O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

DOMÁCÍ NÁSILÍ - MÁM TO ZA SEBOU... PDF Tisk E-mail
Úterý, 09 listopad 2010

Domácí násilí - zažila jsem ho „na vlastní kůži" a chtěla bych vám proto napsat svoje poznatky. Od manžela jsem odešla, resp.  nechala jsem se jím i s dětmi vyhodit z našeho domu. Od chvíle, kdy jsem odešla, zažívám já i mé děti nátlak z jeho strany, vydírání, sledování. Požádala jsem o rozvod a měli jsme již třetí soud kvůli dětem.

 

 

 

      On chce nyní syna, kterého týral, do střídavé péče, a neustále tvrdí, že syn chce bydlet u něho. Já i děti jsme už zničeni a mám pocit, že nám nikdo nepomůže; všichni jednají v zájmu otce a ne dětí. Nikoho nezajímá, že nás týral a já mám pocit, že mi nikdo nevěří. Zákony ani instituce v tomto případě vůbec nefungují, tak jak se o tom mluví. On je tyran, opilec, flákač a násilník, já jsem se vždy starala o děti,domácnost, chodila jsem do práce a on teď argumentuje u soudu mými směnami a soud mu přikyvuje. Navíc bydlím u matky v dobrých podmínkách.

 

     A tak z vlastní zkušenosti všem týraným ženám radím - odejděte - a to čím dřív, tím líp. To, že ho máme rády, to si jen namlouváme. Oni přeci mají možnost se násilně nechovat, ale to neumí. I když to slibují, nikdy to nezvládnou, povaha se nemění. Určitě se ho zbavte, ale radím vše si promyslet, naplánovat, mít dobré vztahy se školou, kam chodí děti, udržovat dobré vztahy taky s příbuznými a vhodnými přáteli, kteří vám ve vhodné chvíli pomohou, mít práci, nenechat se izolovat, naškudlit si nějaké peníze, důležité doklady si k někomu schovat.

 

    Pokud se chová špatně v okolí, tak ho nechat a stále neomlouvat, především neomlouvat ho před dětmi. A hlavně věnovat se dětem, zabavit je, být na ně usměvavá, klidná. To se vám potom vyplatí při jeho snaze ovlivnit děti a získat si je na svou stranu. A samozřejmě, raději se nezaplést s žádným mužem, protože toho by on využil a mohly byste ztratit děti.

 

      Odchodem se vám na jednu stranu uleví, na druhou vás ale čekají perné chvíle, protože násilník nesnáší, když ho neposloucháte a odejdete, za to dost možná budete tvrdě pykat. Posilujte si proto sebevědomí a nenechte si vnutit pocit viny. Až se rozhodnete odejít, nikdy se už nevracejte, nevěřte těm případným kecům a slibům.

 

Držím všem - i sobě a našim dětem - palce.

Olina

 

 

Komentáře (12)add feed
Drž se Olinko : Eny
Ex naštěstí děti nechtěl ani vidět, natož do péče.
listopad 09, 2010 20:28
A nebo, : Aloda
znam pripad, kdy matka prosila o pomoc syna, kdyz ji otec bil. Syn odvetil, ze nemuze vztahnout ruku na otce, ze se maminka musi branit sama. A tak, kdyz priste prisell dotycny pan opily a zaval mit bici choutky matka v te chvili popadla tezkou, spinavou litinovou panev a vsi silou
ho triskla po palici - od te doby pry na ni ruku nevtahl. Nechapala jsem svagrovou, ktera se choulila hruzou pred opilym a agresivnim manzelem.
Rikala jsem ji, ze ja bych se branila - nemusela bych se chlapovi ubranit.ale v tomm pripade by mne musel zabit a nebo ja jeho, slepe cekat a bez odporu se nechat mlatit, to ja nechapu.

Moje heslo je: Za prvni kudlu v zadech muze ten,, kdo ji zapich, ja to cekat nemohla, uz za druhou si muzu sama a na treti ceka jen uplnej idiot. Mozna krute, ale povaha se nemeni a nikdo z nas se nema bez obrany nechat utiskovat - melo by to platit i ve vztahu k politikum, ale to uz jsou spis mafiani:_)
listopad 10, 2010 11:00
jak policie, tak soudypostupují vždycky stejně : alena puntík
ookud tě manžel nezabije, jsou na jeho straně a v ěří jemu. S tím nic nenaděláš. Jediná šance je domluvit se třeba se sousedkou a přivolaným policajtům tvrdit, že manžel napadl ji. Policajty by zavolala ona a ty bys byla pouze svědek. Jsou to dva proti jednomu a pochybuju, že by tváří v tvář takovému podrazu dokázal dotyčný zachoval kamennou tváž a vlídné a gentlemanské chování. Policajti by ho zajisté měli možnost spatřit "v akci" a nebylo by co řešit.
listopad 10, 2010 16:16
Alenko, to nemyslíš vážně, viď? : Míša šíša
Tomu se říká nabádání k trestnému činu. smilies/wink.gif
listopad 10, 2010 19:05
A k čemu jako koho nabádám???? : alena puntík
policajti tohle považujou za běžný postup. Dceru mohlí kamarádky před pár lety přepadl nějaký chlap, když šla z odpolední směny. Jí se podařilo vytrhnout se a utéct. Ještě ten večer šla na policii.....policajti se na ni ani nepodívali a řekli, že konati nebudou, protože se jí vlastně nic nestalo Jo, kdyby ji býval zabil, to by byla jiná.....Co se týče domácího násilí, tak pokud manžel pouze mlátí manželku, není topro policii trestným činem. Dokonce jsem se na to ptala jednoho známého policajta.A ten mi řekl, že toto je "soukromá rodinná záležitost", do které oni nemají právo zasahovat. Zasdahvat budou, až když dotyčný napadne cizího člověka - třeba sousedku.No, a nejlépe před svědky....tento návod mi dal sám příslušník policie- že by on nabádal k trestnému činu????? A k jakému vlastně????
listopad 11, 2010 04:14
. : Míša šíša
...domluvit se třeba se sousedkou a přivolaným policajtům tvrdit, že manžel napadl ji.

