O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

JAK NAJÍT KAMARÁDA? PDF Tisk E-mail
Pondělí, 18 únor 2008

 Milá Kudlanko, sice jsem si hodně hodně moc četla ve všech těch zdejších příbězích, ale stále jsem pro sebe nějakou radu nenašla. Mám malé sebevědomí, jsem sama, nelíbím se sama sobě, mám pocit, že jsem na světě absolutně nulová, zbytečná. Hodně ráda bych si našla někoho, s kým bych si mohla povídat, ale doposud se mi to nepovedlo. .

 

 

 

     Už v mládí kolem mne byly samé úspěšnější kamarádky, chodily na rande, kupovaly si hezké věci, dělaly zajímavou práci - a já jsem stále jen taková myš. Když jsme někam šly, tak já dělala vždycky jen toho do počtu, křena. Nejsem panna, tak zlé to zas není, ale nějak se mi nepodařilo toho "pravého" - ale ani levého - najít. Toho levého bych snad našla, ale k tomu mi zas chybí trošku větší hloupost, to uznávám. Tak si hodně čtu, učím se a nakonec je mi to ještě na škodu. Určitě bych si měla o čem povídat, jen není s kým. Ti, se kterými bych ráda byla, by určitě ani nenapadlo být se mnou. Problém.

 

     Navenek asi působím dobře, práci odvádím taky dobře, dalo by se říct, že jsem "v práci oblíbená", ale určitě by nikoho z mých spolupracovníků ani nenapadlo mě pozvat na kafe. Průšvih také je, že bydlím v poměrně malém místě, takže je tu opravdu těžké si někoho k sobě najít. Ti, co by ke mně pasovali, jsou buď už ženatí, nebo ještě ženatí. A já rozhodně nikoho rozvádět nehodlám. On by se taky kvůli mě nikdo nerováděl, to je veselé, to by mě nikdy nenapadlo.

 

     Zkoušela jsem různé seznamky, ale muži většinou chtějí nějaké atraktivní ženy, kterým spíš odpustí nějakou tu hloupost než to, že má tlustá lýtka. Od dětství jsem byla takové ošklivé káčátko, jenže se ze mne nevyklubala pěkná labuť, jen taková ošklivější kachna... Tak jsem si postěžovala a jdu zas pracovat. Nevím, jestli pro mne najdeš radu. Jen mi neříkej aerobik, kadeřníka, pejska a podobně. Cvičit jsem chodila, snažím se nevypadat přímo odpudivě, ale opravdu, z myši missku neudělám.

 

Beata

 

 

Komentáře (66)add feed
Ale Beato, no,no,no... : strejda
Přece nebudeš házet flintu do obilí! Už ze Tvého psaného textu je cítit, že ta krása bude asi holt někde jinde. A máš i humor, který cítím ze Tvé poznámky, že jsi v práci oblíbená. (Dříve se psávalo v kolektivu... :-)) Ne každý chlap hledá modelku. Některý si chce i plácnout a nechce se přitom zranit, popovídat si o technice, o kultuře, o historii, o vesmíru...nebo, nebo přímo o žrádle...
Tak tu flintu opět seber a hledej, sakra... smilies/wink.gif
únor 18, 2008 14:36
tak pejska tedy nééééé : alena tečkovaná
pak už zbývá jedině autobus.... smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif Hele nikdy nevíš, kdy na někoho padneš. Fakt je, že tady platí zákon schválnosti a čím víc hledáš, tím menší je naděje, že někoho najdeš. Zklidni se. Jakmile z tebe bude cítit pohoda a klid, budou se o tebe chlapi fackovat. Jinak ty kecy o tom, jaké má mít žena rozměry, oči atd...to pouštěj jedním uchem tam a druhým ven. Mrkni se naschvál, co mají ti "estéti" doma...a značně ti stoupne sebevědomí. Mrkni se každé ráno do zrcadla - pokud možno bez brýlí - a řekni si nahlas:"Jsem moc hezká holka a sluší mi to" a usměj se na sebe. Jo - kdybys nemohla vydýchat silnější nohy (i když i to je relativní) - tak nos dlouhé sukně. Je to takový starosvětský, budeš pro chlapy obestřena tajemnem - nehledě už k tomu, že dlouhé sukně zeštíhlují a prodlužují postavu. Tak hodně úspěchů. smilies/wink.gif
únor 18, 2008 15:02
Nerika se prece nadarmo, kdo hleda, ten najde, ale... : Bara
mozna az vypustis tuhle velkou snahu nekoho najit z hlavy a na chvili se budes venovat prichazejicimu jaru a sama sobe, tak se ten nekdo objevi ani nevis jak. A ja ti to moc preju. Zdravim
únor 18, 2008 15:07
Beato, přihodím sem jednu úsměvnou příhodu ve stylu život tropí hlouposti. : strejda
Třeba se ti stane i něco podobného. smilies/cheesy.gif

