O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Zážitky

JAK VZNIKLA JEDNA POHÁDKA PDF Tisk E-mail
Pondělí, 31 červenec 2023
Karkulka se vlastně jmenovala Karolína, ale když si sousedí všimli, že se jí "zapalují lýtka", překřtili ji na Červenou Karkulku. Karkulce se nejvíc líbil myslivecký mládenec Jaromír a neustále přemýšlela, jak to udělat, aby ho 'jako náhodou' potkala. Nabídla se tedy mamince, že navštíví babičku, co bydlí za lesem, a donese něco na košt. Ale máma ji cestu přes les zakázala, vždyť les je plný trampů a to jsou hrozní nadrženci: "Chceš být cestou k babičce desetkrát znásilněná?" To Karkulka nechtěla, chtěla si nechat věneček pro Jaromíra a navíc ti trampíci byli jeden špinavější než druhý.
 
O RADOSTECH A STRASTECH DOMÁCÍ ARCHEOLOGIE PDF Tisk E-mail
Neděle, 30 červenec 2023
Nevím jak u vás, ale v naší rodině měla vždy její hlava vyhrazenu jednu zásuvku, ve které mohla schraňovat veškeré své nezbytnosti, ve které nemusela udržovat pořádek, nedostala za to vyhubováno a do níž nikoho jiného ani nenapadlo lézt. Přesto jsme jako děti měly čas od času (většinou za doby nemoci nebo podzimních plískanic, kdy jsme se doma k smrti nudily) dovoleno v té tajuplné zásuvce kramařit, a řeknu vám, že to vždy bylo dobrodružství, které určitě neprožíval žádný archeolog na světě, ba jistě ani objevitel Tutanchamónovy hrobky ne.
 
HORSKÉ ZÁŽITKY - VYSOKÉ TATRY PDF Tisk E-mail
Neděle, 30 červenec 2023
Ve Vysokých Tatrách, na chatě Brnčálka, jsem byl tenkrát týden s horolezeckou partou ze Špindlerova Mlýna. První kopec, na který jsem vylezl, byl Kežmarský štít, bylo to drolivé nepříjemné lezení. Vzpomínám, že můj tehdejší lezecký partner byla ženská - Madla Haková. Ta vám byla … Vím, že Madla pak ještě ve věku asi 55 let, (přesný věk nevím) se svou dcerou podnikla v Kanadě hřebenovou zimní túru, jež trvala celé dva měsíce. Nastoupily do hor ve Whistleru a skončily na hranicích Yukonu.
 
PODIVÍNI - 2. PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 27 červenec 2023
Divím se neustále, čemu všemu jsou lidé schopni věřit. Staletí se věří na nejrůznější čáry a kouzla, energetičtí mágové posílali svou kladnou sílu přes obrazovky televizí, do Lourd chodily a chodí dlouhá procesí, lektvary ze všech možných neuvěřitelných ingrediencí se prodávaly a prodávají, voda se ozařuje, zaříkává, pomocí kamenů harmonizuje… Jen si vzpomeňte na zrůdnosti o vykadění rakoviny po užívání speciálních kapiček… Čím nesmyslnější ptákovina, tím dražší, a bohužel mnoha nešťastníky akceptovaná.
 
NAROZENINOVÝ RAMEN PDF Tisk E-mail
Středa, 26 červenec 2023
Co jsou narozeniny, to všichni víme - ale znáte všichni slovo "ramen"? A co přesně znamená? Je to polévka - japonské národní jídlo, které si každý připravuje podle svých chutí. Na rozdíl od českých je tato exotická asijská polévka servírována jako hlavní jídlo, podává se jí totiž pořádná mísa a je plná výživných surovin.  Jde o silný vývar s nudlemi, doplněný různými dalšími surovinami, například vajíčkem, masem, zelenou cibulkou, řasou nori, houbami či bambusovými výhonky a případně další ingredience podle vaší chuti a preferencí. Důležité je, aby výsledek byl horký, silně ochucený a vydatný... A TEĎ POZOR - tohle jídlo, které se vaří cca 3 hodiny, připravila moje vnučka Nikol pro svou maminku k narozeninám.
 
HORSKÉ ZÁŽITKY - TRAPAS PDF Tisk E-mail
Středa, 26 červenec 2023
Můj kamarád Milan, když pán Bůh rozdával mužný vzhled, tak šel určitě dvakrát. Je to pěkný chlap. Popisovat jeho vzhled nebudu, nechám to na ženské fantazii. A navíc při rozdávání sexuálního apetitu ve frontě předbíhal a zařadil se do ní znovu, a poté ještě... Obě tyto vlastnosti, pokud jsou koncentrované v těle jednoho muže, jsou neslučitelné se spořádaným manželstvím, to jistě chápete, a když k tomu přidáme ještě velkou touhu po sklenici oroseného piva, tak teprve ne.
 
CO VŠECHNO ODNES ČAS? PDF Tisk E-mail
Úterý, 25 červenec 2023
Zdejší blízká samoobsluha má do devíti. Tedy do večerních devíti. Takže tam chodím povětšinou nakupovat po osmé. Je tam minimum nakupujících a občas natrefím na zajímavé ceny. Jako dnes večer - ráno stály banány 36,- Kč - teď už jen 16,90...  Naštěstí mám jen malý batůžek, kam se toho moc nevejde, takže jsem ani moc neutratila. Osm banánů, jednu veku, kousek zázvoru, tři avokáda (ta byla levná už od včerejška), pět jablek a dva citróny. Jo, ještě jednu tuňákovou konzervu, za rovněž důchodcovskou cenu 22,- káčé. No, neberte to...
 
PODIVÍNI - 1. PDF Tisk E-mail
Pondělí, 24 červenec 2023

Tony Adams je podivín. Jezdí na svém podivném kole už od roku 2000. Ke kolu, které se později proměnilo na ještě podivnější tříkolku, časem přibyl i podivný domeček. Všechno to si postupem času zhotovil – a neustále upravuje - tenhle cestující všeumělec sám. Podivný poutník, který spokojeně žije sám. Nikdy neměl ženu, děti, auto a nemá ani řidičský průkaz. Je to jen chlapík s kolem a přívěsem, který si užívá každý den, nechává svou mysl žasnout a rád sleduje vše, co během svých cest vidí.

 
DRBNA JEDNA DRBAVÁ ... PDF Tisk E-mail
Neděle, 23 červenec 2023
Známej Pepa,  tedy Pepa NČ, kterýho znáte už taky drahně let, i když ne osobně, jako já, mi poslal v poslední době několik zajímavých obrázků, které - řekla bych - celkem dokonale vykreslují jeho současnou psychickou situaci. To holt se stane, když mužskej, který leta letoucí byl na výsluní zájmu všech krásných půvabek - nejlépe tak do 160 cm, blond, s jemně vyrýsovanou postavou, štíhlou, ale zas ne úplně všude, a - maximálně tak do čtyřicítky. A dalším problémem jsou pak drobné zdravotní úkazy, které se vážou k stále se zvyšujícímu věku. Nojo, nejde být stále švarný a všeho schopný padesátník... I když mám pocit, že Pepkovi to vydrželo ještě hodně, hodně moc poté...
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 66 - 78 z 1691
[CNW:Counter]