbavit a to takto: naklepané, osolené a opepřené řízky ihned silně upěchujeme v předem nahřáté hrubé mouce. (Tady musím podotknout, že jsme vždy naivně obalovali řízky v mouce hladké. Po odzkoušení této rady už nebudete jinak :- ) – věřte, poznáte ten rozdíl.)
Po deseti minutách toto pěchování opakujeme a pak už pokračujeme běžným způsobem, kdy řízky namáčíme v rozšlehaném vejci (pozor, nepřidáváme k vejci ani vodu, ani mléko) a nakonec silně upěchujeme plátky masa v čerstvé strouhance.
Jak smažíte řízky vy? Máte nějaké oblíbené triky, které vždycky zaberou?
přeju dobrou chuť, ANDREA
|
< Předch. | Další > |
---|