O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Nejen duše

ČOČKA + BRAMBORY = SUPER SALÁT PDF Tisk E-mail
Úterý, 11 červen 2019
Je poněkud "víc než teplo", takže se a) nechce moc vařit, b) nechce jíst horké jídlo. Nejlepší je něco lehkého, studeného. A tak přicházím s nabídkou nesmírně jednoduchého salátu, který, když si ho večer uděláte, budete mít příští den co z ledničky umlsávat. Má příjemnou chuť, není nijak extra sytý, takže se nebudete cítit jak s koulí železa v břiše :-))).
 
KNEDLE S JAHŮDKAMI TŘIKRÁT JINAK PDF Tisk E-mail
Středa, 05 červen 2019
Nejjednodušší způsob, jak si rychle a sladce zahřešit, a využít při tom plody začínající letní sezony, jsou knedlíčky z tvarohu s jahodami. Nemusí kynout, jsou hotové ve chvilce a nemusí se plnit. Poradím vám, jaký druh tvarohu se nejlépe hodí, jak to udělat, aby se těsto nelepilo a nabídnu tři různá těsta - z krupice, strouhanky či špaldové mouky.
 
HÁZEDLO PŘES BIDLO PDF Tisk E-mail
Pondělí, 03 červen 2019

Ségra ještě nemusela chodit do školy, mně bylo něco málo přes tři a tak jsme s mámou od května až do října trávily dny na letním bytě v Krasejovce. Na nákup to bylo daleko, nejblíže Český Krumlov nebo České Budějovice, oboje vzdálené přes deset kiláků, kam se muselo v padesátých letech jedině pěšky.
 
BEZINKY, LAHŮDKA Z PARKU PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 09 květen 2019
Image result for bezová limonádaTa vůně, ta úžasná chuť... Ano, čas černých bezů je tady. Právě teď se keře obalují velkými květenstvími, vypadajícími jako bílé voňavé talíře. A byla by věčná škoda je nevyužít. Květy obsahují (stejně tak jako plody) mnoho vitaminů, flavonoidy, třísloviny, slizy, silice a další zdraví prospěšné prvky. Oblíbené jsou rozličné sirupy i také smažené „řízky“ z květů (kosmatice) nasladko i naslano. Ale čerstvá limonáda, která tak známá není, je zcela mimořádná – vůní, chutí, je zdravá a velmi osvěžující.
 
BANÁNOVÝ SE SKOŘICÍ ... PDF Tisk E-mail
Neděle, 05 květen 2019

Dnes vás zvu znovu na návštěvu k úžasné paní Ivě Trhoňové, autorce několika knih o pečení: Upečeno s láskou, Ruce v mouce, Pekárnománie, Remoska v moderní kuchyni. A především na jednu nesmírnou dobrotu, kterou také vřele doporučuji. Recept vznikl po přečtení jedné knihy, jak píše autorka:
 
KOLOSZVÁRSKÉ ZELÍ PDF Tisk E-mail
Středa, 24 duben 2019

Kdysi dávno, když Mrtvé moře bylo teprve nemocné, jezdili jsme s kamarády na čundr, a jedli, samozřejmě hlavně konzervy. Teprve časem jsem povýšil na osadního kuchaře a věnoval se vaření s celým úsilím; ovšem musel jsem se to nejdřív naučit. Můj stěžejní repertoár byl guláš (vařený podle mých dnešních znalostí poněkud špatně), ale nám to tenkrát nesmírně chutnalo. Inu, mládí…

 
SPRÁVNÉ JÍDLO VE SPRÁVNOU CHVÍLI PDF Tisk E-mail
Úterý, 02 duben 2019
Výsledek obrázku pro love, loverMáte před sebou rande? Rande “se vším všudy"? A jestlipak víte, co byste předtím rozhodně neměli jíst? A co naopak je velmi vhodné? Pojďme si shrnout účinky některých potravin a jejich propojení se sexuálním libidem, aby váš večer neskončil fiaskem. Jistě víte alespoň trochu, co raději ne, ale dnes vám povím o mnohých variantách - co ano, co určitě ne.
 
MICHALŮV MEXICKÝ GULÁŠ PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 28 březen 2019
Tak se mi zas podařilo umluvit Michala, který na Kudlanku psal nejen kvantum báječných receptů, ale i svůj poutavý „života běh nejen po amerických silnicích“. Teď už je zas pár let zpátky v Čechách. Stejně jako v Americe, ani tady to nemá zrovna jednoduché, ale myslím, že už si zvykl. Vždyť Čechy tenkrát a teď, to je setsakra rozdíl… A tak vás zve dnes na báječný gulášek:
 
CO DNES BUDETE MÍT K VEČERI? PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 07 březen 2019
Související obrázekTak jsem si řekla, že já vám sem dávám stále nějaké ty "ňamky" (to je krásně fuj slovíčko, co?), bezva recepty s dokonalými návody, a že tedy to pro jednou zkusím obráceně. Zeptat se vás, co je ten váš nějaký super dobrý a hlavně lehký recept. Ono je děsně jednoduché si vzít takovou Sandtnerku a tam si vybrat nějaké to "vraž do toho osm vajec" a pak to pokračuje na dvě hodiny práce, aby se to v cíli sbodlo za pár minut... Ne, napište nám/vám nějaký jednoduchý, ne moc nezdravý (ale současně zase ne jen nějaké to zrní), ale dobrý recept.
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 1 - 13 z 446
[CNW:Counter]