O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Nejen duše

PŘÍRODNÍ ŘÍZEK PODLE FLORENTÝNY PDF Tisk E-mail
Neděle, 07 únor 2016
Přírodní řízek rozhodně patří k základním kuchařským dovednostem. Sám o sobě potěší všechny strávníky, kteří holdují masu, a pro kuchaře je východiskem k dušeným plátkům masa s nejrůzněji ochucenými omáčkami. Dobrý přírodní řízek je zlatavý, měkký, radost pohledět, a podává se s omáčkou, která je též zlatavá a zahuštěná tak akorát, tedy též radost pohledět.
 
JE LIBO OVÁREK? PDF Tisk E-mail
Středa, 27 leden 2016
Leden se blíží ke svému konci, dozněly poslední petardy, z oken a zahrad zmizela světýlka vánoční výzdoby a u kontejnerů smutně postávají opadané kostry stromečků, které nám dělaly v pokojích radost o vánočních časech. Blíží se únor a jsou tu oslavy Masopustu. Název Masopust je zavádějící, oslavy začínají na Tři krále a končí Popeleční středou a v té době se můžete nacpat masa až k prasknutí.
 
TAK TROCHU JINÝ KAFE PDF Tisk E-mail
Středa, 27 leden 2016
Mám ráda kávu. Dalo by se říct, že jsem na ní už téměř závislá. Miluji její vůni a její chuť. Jednou za čas ze sebe udělám kavárenského povaleče. Obejdu pár kaváren, co mi doporučí kamarádky. Nebo ze zvědavosti zajdu někam, kde jsem ještě nebyla a ochutnám jejich kafe.
 
MRAMOROVÁ BÁBOVKA PDF Tisk E-mail
Pondělí, 25 leden 2016
Mramorová bábovka perfektně předvede, že jste připraveni na jakoukoli návštěvu. Pokud si ale na opravdovou třenou bábovku netroufáte, pokusím se vám dodat trochu sebevědomí. Bábovka je sice nedělní moučník, ale měli byste ho upéct už v sobotu. Na bábovku se totiž používá třené těsto a to je lepší až na druhý den. A přestože o bábovkách existují celé kuchařky, základních receptů je jen málo.
 
"JINÉ BRAMBORY" PDF Tisk E-mail
Neděle, 24 leden 2016
Tyhle oranžové a „divné“ brambory jsem vlastně poznala až v Americe. A postupem času jsem jim ale velmi přišla na chuť. Protože už se běžně prodávají i u nás, dovolím si vám nabídnout úplně jednoduchý recept – například, pokud byste si chtěli někdy udělat velmi jednoduchou přílohu, bezmasý dlabanec, nebo jen tak něco na zobání k televizi…
 
SNÍDANĚ U FLORENTÝNY PDF Tisk E-mail
Pondělí, 04 leden 2016
My matky to ráno máme těžké. Musíme se včas vzbudit, nachystat snídani, dostat citlivě a bez velkého křiku ostatní členy rodiny z postele, přimět je, aby se vzdali svých pyžam, rozcuchaných vlasů a ospalků v očích a vyměnili je za něco prezentovatelného světu. Mezitím si stihneme přelakovat nehty, udělat make-up, vypít ranní kávu, namazat a zabalit pár svačin do školy, políbit děti, upravit si make-up, políbit partnera, znovu políbit děti, znovu si upravit make-up, rychle sbalit něco do práce k obědu, v letu posbírat všechny ostatní nezbytné věci do kabelky, najít klíče a při tom všem doufat, že pro zdraví rodiny děláme už od samého rána, co se dá.
 
CHLEBÍČKY A JEDNOHUBKY PODLE FLO PDF Tisk E-mail
Pondělí, 28 prosinec 2015
Chlebíčky a jednohubky si mě stejně našly, i když jsem se jim snažila uniknout. Po několika pokusech strávit silvestrovský večer ve stylu italském, řeckém a španělském mi konečně došlo, že není nad dobrý, poctivý, český obložený chlebíček. Vlastně raději nad pořádný chlebíčkový talíř, doplněný pár jednohubkami, salámovým a sýrovým talířem a dobrou společností přátel.
 
VINNÁ KLOBÁSA PODLE FLORENTÝNY PDF Tisk E-mail
Pondělí, 21 prosinec 2015
Až do svých zhruba 30 let jsem v podstatě nevěděla, že něco jako vinná klobása existuje. Celý svět ji přede mnou tajil jako vřeteno kolovrátku před Šípkovou Růženkou. Ale i ta se jednou nechala nachytat zlou babiznou, která na sebe vzala podobu líbezné stařenky. K vyzkoušení vinné klobásy mě přemluvil můj drahý muž, když na sebe vzal podobu líbezného mladíka s balíčkem z řeznictví v ruce.
 
NALOŽENÁ ZELENINA PDF Tisk E-mail
Neděle, 06 prosinec 2015
Ráda bych se vás všech zeptala na jakékoliv informace a recepty, které se týkají nakládání zeleniny. Zaujal mě totiž komentář Aknely pod jedním článkem, kde píše, že si doma nakládá různé druhy zeleniny, a že je to jednoduché. Já sama mám zkušenosti jen s nakládáním zelí v malém množství, ale velmi nám to domácí kvašené chutná.
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 66 - 78 z 395
[CNW:Counter]