O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Nejen duše

ZELÍ, KYSANÉ ZELÍČKO PDF Tisk E-mail
Neděle, 19 leden 2020
Výsledek obrázku pro nakládání zelíKysané zelí už není to, co bývalo. Tedy myslím to kupované... V čerstvém stavu se v našich obchodech shání obtížně, protože kvůli prodloužení trvanlivosti do něj výrobci přidávají chemické konzervanty nebo ho sterilují teplem.  Přirozené mléčné kysání je tradiční a také nejšetrnější způsob konzervace zeleniny, protože v ní zachová vitamín C a zdraví prospěšné živé bakterie mléčného kvašení.
 
COŽ TAKHLE DÁT SI SEGEDÍN? PDF Tisk E-mail
Úterý, 14 leden 2020
Pokud jste skálopevně přesvědčení, že název tohoto jídla má něco společného se slavným maďarským městem Segedín (maďarsky Szeged), pak vás zklamu, protože původ segedínu a jeho názvu je neprokazatelný, a ze všech možných teorií a pověstí se jeví spojitost se zmíněným městem jako nejnepravděpodobnější. Například samotné slovo guláš, v Maďarsku označuje polévku. To co mi Češi nazýváme gulášem, je ve skutečnosti perkelt.
 
JABLEČNÝ KEČUP PDF Tisk E-mail
Neděle, 12 leden 2020
Tak jsem si četla, co všechno a jak se „falšuje“ – například že do rajských kečupů se přidávají jablka, aby se jimi nahradila dražší rajčata. A pak jsem náhodou objevila přímo jablečný kečup. Ani jsem netušila, že existuje. Jelikož jablek máme doma ještě dost, rozhodla jsem se ho zkusit uvařit. A musím vám sdělit, že je to výborná omáčka k masu.
 
RECEPT PRO JEDNU PÁNEV A PĚT MINUT ČASU PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 02 leden 2020
Potřebuje vůbec dobrá čína recept? Nestačí jen všechno rychle smíchat v jedné pánvi? Případně maso předem naložit do nějaké marinády á la čína? Pokud toužíte po co nejlepším zážitku, po co nejměkčím a nejšťavatějším mase, pokud chcete zeleninu nechat tak akorát křupavou a přitom téměř měkkou, pokud netoužíte do jídla sypat glutamátové prášky, pokud se chcete dostat co nejblíž originálu, jak jen naše zeměpisná poloha umožňuje, je tahle čína a recept na ni právě pro vás.
 
SUPERČOČKA OD FLORENTÝNKY PDF Tisk E-mail
Neděle, 15 prosinec 2019
Jídlo z jednoho hrnce dává jakousi záruku, že se příprava večeře nezvrhne v něco komplikovaného, duševně i fyzicky náročného. Čočkový kastrůlek můžete bez obav považovat za skoro přesně takové jídlo z jednoho hrnce. Dostatečně zasytí, přiměřeně zahřeje a ještě ho může zbýt dost pro další dny. Netvrdím, že bude hotové za 15 minut, protože některé suroviny si dávají na čas, ale rozhodně si u něj užijete pohodu a nezůstane po vás hromada nádobí.
 
HUSPENINA ČILI SULC - LÉK, KTERÝ SI UVAŘTE PDF Tisk E-mail
Středa, 27 listopad 2019
Výsledek obrázku pro Děložní myomPřestože si většinu jídel připravených z vepřového masa spojujeme s něčím nezdravým, v případě huspeniny to případě neplatí. Právě naopak, tohle je přímo lék, a ještě k tomu v mimořádně chutném a voňavém balení. Nejvýznamnější složkou, které vděčí za své léčivé účinky, je kolagen. Tuto bílkovinu, nazývanou v kosmetickém průmyslu i bílkovinou mládí, obsahují zejména vazivové tkáně, jako jsou kůže, chrupavky, šlachy, klouby.
 
VEPŘOVÉ VÝPEČKY, NAD KTERÝMI SE ROZPLYNETE PDF Tisk E-mail
Středa, 06 listopad 2019
Asi se shodneme, že vepřové výpečky by měly být řádně vypečené a řádně ochucené. Kdyby se prodávaly někde na rohu, dle mého skromného mínění by se na ně stály fronty, ale zřejmě ještě nikdo s podobným podnikatelským záměrem nepřišel. Vééépřovééé výpečkýýý! Úplně to slyším.
 
BÁJEČNÁ VEPŘOVÁ PEČENĚ OD FLORENTÝNY PDF Tisk E-mail
Pátek, 11 říjen 2019
Mám pro vás recept na dokonalou, šťavnatou, báječně ochucenou vepřovou pečeni. Včetně dostatku šťávy, protože když už si dáte práci s masem, tak ho přece nebudete jíst nasucho, to dá rozum. Zní to tak trochu jako sci-fi. Šťavnatá vepřová pečeně? Opravdu? Fakta mluví neúprosně:
 
TOTÁLNĚ NÁVODNÝ RECEPT NA PEČÍNKU PDF Tisk E-mail
Pátek, 11 říjen 2019
Největší kuchařský průšvih se vám stane, když se dáte do pečení vepřové pečeně bez příslušné teoretické přípravy. Vepřová pečeně je tak libová, že ji suchý žár v troubě snadno vysuší do nejedlé podoby. Pokud se o ni správně postaráte, patří k tomu nejelegantnějšímu, nejdůstojnějšímu a nejjemnějšímu, co můžete naservírovat k nedělnímu obědu. Tady na jednu takovou máte podrobný recept.
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 1 - 13 z 464
[CNW:Counter]