listopad 11, 2010 07:27
Proč nabádat? : hipav
Stačí,aby sousedka mu řekla,že se tak nechová normální člověk.To ho rozpálí do běla a už nenabádate,ale čin je dokonán.Jednoho ožralu snad 2 ženské zvládnou.Jen je třeba trochu odvahy. Moji blízkou příbuznou a celou rodinu tyranizoval takový hňup,až jsem ji ukázala,že já o výšce 150 cm umím toho opilého hromotluka spacifikovat.Pak ho přetáhla noční lampičkou a od té doby na ni nesáhl a jeho řečem se jen ze srdce směje.Všichni tihle násilníci si troufají jen na ty,od kterých nečekají odvedu.Jsou to vlastně zbabělci.
listopad 12, 2010 11:57
Aleno... : Karlos
...domluvit se třeba se sousedkou a přivolaným policajtům tvrdit, že manžel napadl ji.

--------------

Tohle ale nemyslíš vážně, viď ???
listopad 13, 2010 13:16
myslím to naprosto vážně : alena puntíkovaná
policaji neudělají nic, když se někdo dpustí násilí na manželce...ale když napadně někoho cizího...takmto řešit musí.
listopad 14, 2010 01:54
... : bb2
Alčo, to by byla sousedka pěkně hloupá, kdyby něco takového udělala, nakonec by se to obrátilo proto ní a nevím, jak zní termín, ale něco jako křivá výpověď by se jí jistě týkalo.

Hipav, a tohle by bylo ještě hloupější - schválně vyprovokovat násilníka, aby mě napadl, abych tak vypomohla sousedce. Stačí jedna na spánek nebo krkovici a je po kamarádce.
Riskovat zdraví nebo dokonce život kvůli sousedce, to se snad děje v akčních filmech, ale já bych to rozhodně žádné ženě neradila. Teda pokud se jí nechce do hrobu do špitálu nebo do basy.
listopad 14, 2010 15:05
já udělala tu zkušenost, že tyhle parchanty zneškodníš jedině tím, co by od tebe v životě nečekaly - tedy totálním podrazem. : alena puntíkovaná
Tihle násilníci si neberou holky, co mají černej pás v judu a dovedou se bránit i jinak. Vždycky si beru chudinky, který jsoun pro ně snadno čitelný a manipulovatelný. A tohle je něco, co od ní absolutně nečeká. Stačí, aby ta sousedka, nebo kamarádka zavolala ty policajty (protože mlácená manželka je podle policajtů hysterka a navíc je to manželka ado toho oni se nepletou).Jinak o takovém případu vím. Byla to kamarádka, která byla u své mlácené kamardky na návštěvě. Manžel přišel domů "pod vlivem" a jal se předvádět co umí. Kamarádce se podařilo utéct a zavolat policajty, jo ale ti jí napřed řekli,že do manželskejch sporů nezasahujou hehehehe a zvedli zadky ze židle, až když ta kamarádka řekla, že dotyčný napadl i ji. No, přijeli, manželka byla naprosto mimo, klepala se jak ratlík a na nic se neamatovala.Když pánovi přednesli obvinění, rozzuřil se tak, že dal ránu ii tomu policajtovi. A bylo jasno. Byo to dvě proti jednomu a násilník neměl šanci. Svědectví napadeného policajta měl k "dobru".
listopad 15, 2010 03:35
... : Karlos
myslím to naprosto vážně : alena puntíkovaná
policaji neudělají nic, když se někdo dpustí násilí na manželce...ale když napadně někoho cizího...takmto řešit musí.

-------------------------
Aleno prosimtě neplácej už takovýhle voloviny. Když nějaká mlácená ženská (kýmkoliv) zavolá na L 158, policajti to prostě přijedou řešit.
Jestli si nějaká sousedka vezme tvoje zaručené rady k srdci, tak by taky nemusela dobře dopadnout, jistě ti něco říká křivá výpověď. A prostě takhle někoho posílat za mříže, na základě lži, i když je to třeba gauner, je prostě prasárna a je to jenom začátek cesty do pekla !


listopad 15, 2010 09:54
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]