Jednou se mi stala taková legrační příhoda. Dostal jsem mail a čtu: "Ahoj mužíčku." Text pokračoval v docela privátním, řekl bych, že až v intimním tónu a tak jsem se mrknul na odesílatele a představte si, že mé příjmení souhlasilo s jejím příjmením. I poskytovatel byl shodný. Ve služebním PC si jen otočila jméno s příjmením a tím se to celé zvrtlo úplně jiným směrem. Její manžel se jmenoval ( vlastně jmenuje) také Petr. :-)
A tak jsem jí odepsal jako její manžel. Teprve až v další odpovědi jsem se přiznal, že došlo k omylu a že s jejím manželem (jmenovcem) máme otočené jméno a příjmení. Sranda byla veliká, řekl bych, že přímo kopec. No a vidíte, zůstali jsme virtuálními manžely.
Občas si něco blbého a úsměvného pošleme a ona mi jednou napsala, že se se mnou vždy krásně uvolní, zasměje a že přijde na jiné myšlenky, když má ty dvě děti a teď nastoupila zpět do práce po mateřské. Já jí říkám ženuško, ona mi říká mužíčku.
No není to krásné?
Podotýkám však důrazně, protože zde je dost šťouralů (lek), kteří (ré) by mne mohli (y) napadnout za internetové smilstvo či přímo nevěru, že naše internetové manželství je čistě virtuální a protože jsem strejda a děda zároveň, ani ve snu by mne nenapadlo, a také díky starým kolenům, to dá rozum, abych měl nějaké techtle či dokonce mechtle s 25ti letou ženou a opustil tu svoji, na kterou si mohu sááááhnout. Tolik na vysvětlení.

únor 18, 2008 15:19
Mužů je víc než žen. : Jarda
Až do padesátky je mužů víc než žen. Ženy by proto neměly mít problém nějakého muže najít. Pokud ten problém mají, tak jsou buď moc vybíravé, nebo moc odmítavé, nebo extrémně nepřitažlivé až odpudivé.
Jakou ženu muži hledají? Až na nepatrné a zanedbatelné výjimky žádný muž nechce úspěšnou pracovnici nebo podnikatelku či jinou kariéristku. Většina mužů také nechce žádnou zmalovanou lady-wampa, působící jako reklama na pornofilm.
KAŽDÝ muž chce a podvědomě a některý i vedomě hledá ženu, která
a) bude pro něj dobrou milenkou;
b) bude pro jeho děti hodnou maminkou;
c) bude pro jeho domácnost schopnou hospodyní.
To platí tisíce let.
A nezmění se to, i kdyby se genderfeministky na hlavu stavěly.

únor 18, 2008 17:19
osklivost : Jolana
Hm, ja jsem taky byla dlouha leta ta "chytra a oskliva". Snad az do 30-ti let. Myslim, ze se da s oblicejem neco delat - i bez te chirurgie. A byt "pekna" je dulezite, pro sve sebevedomi i pro muze - ja jsem zmenila svuj zevnejsek a bylo vic muzu, kterym jsem se zacala libit - mam ted spoustu kamaradek, ktere, ac oblibene, v praci uspesne atd. jsou na tom jako ty. Nejsou dostatecne zenske - a pritom by stacilo vylepsit par veci a hned by se stesticko obratilo. Poradim na mail.
únor 18, 2008 17:24
ale houbeles : Alena Puntíkovaná
mužský ničemu nerozuměj a uvěřej všemu, co jim nakecáš. Když si ty o sobě budeš myslet, že jsi krásná - tak v jejich očích krásná budeš. Kdysi jsem se též domnívala, že jsem tlustá, ošklivá, blbá atd.atd. A pánové podle toho reagovali. Pak jsem jela na tři týdny do Itálie. A místní pánové když viděli širokou, kulatou slovanskou tvář, zelené oči, prsa trojky a "festovní" figuru - mohli se zbláznit. A to nejsem blondýna - naopak. No a mně to zvedlo sebevědomí tak, že po návratu jsem se k místním chlapcům začala chovat lehce přezíravě.....podle mně byli lehce dementní, když neviděli to, co bylo zřejmé chlapcům vně našich hranic. No a najednou jsem byla za krasavici. A to jsem na sobě nezměnila naprosto nic. Ani účes, ani mejkap, ani garderobu. Je to čistě psychologická záležitost. Když mužskýmu patřičně naservíruješ cokoli - uvěří tomu. Je to tak snadný, že se kolikrát až stydím, když podobné triky používám. Ale jinak to nejde. Normálně a na rovinu se s nimi mluvit nedá. Okamžitě se v nich vzepne hladina testosteronu a začnou bojovat. A koho baví pořád o něco bojovat. Normální lidi ne - akorát chlapy. smilies/grin.gif
únor 18, 2008 19:53
Ty jedna, samá tečko, : strejda
zrovna teď se ve mně vzedmula hladina testosteronu a začínám bojovat za naše plemeno. V prvé větě bych prosil, co prosil, ŽÁDAL opravu: Mužský ničemu nerozuměj žádám opravit na někteří muži (jaký mužský? říkáme Vám snad ženský?)atd. I Tvá poslední věta je perlou... HerrGott! Některé baby........................by zasloužily....
únor 18, 2008 20:24
NČ, prosím Tě, nevíš náhodou, co je to ten testosteron, : strejda
který se ve mně vzedmul? Tam puntíkatá mi zase hnula žlučí. Baba jedna...
únor 18, 2008 20:34
no vidíte : Alena Puntíkovaná
- když už není testosteron, tak se mužskéjm vzedme aspoň žluč, normální člověk - tedy ženská, by se akorát zasmál - tedy zasmála. smilies/grin.gif
únor 18, 2008 20:58
Takže malé shrnutí pro Beatu : tippler
Udělej si vejlet do Itálie (letenky jsou dneska levný), tam nabereš sebevědomí. A až si nějakýho chlapa vybereš (z toho davu, co se za Tebou potáhne), tak ho hlavně pořádně zaúkoluj, pořád mu vymejšlej nějakou činnost (ať nemá čas myslet na blbosti) a občas (jenom občas!!!) ho i pochval.

