O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Tady a tam

"LEGÍNY" TROCHU JINAK PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 21 únor 2013

Protože i v našem jedenadvacátém století věří mnoho lidí na nejrůznější čáry máry kouzla, hlavně pokud pomohou k penězům, lásce, případně tělíčko uzdraví, vybrala jsem pro vás jednu trošku morbidní zajímavůstku. (Už vidím, jak se některé drsoňky zamyslí... že by to snad za zkoušku stálo?)

 
NENÍ DŮM JAKO DŮM PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 21 únor 2013

Už jsme viděli různé stavby z nejrůznějších materiálů - tahle, z lahví, je poměrně známá - mj. je paradoxní, že i tam, kde nic není, se dá prázdných lahví najít stále dost a dost... Dnes tedy se koukneme do Bolivie, mezi tamější vesničany. Bolívie je jednou z nejchudších zemí v Jižní Americe.

 
PRAŽSKÉ TOULKY - KARLOV PDF Tisk E-mail
Pondělí, 18 únor 2013

V dnešních  toulkách Vás zvu ke krátké vycházce z Karlova do ulice Na Slupi.  Z míst, kterými budete procházet, se naskýtají zajímavé výhledy na Nuselský most, do údolí Botiče, na Vyšehrad i Větrov. Navíc můžete vycházku spojit s návštěvou kostela Nanebevzetí P. Marie a Sv. Karla Velikého a také Muzea Policie ČR.

 
PRAŽSKÉ TOULKY - FOTOHÁDANKY PDF Tisk E-mail
Pondělí, 28 leden 2013

Zdravím po delší době opět ty, kteří si zamilovali Prahu stejně jako já. Nabízím vám několik  obrázků ze svých alb, které nejsou jen hádankami, ale můžete je zároveň využít jako zajímavý námět na procházku Prahou. Uděláte-li si chvilku volna jen na toulky...

 
PRAŽSKÉ TOULKY - FOTOHÁDANKY PDF Tisk E-mail
Středa, 02 leden 2013

Zdravím příznivce a milovníky Prahy. Zalovila jsem opět ve svém albu a přichystala pro čtenářstvo několik momentek z naší krásné Prahy. Věřím, že dnešní fotohádanky nebudou vůbec těžké, nejedná se totiž o žádné zastrčené kouty Prahy, vše je fotografováno na velmi známých místech...

 
PRAŽSKÉ TOULKY - POMNÍKY PDF Tisk E-mail
Středa, 17 říjen 2012

K dnešním hádánkám mne inspirovaly fotografie, které jsem pořídila při návštěvách Prahy. Připravila jsem z nich pár hádanek pro vás – jsou to fotografie pomníků  a jedné pamětní desky. Vy budete mít možnost tipovat odpovědi.  

 
FLORENCIE VI. PDF Tisk E-mail
Pondělí, 27 srpen 2012

V polovině 13. století určovalo siluetu města kolem 170 legendárních a nechvalně vyhlášených obytných věží, které čněly do výše nad domy bohatých občanů. Měly obranný charakter a v průběhu bojů sloužily rodinám jako bunkry.

 
FLORENCIE V. PDF Tisk E-mail
Pondělí, 13 srpen 2012

Florencie plná historickejch skvostů byla během 2. světové války zkázou prakticky nezasažená. Tedy až do roku 1944, kdy odcházející německá vojska vyhodila do vzduchu všechny mosty přes řeku Arno, kromě jednoho, toho nejstaršího a nejslavnějšího.

 
TAILGATE PARTY PDF Tisk E-mail
Úterý, 07 srpen 2012

Jedno z kulturních specifik, která mě překvapila ve Spojených státech, jsou takzvané tailgate parties – tedy párty soustředěné okolo zadních dveří auta (tailgate). Typicky jsou pořádané na veřejném parkovišti před sportovní událostí typu americký fotbal či basketbal, ale viděla jsem je i na jiných akcích, jako jsou letecké exhibice, nebo parkoviště u akvaparku.

 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 118 - 130 z 318
[CNW:Counter]