O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

VÍKENDOVÁ DIVOČINA V RUSKU PDF Tisk E-mail
Pondělí, 26 červen 2023

Skoro dvacet poškozených domů a více než 10 tisíc metrů čtverečných poničených vozovek. Takové byly podle agentury AFP první informace lokálních ruských úřadů o škodách vzniklých při víkendové vzpouře oligarchy Jevgenije Prigožina a jeho žoldnéřů proti ruské armádě. Hlášení o škodách přišla z Voroněžské a Rostovské oblasti, kde v sobotu jednotky Wagnerovy soukromé vojenské společnosti operovaly.

 

 

 

 

 

 

Celou sobotu jsme mohli sledovat neuvěřitelný sled událostí. Nějakých pětadvacet tisíc Wagnerovců Jevgenije Prigožina obsadilo Rostov na Donu, město o velikosti Prahy. Kontrolovalo tamní velitelství, které řídí většinu operaci války na Ukrajině.

Prigožin opouští Velitelství jižního vojenského okrsku v Rostovu na Donu. Někteří lidé mu mávají a děkují. Foto: Profimedia

 

A pak Wagnerovci vyrazili po dálnici na Moskvu a zdálo se, že je nic a vůbec nikdo nezastaví. V televizi vystoupil v pohřebně černém obleku ruský prezident Vladimir Putin a přirovnal vzpouru k VŘSR v roce 1917. 

 

Následně přicházely zprávy z Voroněže a dalších měst po trase o tom, jak Wagnerovci postupují jako nůž máslem.  Wagnerovci pak večer vyklidili Rostov na Donu a Voroněž, a odcházeli zpět do polních táborů (na Ukrajinu).

Lidé se s nimi v Rostově loučili potlesky a skandováním “Wagnerovci, Wagnerovci, Wagnerovci!”


Pak přišla ruská policie a lidé ji pro změnu přivítali nadávkami a skandováním urážek…

 

Prigožin dohodl podmínky své kapitulace s běloruským prezidentem Alexandrem Lukašenkem. A že se stěhuje do Minsku, Wagnerovci se vrací do polních ležení a budou zrušeni a vzati do armády.

 

Hodně vydělaly aerolinky, protože kdo na to měl, tak se v první chvíli snažil fofrem prchnout (z Ruska). Dnes už jsou ty neskutečně drahé letenky téměř na původní ceně... 

 

 

 

Tak uvidíme, co dalšího nejbližší dny přinesou.

Jak to posuzujete vy?

 

d@niela

 

 
Komentáře (10)add feed
... : Markéta
Tak jsem nějak doufala, že se to tam pobije mezi sebou a bude klid

červen 26, 2023 07:45
... : Franta
Divná taškařice...
červen 26, 2023 08:09
... : Josef
Co jako k tomu napsat? Rusáci lžou jak když tiskne, Ukrajinci lžou jak když tiskne, nikdo neví prakticky nic. Zato celej den se v televizi i v rádiu střídají zástupy expertů a analytiků a jejich zaručený vývody. Politici nadšení, političky prožívají orgasmy. Proč, to jsem nepochopil. To jako z možnýho nahrazení jednoho magora ještě větším magorem? A večer prásk, bublina splaskla. Možná je to konec, možná teprv začátek - každej ví prt! A o co větší prt ví, o to víc žvaní.
Kdyby se radši vláda věnovala plnění svýho programovýho prohlášení!!! Proč ještě nemáme národního ptáka????

červen 26, 2023 08:26
... : *deeres*
Když jsem četla, že pomocnou ruku jim podal prezidenta Běloruska, tak mne napadlo, jestli to není nějaká Putinova habaďůra. Dneska jsem se dočetla, že to nenapadlo jenom mne. Wagnerovci se zajímavým způsobem, za potlesku Západu, přiblížili Kyjevu.
červen 26, 2023 10:46
... : Josef
Tak to mě už, Deer, dokonce napadlo, jestli to celý s Ukrajinou není už od začátku dohodnutá haba ďůra.
červen 26, 2023 11:06
... : Lenka1
Kouřová clona. Divadlo pro blbý zápaďáky. Kteří sežerou všechno i s navijákem, jak neustále dokazují naši z božího dopuštění a tragickým omylem dosazení vládní politici.

Vážně si někdo myslí, že kdyby to bylo doopravdy, tak by Prigožina a jeho pár tisíc zaměstnanců nezlikvidovalo ruský letectvo, na té jejich cestě do Moskvy? Ale no tak.

A jak tak čtu vyjádření nejrůznějších "expertů" a diskuze na mainstreamových serverech, tak musím říct, že ještě nikdy jsem se za naše politiky a většinu tohohle národa nestyděla tolik jako teď.

Úroveň jejich debility už nelze měřit, protože debilometr se už rozbil z extrémního přetížení.
červen 26, 2023 19:59
... : andrea
Lenko, já si myslím, že už to rozebírají jen ti "experti". Lidi, tedy "lid obyčejný" už je k tomu trochu laxní, protože stejně jako ty, si každý řekne, že tohle by přeci nebylo normálně možný.
Tak se taky nerozčiluj, myslím, že máme podstatně víc horších věcí, kvůli kterým bychom se mohli rozčilovat.
Ale bude nám to stejně tak platný, jako ten pověstný zimník pro mrtvýho.
Třeba jen kde se vezmou všechny peníze, na všechno, co se za ně naplánovalo, kam se slíbilo je dát, a komu?
červen 26, 2023 20:11
... : andrea
Lenko, já si myslím, že už to rozebírají jen ti "experti". Lidi, tedy "lid obyčejný" už je k tomu trochu laxní, protože stejně jako ty, si každý řekne, že tohle by přeci nebylo normálně možný.
Tak se taky nerozčiluj, myslím, že máme podstatně víc horších věcí, kvůli kterým bychom se mohli rozčilovat.
Ale bude nám to stejně tak platný, jako ten pověstný zimník pro mrtvýho.
Třeba jen kde se vezmou všechny peníze, na všechno, co se za ně naplánovalo, kam se slíbilo je dát, a komu?
červen 26, 2023 20:11
... : Josef
IQ 107. Co víc dodávat?
červen 27, 2023 05:05
... : Josef Kouba
Naopak, co se v Rusku stalo byl geniální šach mat.
Aby krysy jež Rusku škodí a přihrávají USA vylezli z děr, byl tento plánovaný převrat geniální.


Prohlášení Xi Jinping snad říká více než dost.
Už dost obviňování Číny. Čína teď Rusku nepomáhá, ale pokud se Čína rozhodne Rusku pomoci, Bůh nepomůže ani vám. Ukrajině pomáhá téměř celý svět, ale Rusko je samo. Pokud uvidíme nebezpečí třetí světové války, pomůžeme Rusku. Probuďte a sledujte jak Rusko vyhraje samo proti 50 zemím.
červen 29, 2023 05:05
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]