Tak tak...jsme úplně jednoduchoučcí, blbí, a ke štěstí nám stačí, když nám naše polovičky navalí na hřbet kupu práce a občas nás pochválí. Quod erat demonstrandum.
únor 18, 2008 21:45
... : bb
ještě jsi zapomněl - pořádně nakrmit, tu bestii

únor 19, 2008 00:15
no, pitomoučký ne, : Alena Puntíkovaná
ale průhledný. A protože jsou ješitný, dá se s nimi celkem dobře manipulovat. Nechápu zdroj té ješitnosti u bytosti, která nedokáže používat obě mozkové hemisféry najednou. A soustředit se pouze na jednu činnost. Ale fakt je, že jsou občas roztomilí a je s nimi legrace. Jo a taky jsou větší /teda ne všichni/ a mají větší sílu /taky ne všichni/, a lze je použít třeba při skládání uhlí, štípání dříví, malování,stěhování nábytku atd. Někdy /ovšem vzácně/ mají i smysl pro humor.- Ale jak řekla BB, v každém případě je nutno je pořádně krmit.
únor 19, 2008 04:31
Strýci - nevim přesně (ten testosteron) : NČ
Jen sem zrovna nedávno čet nějaký hodnocení nějakýho filmu s Mellem Gibsonem. Shrnutí znělo: "Na plátno stříkají kýbly krve a testosteronu, jinak NIC!" To mi utkvělo. Sem teda nabyl dojmu, že jde o nějakej filmařskej make up, čico.
A jinak? Já bych tohle nejspíš charakterizoval jako "z nouze ctnost".
únor 19, 2008 06:06
Nechci se vám do toho moc plést, kluci, : wendy
ale berte to tak, že ten M.Gibson prostě strašně rychle střílí (pokaždý se trefí) a je hrozně chlupatej...jinak jsem ráda, že tu na A.P. nikdo vážně nevystartoval a čtete ji jako Betty MacD. po česku.
Jo, Beato, je to v chování. To máš jako s tím citátem, že každý si k tobě dovolí to, co dovolíš ty jim. Spousta poměrně hezkých dívek mívá problémy se seznámením! takže jen v tom vypadání to nebude. Zkrátka nikdy nevíme, kdy a kde narazíme na toho pravého, takže jak se píše výše - neházet flintu do žita. Naopak, měj ji stále ostře nabitou, nevíš kdy ji budeš potřebovat. Neizoluj se a nevzdávej, svět je plný lidí. Je fakt, že chlapi koukaj po vizáži. No a co, podívat se můžou. Záleží co bude dál. Zrovna nedávno tu jedna dívka psala, že se chystá na schůzku na seznámení po netu. No a za pár můžeš jít taky.
únor 19, 2008 07:25
Beatko, pr*ser je, že hlavně holky jsou přesvědčený, : Eva
že jim sebevědomí dodá někdo jiný, HLAVNĚ nějakej chlap! smilies/angry.gifTak to děvče ale nefunguje, to je past a je fajn, že aspoň nebereš ty levý, protože na lidi bez sebevědomí se pravidelně napojují ti, co si na nich jen "namasírují své zamindrákované ego". V tom tě moc chválím.
Ale, svoje sebevědomí si musíš doslova vyrobit sama! Jiná cesta OPRAVDU není. Podívej se, co jsi o sobě napsala: doslova všechno, píšeš, děláš blbě, jsi "myš". Jak jsi k tomu přišla? Tě někdo naučil, nebo úplně sama? Tak si polámej hlavinku a napiš, kruciš, pro začátek, aspoň 3 věci, které tě baví a jsi v nich tudíž i určitě dobrá! Máš ještě nějaká přání, sny? A nehledej si žádnýho kamaráda, normálně chlapa! Ale radši, až vydolujeme to seběvědomí smilies/wink.gif
únor 19, 2008 08:26
Beáto, neblbni!!! Podle psaní musíš bejt moc fajn! : NČ
Hlavně si v tomhle návalu mindráků nenabrnkni nějakýho magora, neschopnýho vlastního života (viz tady zrovna nedávno nějakej Hormón), co tě bude ještě ponižovat, aby si sám svý nebetyčný komplexy kompenzoval. To už teda fakt rači třeba tu nějakou čubu.
Vona ani ta čuba by zase nebyla tak marná. Prej se tahle, pro mě teda divná, sorta lidí při venčení strašně snadno seznamuje a druží. Tak co třeba i takhle? A až by čuba splnila svý poslání a už by nebyla potřeba, tak z ní máš ještě voňavou nedělní pečínku.
únor 19, 2008 09:37
Teda NČ, až budu vyprávět Lukynce, jak jsi mluvil o pejsáčkách.... : wendy
Ale ano, my co venčíme, jsme velice družní. Oslovit úplně cizího pejskaře je úplně normální, spíš je blbý se neoslovit...
únor 19, 2008 10:02
Wen, probůch, aby se mi Lukynka nechtěla mstít :-((( Nevoď ji na Žižkov!!!! : NČ
Beáto!Potřebovala bys ždibec sebevědomí od Medy!
Při tvý neabsenci rozumu a citu bys s nim naložila nesporně kvalitnějc :-)))
únor 19, 2008 10:14
Tak to jsem se zase jednou pořádně nasmála : Míša šíša
Aleno, perlíš smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif

