O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Nejen duše

UMĚNÍ ČESKÝCH OMÁČEK - 3 PDF Tisk E-mail
Středa, 13 květen 2015

Jak to vaří Florentýna:  báječně, jak jinak. A proto tu dnes máme plno receptů na další veleúspěšné Florentýniny omáčky. Ještě pár dalších je připraveno, takže komu se ani tentokrát netrefí do noty (nebo spíš do chutě), nevzdávejte to, další čtyři či pět nových receptů mám v záloze. Tak dnes první čtyři smetanové...

 
KUŘÁTKO PEČENÝ… TROCHU JINAK PDF Tisk E-mail
Pondělí, 11 květen 2015
Miluju jídlo. Jo. Jím ráda a fakt neznám nikoho, kdo by na otázku "Jíš rád?" odpověděl "Ne, nesnášim to, jim jenom proto, abych neumřel hlady." Odmalička miluju různá jídla, a je fuk, jestli jsou "hógo fógo" anebo normální či chudá.
 
UMĚNÍ ČESKÝCH OMÁČEK - 2 PDF Tisk E-mail
Středa, 22 duben 2015
Jak to vaří Florentýna: Dnes začneme tím, jaké maso koupit na vaření do omáčky. Omáčky k hovězímu masu jsou tradiční záležitostí a měli bychom je všichni opečovávat jako národní kulinární bohatství. Bohužel tomu někteří řezníci a prodejci masa nejsou zcela nakloněni, protože tvrdošíjně zjednodušeně dělí hovězí maso převážně na přední a zadní. Jenomže hovězí maso se skládá z mnoha svalů, z nichž se každý chová při vaření trochu jinak, takže i když vás řezník bude ubezpečovat, že jeho zadní je na vaše úmysly báječné, má pravdu jen asi tak v polovině případů.
 
UMĚNÍ ČESKÝCH OMÁČEK - 1 PDF Tisk E-mail
Neděle, 19 duben 2015
Jak to vaří Florentýna: Omáčky k hovězímu masu patří do základní kuchařské výbavy, ať se vám to líbí, nebo ne. Pokud se v omáčkách nevyznáte, bojíte se jich, cítíte se v nich nejistě, jste houby kuchař(ka). Rajská omáčka, křenová omáčka, koprová omáčka, houbová omáčka světlá i tmavá, česneková omáčka, švestková omáčka, majoránková omáčka a spol. by měli být vaši milí a vyhledávaní společníci, nikoli obávané noční můry.
 
MORAVŠTÍ "BRABCI" PDF Tisk E-mail
Úterý, 14 duben 2015
Mám kamaráda, vlastně jsem ho nikdy osobně neviděl. Ale - vysvětlím od začátku. Je jeden server, kde se scházejí fandové vaření. Je samozřejmě veřejně přístupný a to, proč nepíšu jméno, je jen proto, že jsme se s novými majiteli po jeho prodeji nepohodli. Mj. je nás celá skupina, scházíme se na facebooku a jednou ročně pořádáme sraz. Ale k tomu kamarádovi - on bydlí ve Švédsku a psal krásné články právě pro ten zmíněný server.
 
PAMATUJETE SI JEŠTĚ TOHLE JÍDLO? PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 02 duben 2015
Před časem jsem v jedné ze svých kuchařek náhodou narazila na recept s názvem Sloní žrádlo ... a lehce nostalgicky zavzpomínala na svoje romantické první lásky. V době, kdy mi bylo šestnáct sedmnáct, byla totiž tahle pomazánka nedílnou součástí všech narozenin a Silvestrů, které jsme jako parta jezdili slavit ke kamarádovi na chatu anebo k jedné z kamarádek.
 
BEZVA ZELENINOVÝ GULÁŠ PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 19 březen 2015
V roce 2007 jsem zjistil, že mi vadí být obézní. Během jednoho roku jsem pak zhubnul 30 kilo - z původní váhy 112 na 82 kilo. Moje výška je 187 cm. Ale potom od roku 2008 do prosince 2014 jsem přibral 19 kilo zpátky. Jako úspěch beru, že jsem alespoň těch 11 kilo dole udržel. Od ledna 2015 držím zase dietu a za 2,5 měsíce jsem zhubnul 10 kilo, takže mám momentálně 91 kilo.
 
JARO NA TALÍŘI PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 12 březen 2015
Ahoj lidi, vidíte to jaro za okny? Doufám, že se mi podaří nalákat vás na něco jarního do kuchyně. V časopisech o vaření začíná každý rok jaro stejně. Vítá se články o prvním jarním zeleném lupení. Problém je, že tyhle články vznikají v redakcích dřív, než vůbec někdo může tušit, kdy asi tak skončí zima a první zelené výhonky se skutečně objeví.
 
PECIVÁLKY - ZNÁTE? PDF Tisk E-mail
Pátek, 06 únor 2015
Co se v mládí nenaučíš, ve stáří se naučit můžeš - je na to už čas.. Je to tak. V 64 letech se začínám učit pracovat s těstem. Původně jsem šla k sousedě trhat kačeny. Jenže ouha - Marta chodí o francouzkách a soucitný syn jí ráno kačeny vypustil! Nepřišly jsme na to, že bysme je mohly znovu zahnat do chlíva, takže se změnilo "zaměstnání". Místo nad kačenama jsem úvodní kafisko pila u dovařování brambor - na peciválky.
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 79 - 91 z 381
[CNW:Counter]