O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

JAROMĚŘICKÁ MLÉKÁRNA - VÝHERCI PDF Tisk E-mail
Úterý, 02 říjen 2012

Jaroměřická mlékárna donedávna patřila francouzskému majiteli. Ten o ni ztratil zájem a snažil se ji prodat. Nakonec ji od tohoto sýrařského kolosu, společnosti Fromageries Bel, koupili dva tamější manažeři. Jeden z nich, Bedřich Štecher, ve firmě Bel působil už od jejího vstupu na český trh v roce 2000.  Druhým je Miroslav Suchý, který je zároveň ředitelem firmy. Oba věří, že zákazníci ještě poznají poctivě dělané mléčné výrobky. 

 

 

 

  

     Aby svým zákazníkům šla mlékárna naproti, upozorňuje na zboží také národní značkou Klasa. Archivní sýr a čerstvý smetanový sýr Fénix se navíc mohou honosit značkou Regionální potravina. Jaroměřická mlékárna slaví letos 75 let existence, a všechny její produkty mají v názvu slovo "jaroměřický".

 

      Ale co je hlavní: převážná většina výrobků neobsahuje barviva, stabilizátory a konzervanty - tedy takzvaná éčka. Vyrábí hlavně tvarohy a podle tradičních receptur i pomazánková másla. Mlékárna je jedním z prvních výrobců, kteří se zapojili do nezávislého projektu CEFF. Ten svým svým logem na obalech potravin zaručuje spotřebiteli, že výrobek neobsahuje žádné z kontroverzních "éček", nepoužívají žádné konzervanty, umělá barviva a sladidla. V Jaroměřické mlékárně si nepomáhají žádnými přísadami, jimiž si potravináři běžně usnadňují a zlevňují výrobu. Mezi tuzemskými mlékárnami jsou proto raritou.

 

      Zatím se o značku CEFF potravináři příliš neperou. Hlavní důvod je  v tom, že podmínky pro udělení certifikátu CEFF nesplňují. Mj. z mlékařů jej kromě Jaroměřické mlékárny získala jen firma Italat, která podle původní italské receptury vyrábí na jižní Moravě mozarellu, mascarpone a ricottu. Firmu, jak už napovídá samotný název, vlastní Ital... 

 

     A ještě něco zajímavého: nezávislý test dvaceti másel prodávaných na českém trhu ukázal, že máslo z Jaroměřic patří mezi absolutní špičku - co se kvality a chuti týče. Mezi hodnocená kritéria patřila kvalita, obsah tuku a vody, analýza aroma, chuť, barva, vůně, nežádoucí látky a další.

 

 

Tři vylosovaní výherci,

kterým bude zaslán poukaz na

 

Měsíc s výrobky Jaroměřické mlékárny
 

Tassanyiova zavináč seznam.cz

katachyon zavináč seznam.cz 

dadyr zavináč seznam.cz

 

 

HODNĚ ÚSPĚCHŮ "JAROMĚŘICKÝM"

a dobrou chuť všem výhercům soutěže o jejich výrobky! 

 

 

 

Komentáře (0)add feed
Napsat nový komentář

    Upozornění: Redakce si vyhrazuje právo mazat příspěvky nevhodné, vulgární a obsahující neplacenou reklamu

quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley


Tyto znaky opište


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]