PS. Teda já být chlapem, tak si od tebe nevezmu ani kůrku chleba - viz tvůj poslední příspěvek. Jdeš do nich fakt natvrdo smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
únor 19, 2008 10:20
M9šo Šíšo, už jsem to psal jednou : NČ
ale po tvym hodnocení musim znova: Pouhá z nouze ctnost :-(((
Proč některý "emancipovaný" baby musej furt za každou cenu shazovat muže?
Nebo si fakt všechny ženský pletou partnera se soupeřem, kterýho je nutno vždycky porazit?
A co je kur*a na tý výhře vůbec těší???

únor 19, 2008 10:28
nemysli si Míšo : alena tečkovaná
já znám jednoho - a ten rozhodně u kůrek nezůstává, v neděli jsem dělala kotletky na houbách a dvakrát si přidal. smilies/grin.gif
únor 19, 2008 10:30
NČ, to máš stejný : Míša šíša
jako když někteří "šovinističtí" dědci musej furt za každou cenu shazovat ženy. Taky kur*a nechápu, co je na tom těší.
To není o nějaký emancipaci anebo o něčem podobném. To je buď zdvíhání si sebevědomí nebo slovní msta za nějaké dřívejší křivdy a tak podobně.

No, já osobně si určitě nemyslím, že je to až tak vyhrocené, jak popisovala Alena, ona to říká s určitou nadsázkou (aspoň myslím). Ale pobavilo mě to a úplně nejvíc pak, jak se strejda hned rozčílil. Je startovací, je startovací, je startovací... smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif O to víc, pak ty hnusný baby baví do dědků rejpat smilies/grin.gif
únor 19, 2008 11:17
NČ - u nás se říká : alena tečkovaná
"nášlapnej" - já já tu pořád říkám, že je s mužskýma legrace - bez nich bychom se ani nezasmály. Jo a slyšela jsem pěknej "genderovej" vtip. Holčička a chlapeček si hrají na písku a chlapeček navrhne, aby si hráli na doktora. "Dobře" odpoví holčička "tak mi dej třicet korun".
únor 19, 2008 11:21
Tak ten je skvělej!!!!!!!!! : Míša šíša
Teda Aleno, dnes se tu s tebou asi uřechtám.
únor 19, 2008 11:24
Kurnik : Míša šíša
nepíše se "řehtat"?

