O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Nejen duše

"JINÉ BRAMBORY" PDF Tisk E-mail
Neděle, 24 leden 2016
Tyhle oranžové a „divné“ brambory jsem vlastně poznala až v Americe. A postupem času jsem jim ale velmi přišla na chuť. Protože už se běžně prodávají i u nás, dovolím si vám nabídnout úplně jednoduchý recept – například, pokud byste si chtěli někdy udělat velmi jednoduchou přílohu, bezmasý dlabanec, nebo jen tak něco na zobání k televizi…
 
SNÍDANĚ U FLORENTÝNY PDF Tisk E-mail
Pondělí, 04 leden 2016
My matky to ráno máme těžké. Musíme se včas vzbudit, nachystat snídani, dostat citlivě a bez velkého křiku ostatní členy rodiny z postele, přimět je, aby se vzdali svých pyžam, rozcuchaných vlasů a ospalků v očích a vyměnili je za něco prezentovatelného světu. Mezitím si stihneme přelakovat nehty, udělat make-up, vypít ranní kávu, namazat a zabalit pár svačin do školy, políbit děti, upravit si make-up, políbit partnera, znovu políbit děti, znovu si upravit make-up, rychle sbalit něco do práce k obědu, v letu posbírat všechny ostatní nezbytné věci do kabelky, najít klíče a při tom všem doufat, že pro zdraví rodiny děláme už od samého rána, co se dá.
 
CHLEBÍČKY A JEDNOHUBKY PODLE FLO PDF Tisk E-mail
Pondělí, 28 prosinec 2015
Chlebíčky a jednohubky si mě stejně našly, i když jsem se jim snažila uniknout. Po několika pokusech strávit silvestrovský večer ve stylu italském, řeckém a španělském mi konečně došlo, že není nad dobrý, poctivý, český obložený chlebíček. Vlastně raději nad pořádný chlebíčkový talíř, doplněný pár jednohubkami, salámovým a sýrovým talířem a dobrou společností přátel.
 
VINNÁ KLOBÁSA PODLE FLORENTÝNY PDF Tisk E-mail
Pondělí, 21 prosinec 2015
Až do svých zhruba 30 let jsem v podstatě nevěděla, že něco jako vinná klobása existuje. Celý svět ji přede mnou tajil jako vřeteno kolovrátku před Šípkovou Růženkou. Ale i ta se jednou nechala nachytat zlou babiznou, která na sebe vzala podobu líbezné stařenky. K vyzkoušení vinné klobásy mě přemluvil můj drahý muž, když na sebe vzal podobu líbezného mladíka s balíčkem z řeznictví v ruce.
 
NALOŽENÁ ZELENINA PDF Tisk E-mail
Neděle, 06 prosinec 2015
Ráda bych se vás všech zeptala na jakékoliv informace a recepty, které se týkají nakládání zeleniny. Zaujal mě totiž komentář Aknely pod jedním článkem, kde píše, že si doma nakládá různé druhy zeleniny, a že je to jednoduché. Já sama mám zkušenosti jen s nakládáním zelí v malém množství, ale velmi nám to domácí kvašené chutná.
 
ÓDA NA VAJEČNÝ KOŇAK OD FLORENTÝNY PDF Tisk E-mail
Úterý, 01 prosinec 2015
Když dojde na vaječný koňak (a že na něj s příchodem Vánoc zaručeně dojde!), nedám dopustit na domácí výrobu. To, co se v obchodech skrývá pod podobným názvem, mi připadá jako výsměch českým hospodyňkám. Copak tu směs chemie, barviv a divného alkoholu opravdu chce někdo pít? Ukážu vám, jak na vaječný koňak s kapkou fištronu. Pardon, vlastně se špetkou muškátového oříšku.
 
BÁJEČNÝ KUSKUS - PODLE FLORENTÝNY PDF Tisk E-mail
Pondělí, 23 listopad 2015
Začínají nám velmi hektické dny, kdy většinou málokterá má náladu a čas na nějaké složité vyváření. A tak se jistě bude hodit recept na chutné a hlavně velmi rychlé jídlo. Ne každá ho zná a ne každá ho umí připravit tak, aby to bylo opravdu dobré. Perfektní návod a recept vám dnes posílá oblíbená Flo - řekla bych přímo "profesorka vaření". 
 
BYLINKOVÁ SŮL PODLE FLO PDF Tisk E-mail
Úterý, 10 listopad 2015
Můžete ji použít místo soli na jakékoli maso, zeleninu, brambory, dokonce i na popcorn nebo na chléb s máslem. Příprava je velmi jednoduchá: nasekáte bylinky (můžete k nim přidat i česnek) nožem nebo v kuchyňském robotu, rozložíte je na papír na pečení a necháte proschnout. Na bylinkovou sůl se hodí hlavně tymián, rozmarýn, majoránka, oregano, šalvěj, ale taky třeba levandule.
 
OSOLÍME PODLE FLORENTÝNY PDF Tisk E-mail
Neděle, 08 listopad 2015
Nemáte někdy pocit, že by se ve škole mělo učit, jak správně používat sůl? Sůl je nejčastěji používaná surovina, ale přesto se nikde nepíše, jak ji vlastně správně přidávat do jídla. Žádná kuchařská kniha nezačíná návodem jak solit. Jakmile není jídlo správně osolené, působí fádně. Těžko se to potom dohání kořením nebo bylinkami. Jenomže některé recepty neuvádí přesné množství soli a nechávají nás, abychom si to nějak vyřešili sami.
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 92 - 104 z 417
[CNW:Counter]