O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Nejen duše

JAKPAK JE DNES U NÁS DOMA? - RYBA, JAKOU STOPRO NEMÁTE! PDF Tisk E-mail
Pátek, 22 prosinec 2017
U nás doma je všechno úplně jinak. Občas mne totiž přepadne "stěhovavá", a to je pak průser. Ano, jinak se to nazvat nedá, takže sorry :-))). Už mnohokrát jsem si (za ta léta, co bydlím na pražském Jižním Městě) říkala, že fakt už všechno bylo všude a hlavně, že tak, jak je to teď, je to rozhodně nejlepší. Jenže - pak přijde den, z hlavy mi  jde plamen a dým... a já zúčtovávám s daným stavem, abych nastolila nový (nojo, okradla jsem, parafrázovala chudáka Bezruče, zneužila jeho Ostravu...)
 
SLANÁ NÁDIVKA DO LÍSTKOVÉHO TĚSTA PDF Tisk E-mail
Středa, 13 prosinec 2017
HALO´, HALO´!!!  Neznáte nějaký suprový vyzkoušený recept do slaného štrůdlu? Tedy, něco, čím omráčíte každého chlapa, čím ho vyloženě přikurtujete k talíři, dokud nesní poslední drobeček? Můj přítel mne požádal, abych upekla taky něco jiného, než jen samé vánoční cukroví, že se doma pomalu ani nedá dýchat, že je tu snad i vzduch na sladko...
 
VANILKOVÉ ROHLÍČKY OD FLORENTÝNY PDF Tisk E-mail
Pondělí, 11 prosinec 2017
Kdybych dřív měla odpovědět na otázku, čím voní Vánoce, začala bych vyjmenovávat všechny kuchyňské vůně s vanilkou a svařákem v čele. Ale tak to vůbec není. Správné Vánoce voní klidem a láskou. Domácí pohodou, předčasným stmíváním, zapálenými svíčkami, povídáním, vzpomínáním, nevyřčenými přáními, vírou v dobro.
 
KŘUPAVÉ BRAMBORÁKY PDF Tisk E-mail
Středa, 06 prosinec 2017
Klasické smažené bramboráky jsou jídlo, které rozhodně patří do kategorie "Jednou za čas". Já obecně moc nesmažím, digestoř nedigestoř, barák je vždycky zamořený. Tentokrát jsem je po dlouhé době vyzkoušela připravit jinak, za pomoci instantní polenty, která do sebe vsákne přebytečnou tekutinu a zajistí křupavost. To nejdůležitější na přípravě bramboráků je pak dbát na bezpečné smažení.
 
ČOČKOVÝ SALÁT OD FLORENTÝNY PDF Tisk E-mail
Pátek, 01 prosinec 2017
Dodnes si vzpomínám na scénu z jedenáctého dílu pořadu Možná přijde i kouzelník, kdy nafintěná Jaruš ve večerních šatech prohlásila, že si jen tak odskočila od plotny. Tak já jsem si prosím pěkně taky odskočila od plotny, jen bez těch večerních šatů...
 
ČERVENÁ ŘEPA PDF Tisk E-mail
Neděle, 26 listopad 2017

O červené řepě toho bylo napsáno již spoustu, protože ve své tvrdé dužnině ukrývá množství vitamínů a minerálů a je známá přílohová zelenina. Ovšem – nemusíme ji jíst jen naloženou na kyselo… Čerstvou stačí přistrouhat k trošce mrkve, rukoly, cherry rajčátkům a hrsti oliv. Hotový salát pak zakápnout limetovou šťávou, dozdobit petrželovou natí a slunečnicovými semínky.

 
MAXIDOBRÉ MINIŠÁTEČKY PDF Tisk E-mail
Neděle, 19 listopad 2017
Tohle těsto je neuvěřitelně dobré a dá se z něj vyrobit mnoho lahodností. Pokud se nerozhodnete přímo pro šátečky či koláčky, můžete zkusit i koláč... Vykrojila jsem z těsta 4 kruhy do dortové formy. Na první kruh v dortové formě jsem na těsto dala švestková povidla s rumem, dala další kruh těsta a ten natřela tvarohovou nádivkou, další kruh těsta a potřela meruňkovou marmeládou a navrch poskládala jablka, pokrájený na plátky a posledním kruhem těsta přikrýt  a propíchat špejlí.
 
JÁTROVÉ KNEDLÍČKY JAKO OD BABIČKY PDF Tisk E-mail
Pátek, 27 říjen 2017
Moje tchýně dělá ty nejlepší játrové knedlíčky na světě. A v tom je ten problém. I když se zuby, nehty a vařečkami držím jejího receptu, nikdy to není to samé. Hádám, že dobře znáte, jak dokáže ublížit věta: víš miláčku, ale od maminky to chutná jinak… Zadržte slzy, protože tohle bude nakonec happyend. Hned, jak se k němu dostanu.
 
DOMÁCÍ TORTILLY PDF Tisk E-mail
Středa, 25 říjen 2017
Související obrázekTortilla (španělská výslovnost tortija, původním významem dortík) je druh tenkého chleba, placka, původem z španělské resp. arabské kuchyně jako placka z cizrny, která byla jako název přes španělské dobyvatele přenesena do Nového světa. Může být nejčastěji z pšeničné nebo kukuřičné mouky.
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 14 - 26 z 414
[CNW:Counter]