Píše. smilies/cool.gif
únor 19, 2008 11:24
Hm, tak nakonec "šovinistickej dědek", : NČ
kterej nepřeje chudinkám neuspokojenejm ani tu soulož o třech chodech. Jo, dobrý. Dík.
únor 19, 2008 11:27
Našlápnutej... klidně i našlápnutej, nakonec, když ti to vyhovuje... : NČ
Co má společnýho motorka s hovn*m???
Našlápneš a jedeš!
únor 19, 2008 11:31
No vidíš : Míša šíša
to je přesně o té mužské ješitnosti a vztahovačnosti. Já přece vůbec nemyslela konkrétně tebe. Jen jsme poukazovala na to, že tací jedinci existují i na druhém pólu, aniž bych tím na někoho poukazovala. Pár takových týpků skutečně znám, ale řekla bych, že na kudlančím fóru nikdo takový není. Tady jsou samí slušní hoši smilies/grin.gif
únor 19, 2008 11:34
Míšo šíšo, : strejda
tak startovací jo? Šmarjá, támle čtu zase něco o šovinistyckém dědkovi. To slyším poprvé...
Tak já se tu před Vámi svlékám ze své ješitnosti, dělám ze sebe blbce i vola na druhou (teď však nevím, jestli jsem to neotočil, ale to je jedno) a to jen proto, aby tu nebylo šedo, mlhavo či pošmourno z těch občasných ťafek, které tu čteme. A výsledkem je CO? Výsledkem je startovací, našláplej a také šovinistickej dědek. Co jsem tomu ženskému plemenu kdy udělal...? Jestli nám to plemeno smad nezávidí to, co máme navíc? Když jsem býval mlád, tak jsem se v tom plemenu krásně vyznal. Hmmm?
Za dobrotu na žebrotu..., Jak se do lesa volá..., Kdo jinému jámu kopá..., Tak dlouho se chodí se džbánem pro pivo... A úplně nejlepší - Na každou jednou dojde!
únor 19, 2008 13:23
Tak jsem si dnes přečetla, : Eva
co sestavili psychologové na téma "Co chceme od žen" na idnes smilies/wink.gif Tak to, Beatko, radši vůbec nečti, to je jen "služba do roztrhání těla i ducha" smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
únor 19, 2008 13:28
Jojo strejdo : wendy
Jak se do lesa volá, až do ní spadne. Vždyť my to s tebou myslíme dobře. A ty to víš, jinak bys s námi odněkud z lesů nekomunikoval. A s eNČém taktéž to myslíme.
Jenom se sem občas něco promítne. Teda ne že bychom byly bez chyby, ale třeba já když řekla vynes prosím koš tak tam byl ještě večer a když jsem mu ten koš vrazila do ruky a řekla je to potřeba hned, tak šel hned. Nebo - nepochválíš, nebude. ON prostě nevyhodnotí věci podle toho, jak rychle je potřeba to udělat, anóbrž podle toho, jak se mu chce či nechce. No a z toho pak pramení ty zbytečné praktiky. To jen jako ilustrace k menšímu problémku. Jsou to prkotiny, ale provází tě celým životem. Tak a už končím.
PS.: k Aleně - takhle se má brát, s humorem ! Žejo, Míšo šíšo ?
smilies/grin.gif smilies/cheesy.gif smilies/grin.gif smilies/cheesy.gif
únor 19, 2008 13:44
Bože na nebesích, ty to vidíš! : Míša šíša
Tak jen jsem ukonejšila eNČého, tak už se zase rozplakal strejda. Božínku, dyť to přecivá nebylo myšleno na nikoho z vás! Jak už to mám kurnik šopa vysvětlit jináč, aby to i ti s těma dvouma nespolupracujícíma hemisférama pochopili?!?! smilies/grin.gif

No a že jsi, strejdo, startovací, to neber pejorativně. Vždyť na druhou stranu to je přece hezký a zábavný, když se mohou ta dvě odlišná pohlaví mezi sebou pošťuchovat a jemně provokovat a vysvětlovat si priority. No ne?

PS. Já jsem taky startovací, nemysli. Jen se někdo začne navážet do feminismu, tak to startuju na první našlápnutí smilies/grin.gif
únor 19, 2008 13:55
Jo a ještě k těm "dědkům", : Míša šíša
což se některých očividně nejvíce dotklo. Pančelko, pančelko, eNČé si začal! To on psal jako první o emancipovanejch BABÁCH shazujících MUŽE.

Tak!
únor 19, 2008 13:58
Míšo, šíšo, to nemá chybku : Eva
smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif Na Beatku jsme ouplně zapomněli, jen:
Tak jen jsem ukonejšila eNČého, tak už se zase rozplakal strejda. Božínku, dyť to přecivá nebylo myšleno na nikoho z vás! Jak už to mám kurnik šopa vysvětlit jináč, aby to i ti s těma dvouma nespolupracujícíma hemisférama pochopili?!?! smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
únor 19, 2008 14:00
Wendy, : Míša šíša
ano, to se musí brát jedině s humorem. Představ si, kdybysme byli nuceni tomu uvěřit, že to tak opravdu je. No žila by jsi s nějakým takovým pablbem, kterej by byl schopnej akorát tak složit dříví? smilies/grin.gif
únor 19, 2008 14:01
Na mě ty žabomyší války dělají takový dojem, : strejda
že ty dámy, kterým fungují obě mozkové hemisféry současně, ale i na přeskáčku - nebudu jmenovat, jsou tu mezi námi a je jich více než jedna, by si přály, aby měly obé pohlaví. Tím by získaly to, o co stále usilují. Úplnou nadvládu nad námi a tím by nás okamžitě zbavily i našeho hrdého titulu "pánů tvorstva". Viz to, co psala ta s těmi puntíky či tečkami nahoře. Ta otrokářka. A věřím tomu, že postupně by ubírala i na žrádle...

Wendy, s tím košem, to nebyl dobrý příklad. Zatímco Ty myslíš na tak přízemní věc, jakou je vynesení nějakého blbého koše, ON přemýšlí úplně nad něčím jiným. Vznešenějším, důležitějším, ON třeba přemýšlí nad tím, jak Tě udělat zítra šťastnější. To byl jen pouhý příklad. Chápeš ty rozdíly? ON třeba přemýšlí nad tím, že příště nepojedeš do Číny, ale dál, do Japonska, do Austrálie nebo jinam za teplem. A v okmažiku, kdy už věděl kam a kdy Ti to chtěl oznámit, byl zpražen a do ruky mu byl vražen jakýsi blbý koš. No nezlob se na mne...Trochu citu...
únor 19, 2008 14:25
já tedy nevím ale jen mi hlavě vytanula : Inka
známá myšlenka nějakýho muže:
"Že není ošklivých žen, jsou ženy co se neumí udělat krásnými."
únor 19, 2008 14:59
Dnes je tu fakt veselo :-) : Míša šíša
Tak otrokářku vidíš v puntíkované, jo? A že by i na žrádle začala ubírat... smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
Teda nevím, jak Alena - to sluníčko s puntíky, ale já bych nadvládu nad "pány tvorstva" mít nechtěla. Nevím proč, ale nebavilo by mě to. Ovšem na druhou stranu: Pořádek musí bejt! To je málo platný. (To už věděl Josef Švejk.)

