O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Zážitky

PERLIČKA Z NEZEMĚ - 2. OKECÁVÁNÍ PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 25 červenec 2024
Tak, a jsem tady zase s vyprávěním z Nezemě.  Nepříjemností je, že je o pár časových pásem dál, což dost mizerný, protože tělo (ať mladý nebo starý) se s tím musí nějak vyrovnat. Po cestě tam a zákonitě i po té zpátky. Takže já teď, po návratu, usínám kolem třetí ranní a vstávám v sedm, protože drahý čtyřnožec je tak naprogramovaný. Stoupne si u hlavy postele a lehce pokňukává – inu vyskočím a jdeme ven.  Ovšem venku je ráno nádherně, tak si to spolu užíváme. Jo, ale doma pak zase zvadnu.
 
ODLET DO NEZEMĚ - 1. ZAČÁTEK PDF Tisk E-mail
Neděle, 21 červenec 2024
Nevím jak vy, ale myslím si, že každý z nás někdy toužil vypadnout ze všeho - z práce,  z rozhádaného domova, ze školy, ode všech těch lidí kolem, kterými se cítíme uzamčeni -  kdy je vám tak, že najednou není šance jít jinam. Kamkoliv, kde nám bude líp. Je pravda, že si to dost sami působíme - například nevhodným jednáním. Nemyslím, že bychom něco špatného dělali, ale nechováme se tak, aby to nakonec dopadlo dobře. Prostě upřednostníme svoje "pošramocené" ego a jedeme jako mašina, v jednom kuse a pořád stejně, a už neumíme přestat (později uvedu konkrétní příklady).
 
SEREPETIČKY PDF Tisk E-mail
Středa, 10 červenec 2024

Mít bordel není nic nic neobvyklýho ani špatnýho. V nejhoršim případě se dá uklidit. Podstatně horší je mít tisíce věcí i malých věciček, který jen tak vyhodit nejde: krásný krabičky, sbírku žabiček, sbírku slonů, kočiček, škatuli plnou bižuterie ceny nulové i větší, od nepaměti a nejunikátnějších tvarů, nepočítaně hrnků - každej jinej (protože to je nejčastější "pozornost").

 
LÉTO V PAPIŇÁKU PDF Tisk E-mail
Pondělí, 08 červenec 2024
Ano, přesně tak si v těch horkých dnech připadám. Mám sice klimatizaci, ale letos jsem ji pustila jen párkrát. Ráno, když přestává být frišno, zavřu okna i dveře na lodžii, a klimatizaci na takovou půlhodinku pustím. Na oknech mám závěsy, na lodžii stažené žaluzie, a dá se říct, je je to úplně OK. Ona totiž klimatizace v létě přináší nejen úlevu od horka, ale i zdravotní rizika, tedy, když to přeženeme, nebo jsme nuceni přecházet mezi prostory s jinou teplotou.
 
DEN BLBEC PDF Tisk E-mail
Neděle, 07 červenec 2024
Je normální, že s tím, jak stárneme, přestáváme rozumět okolnímu světu. Technologie kvačí rychlostí světla. Jazyk nám mládež przní novotvary a anglicismy tak, že lidem pod dvacet prostě nerozumíš. Mají to tak všechny stárnoucí generace? Měli to ti před námi? Jestli ano, je tady pořád možnost, že se svět neřítí do úplný prdele, jen my jsme prostě blíž k hlíně, než k novýmu iPhonu.
 
PEDOFILNÍ KANTORKA PDF Tisk E-mail
Sobota, 06 červenec 2024

Pedofilní učitelka Rebecca Joynesová, která byla v těchto dnech odsouzena na šest a půl roku do vězení, měla postavu „cool girl“; a žáci, které učila, jí dali sexy přezdívku "Bunda Becky". Byla všeobecně oblíbená a kamarádila se se všemi studenty. Ale – s některými holt víc. Když se na to „trošku přišlo“, dostala podmínku, ale nakonec skončila ve vězení. Inu, přečtěte si, jak to všechno bylo. Úvodem musím zmínit, že v Anglii jsou děti pod zákonem do šestnácti let! Takže i když jejím intimnějším kamarádům chybělo do nutných šestnácti pár týdnů, je její jednání označeno jako pedofilní.

 
A PAK PREJ "DĚDKOVÉ A BÁBY" PDF Tisk E-mail
Středa, 03 červenec 2024

MÁME MISTRA SVĚTA!Sportovat, když je člověk mladý, to je relativně jednoduché. Neskutečně těžké to měli sportovci, kteří se téhle zábavě věnují až ve skutečně pozdním věku. Takový Fauja Singh (108) je nejstarší maratonský běžec na světě. Tento Ind se sice běhu věnoval už v mládí, ale většinu života pracoval jako farmář. Do Velké Británie se přestěhoval z Indie v roce 1960, kdy mu zemřela manželka a syn. Svůj první maraton si zaběhl v roce 2000 v Londýně. O 11 let později, po závodu v Torontu, se stal nejstarším maratoncem na světě – to mu bylo rovných sto let.

 
LÁZEŇSKÉ ZPRAVODAJSTVÍ - 5. PDF Tisk E-mail
Úterý, 02 červenec 2024

STŘEDA S MARKYTKOU - S Markytkou jsem se seznámila během svého jarního pobytu v plzeňské nemocnici. Na našem pokoji tenkrát zalehla skvělá parta, hodně jsme se nasmály. Ticho léčí, ale humor uzdravuje. Protože Markytka bydlí nedaleko Karlových Varů, byl můj pobyt příležitostí nebýt v kontaktu pouze telefonicky, ale navštívit se, což jsme také provedly. Já si dopoledne odbyla dvě pitné kúry a dvě vodní procedury, Knappův chodník a perličkovou lázeň a po obědě hurá k terminálu (tak se jmenuje komplex autobusového nádraží a vlakového Dolního nádraží).

 
TRPAJZLÍCI LETEM SVĚTEM - MĚLI TEĎ SVÁTEK PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 27 červen 2024
Vtipný zahradní trpaslíkTřeba nějakého máte ve vitrínce mezi broušenými skleničkami doma, nebo vám - podstatně větší - hlídá kytičky na zahradě. Ale – jestlipak víte, že Francouzi založili společnost „Fronta za osvobození zahradních trpaslíků“, což je „nezisková organizace s cílem je osvobodit“? Za tímto účelem pořádá akce, kdy bere trpaslíky ze zahrad a přemisťuje je na nová místa – hlavně do volné přírody jako „přirozeného prostředí zahradních trpaslíků“. Právně se jedná o krádež, je to přirovnáváno ke krádeži rádia ze zamčeného automobilu.
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 1 - 13 z 1691
[CNW:Counter]