Mj. Ty chceš tedy říci, že nevynese-li Wendin choť odpadkový koš, tak je to právě proto, že přemýšlí nad tím, jak ji udělat zítra šťastnější?
Skvělééé. Připomínáš mi mého vzácného manžela. Máte úplně stejně směšný výmluvy. Kam na to, prosim tebe, chodíte? Na to se pořádají nějaká speciální školení, či co? smilies/grin.gif
únor 19, 2008 15:05
Vynášení koše je přežitek, : mamča
v osvícené době odpadkových igelitových pytlů, se kterými se nemusí ZPÁTKY DOMŮ. Já to dělám tak, že koše vyprázdním do zmíněného modrého igelitového pytle s fešáckou šňůrkou, zavážu na mašli, a postavím NA BOTY (manželovy či některého syna, který se chystá k odchodu) v chodbě.
Při hledání obuvi nelze připravené odpadky přehlédnout, a protože kontejnery bydlí na tom samém parkovišti, co auta odvážející rodinu za prací, cestou to smetí muži vyhodí, aniž by utrpěli psychickou či jinou újmu.

To jsme ale silně odběhli od Beáty...
Beáta : Přeju Ti děvče, abys našla přátele, co Tě dokážou ocenit. Protože krása je pomíjivá, jen blbost je věčná.
únor 19, 2008 15:29
Strejdo, tak takový "štěstí" já mít tedy určitě nebudu, : Eva
abych si kdy v životě přála a usilovala: mít obě pohlaví, a úplnou nadvládu nad muži a tím pádem muže okamžitě zbavit i jejich hrdého titulu "pánů tvorstva" smilies/cheesy.gif
únor 19, 2008 15:36
já to mám mamčo ještě propacovanější, : Inka
dám ten pytel do čistého koše a když je plný, tak ho jen vytáhnu, zavážu a dám do předsíně. U nás je nepsané pravidlo, kdo jde ven vezme ho automaticky sebou. smilies/wink.gif smilies/wink.gif smilies/wink.gif

únor 19, 2008 15:37
To je dobře, že je tady veselo. :-)) : strejda
Aspoň se Beata trošku pobaví a nebude mít černé myšlenky a chmury.

A ještě k té homosféře: Tečkovaná, s těmi puntíky, víš Ty vůbec, jak to funguje? Zatímco Tobě fungují obě poloviny současně a nám, dle Tebe, jen jedna, to má své výhody. Vaše obě půlky jsou brzy unavené a výsledkem je každodenní migréééééna. Naše poloviny se vzájemně střídají a to logicky tak, že když jedna maká, druhá odpočívá. Z toho plyne, že jsou obě kdykoli a v kteroukoli denní či noční dobu k použití a bez únavy. Nepopírám, že myšlenkový procec a následná realizace myšlenek trvá poněkud déle, pomaleji, ale výsledným efektem je kvalitní myšlenka, ve které jsou zvážené všechny okolnosti PRO i PROTI.

A teď jdu na krtka. Už mi tu zase hromádkuje. Jen počkej...
únor 19, 2008 15:43
No, musím přiznat, že bývaly doby : alena tečkovaná
kdy jsem pánům tvorstva "brabečka" upřímně záviděla - a to v situacích, kdy "ona místnost" nebyla po ruce. Ale tenchnický pokrok se nedá zastavit a tak jsme nedávno mohli shlédnout na Kudlance, že i tato situace se dá řešit. Jinak můj muž se zdá být v otroctví šťasten a nehodlá na něm nic měnit.Co se týče krmení - taky si až dosud nestěžovatl. Hele, strýdo - neslyšel jsi náhodou přísloví o potrefené huse?
únor 19, 2008 15:58
Strejdo, : Ariana
Ty dneska nádherně perlíš smilies/cheesy.gif
únor 19, 2008 16:36
skoleni : mura
Kam na to, prosim tebe, chodíte? Na to se pořádají nějaká speciální školení, či co?

to se, miso siso, probira na takovejch tech hodinach, kdy v sedme tride prijde pani doktorka a holky jdou domu.
únor 19, 2008 17:39
nééé - ten kurz : Alena Puntíkovaná
se jmenuje Kudlanka a probíhá každodenně na Internetu - stačí si udělat čas a pozorně číst. A je zadarmo a ani nemusíš skládat žádný zkoušky. Ani maturu tu po tobě nechtějí. smilies/grin.gif
únor 19, 2008 21:59
Beatko, : skaz
proboha,jsi skvělá holka,tak co blbneš?Prohlídni Kudlanku a přemýšlej.Nikdy se neprodávej za pocit,že někoho máš.Ty,na rozdíl od těch, který sem píšou potom,máš na to,zvládnout to sama.
Protože JSI skvělá.Jenom to musíš sama vědět.Ale to je začátek.Pak se vážně soustřeď na jiné věci,než vztah.Na sebe,na to,že jsou jiné,krásné věci,věnuj se jim - choď tam,kde tě to baví a určitě narazíš na někoho,koho to taky zajímá,nevím - kino,divadlo,výstavy,nebo fotbal - prostě,co tě baví a neříkej,že nic.To by si mně zklamala.Prosím,napiš,jestli jsi si něco vybrala,nebo nějakou reakci,ráda bych věděla,co si o těchto radách/ všech/ myslíš.
únor 19, 2008 23:33
Pobavila ses aspoň trochu Beato ? : wendy
Přestaň se mračit do zrcadla, netlač na pilu a nezoufej desetkrát denně. Dneska bude stačit, abys vygruntovala a zítra jdi na net a pozítří na nějakou live akci. A ozvi se nám !!!

strejdo - add koš - mea culpa, mea culpa....manželovi vyřídím, že příští rok letím do Japonska a koš nechám na schodech. Je to tak správně ?
únor 20, 2008 08:07
Tak už mi to tu zase funguje. : strejda
Od včerejška od večera tu vypadla WIFI z mého exponovaného směru a trvalo jim to pěkně dlouhom než to zprovoznili. To já jsem pracovával na zavolání...
Zdravím Arianu, už jsem Tě dlouho neviděl, že by samá práce a zase práce?

Puntíkovaná s tečkami: tak kurz jo, a zde i s madůůůrou? No fajn a jak si mám nadepsat sešit? Jak se to bude jmenovat? A kdo je tu lektorem a kdo žákem? Ptám se proto, abych si, pro případ postgraduální, připravil případné poznámky pro ptaní se, posléze pravdivé poznatky, poznané postupným poznáváním přítulných povrchních paní, pány provokujících, protože kdo se neptá, nic neví. smilies/cheesy.gif

Wen, v tom Japonsku, no nevím, tam je přelidněno, zkus Maledivy. Tam je ráj na zemi. Trasa- Praha, Mnichov, Colombo a ze Srí Lanky už je to kousek. Pak ještě lodí či hydroplánem na ostrovy a pak nám o tom napiš cesťák.
únor 20, 2008 10:22
jéé strejdo mě pán : Inka
zprovozňuje wifi dneska na baráčku, tak jsem na to zvědavá.
únor 20, 2008 10:34
strejdo, tak napsat ? no cesťák bych si nejradši nechala proplatit... : wendy
Inko, přeju ti, aby ti nevypadával jako někomu.
smilies/grin.gif
únor 20, 2008 10:59
Wendy, : Míša šíša
myslíš jako mozek? smilies/wink.gif

smilies/grin.gif smilies/grin.gif
únor 20, 2008 11:30
Ty jedna šíšo šíšatá !!! : strejda
Nezapoměň, že jsem startovací a našlapovací.
A jedna má, zrovinka pracující polovina zaregistrovala nejapný žert.
únor 20, 2008 11:34
Nojo, s mozkem to je horší. : NČ
Když vypadne jinej orgán, lze ho celkem snadno vsadit z5.
únor 20, 2008 11:39
No co-co-co : Míša šíša
Jak já mám vědět, co Wendy měla na mysli? Kdyby myslela WIFI připojení, tak by přece napsala "nevypadávalo". Když ale napsala "nevypadával", tak co mě mělo jako první napadnout?
smilies/grin.gif

No vidíš, strejdo, jak ti pracuje! smilies/grin.gif smilies/grin.gif
únor 20, 2008 11:56
I vy moji mozečkové hemisféroví ! : wendy
Jen se vzdálím na oběd, již zde rozebíráte. Ale já mám teď to, co si myslí Míša že je to on, odkrvený. Jak už to při trávení bývá. Takže už vůbec nevím, oc jsem tím sakra myslela...
smilies/tongue.gif
únor 20, 2008 12:15
Moje dysgrafie napsala místo CO - OC- : wendy
ale to jste jistě poznali. Ona někdy píše rycheji než já. To si neumíte představit co to je. Třeba na konec jednoho slova nalepím kus z následujícího slova. A vůbec o tom nevím...
únor 20, 2008 12:17
No, Wendy, : Eva
ty jsi takovej psací originál, jedinečne! smilies/wink.gif
únor 20, 2008 12:22
odpadkové koše : bb
má u nás doma na starosti náš mladý ekolog :-) zabila jsem tím 2 mouchy jednou ranou, aby mohl agitovat, musí sám denně jít příkladem :-)) koše 4 plus krabice na papír a na plasty, ekologicky se vyřádí u tříděni, pytle v každém koši, ale on poctivě sesypává do 1, aby se neplýtvalo igelity, petky a krabice sešlapává, aby šetřil místo v kontejneru a navíc se neflinká, jelikož k tomu má denní luxování, vyklepávání psích pelechů, mytí psích misek, vyklízení nádobí z myčky - ovšem nesmím mu mluvit do termínů a do postupů, ješitovi :-)
únor 20, 2008 14:46
takže má možná našlápnuto ke kariéře enviromentalisty, nebo popeláře : bb
odpakdy má zjevně v malíčku a nikdo to neudělá tak rychle a dobře, zato když je na něm řada s mytím koupelny a záchodu, nasadí tvrdý výraz a zabere mu to hodku a půl...ovšem pak by se tam daly provádět chirurgické zákroky, kdežto slečna dcera stihne za stejný čas celý byt..ale nedívejte se pod postele smilies/wink.gif
únor 20, 2008 14:53
Drzim palce : Monika
Ahoj Beato
Nevim, kolik Ti je let, a tudiz nevim, jake mas zkusenosti, ale muzu Ti rict, ze ne vsichni muzi hledaji jen krasavice. Take jsem nikdy nepatrila mezi ty krasky a miss, ale otevrenosti, sebevedomim a humorem jsem vzdycky mela dost kamaradu a mezi nimi se nasel i ten pravy. Ten pravy mi zustal a kamaradi take. Nevzdavej to, hlavu vzhuru, podivej se do zrcadla, usmej se a zjistis, ze mas urcite jine prednosti nez stihlost, nalakovane nehty, nejlepsi hadry a nejdelsi rasy.
Preji Ti hodne uspechu a drzim palce.
únor 20, 2008 23:56
Beato, určitě někde je. Zapoj i internet. Chaty, seznamky..... : NČ
Ale moc tam nelži, jen krapítko :-) Pak už postup běžnej - nedávno i tady popsanej. S tim, že pokud máš o sobě fakt tak blbý mínění, tak tu prvotní korespondenci před setkáním klidně o týden až tři prodluž. Dokonce uvidíš, kterej chlapik si bude chtít dýl psát, že von si asi taky nejni sám se svým vzhledem tak jistej. Fotku na který ti to sluší (nemusí tam přeci bejt všecko) pošli ale co nejdřív a nech si též poslat. BACHA NA ÚCHYLY, HOMELESSY, KRIMINÁLNÍKY (zejména zrovna "ve výkonu").
Fandim ti a držim palce!!!!!!
únor 21, 2008 12:21
Vím o kurzu pro muže - : saffron
Večerní škola pro mužeVečerní kurzy pro muže v našem místním vzdělávacím středisku začínají
- zápis do 1.5.2008
Upozornění: Vzhledem k vysokému stupni náročnosti a spletitosti hodin je maximální počet účastníků v jedné skupině 8
LEKCE 1 - Jak najít v lednici máslo. Promítání diapozitivů, odborná přednáška.
LEKCE 2 - Role toaletních papíru: Rostou na držácích? Beseda u kulatého stolu.
LEKCE 3 - Je možné močit a používat přitom techniku zvednutého prkýnka bez toho, aby utrpěly okolní zdi a podlaha? Skupinové cvičení
LEKCE 4 - Základní rozdíly mezi košem na prádlo a podlahou. Obrázky s názornými popisky.
LEKCE 5 - Nádobí a příbory po večeři: Mohou levitovat a doletět až do dřezu? Příklady na videu.
LEKCE 6 - Ztráta identity: Získání ovladače drahou polovičkou. Linka pomoci a skupinové terapie.
LEKCE 7 - Výuka hledání věcí, začátek hledání na správném místě místo pobíhání a řevu po celém bytě. Otevřené fórum.
LEKCE 8 - Koutek zdraví: Nošení květin není zdravotně závadné! Video a audio nahrávky.
LEKCE 9 - Pravý muž se zeptá na cestu. NŽS (náročné životní situace).
LEKCE 10 - Je geneticky nemožné tiše sedět, když drahá polovička parkuje? Simulace na trenažéru.
LEKCE 11 - Lekce života: Základní rozdíly mezi matkou a manželkou. Diskuse, psychodrama.
LEKCE 12 - Jak být ideálním společníkem na nákupech. Relaxační cvičení, techniky dýchání a meditace, management stresu.
LEKCE 13 - Jak zabránit mozkové atrofii: Pamatujeme si narozeniny, výročí, ostatní duležitá data a zavoláme, pokud přijedeme později.

Po ukončení kurzu budou těm, kteří přežijí, předány diplomy.
smilies/grin.gif
únor 22, 2008 11:15
Lekce 13 : Káča
mě pobavila. Sice je to asi sadismus,ale čas od času se manžela zeptám, kdy mám narozeniny. Smutně sklopí zrak a zkroušeně se zeptá: A datum vylodění v Normandii by tě nezajímalo?
únor 22, 2008 15:22
Osamela jako ty : Lucka044
Ahojkysmilies/smiley.gif Jsem na tom úplně stejně a byla bych moc ráda, kdyby si mi odepsala a třeba jsme se seznámili hledám kamarádku už moc dlouho, ale po čtyřech zklamáních se už hledá špatně:,( teď jsem už 2 roky sama jako kůl v plotě nikoho nemám s kým by jsem si mohla popovídat a kamarádit se:,( Je mi z toho moc ouzko, ale nejspíš to znášsmilies/smiley.gif Prosim napiš Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny
červenec 30, 2009 10:49
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]