O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Nejen duše

PEČENÍ KROK ZA KROKEM PODLE FLO PDF Tisk E-mail
Pondělí, 29 leden 2018
Není většího potěšení, než psát o nějakých lahůdkách, když se snažíte zhubnout... Já jsem právě ve fázi, že jsem si to tvrdě nařídila a vymyslela si takové postihy, pokud svá předsevzetí nesplním, že teď už fakt se musím nějak dostat trošku to lidské podoby.  No - a pak se mám koukat na ten níže prezentovaný obrázek... To je přeci přímo "čínské mučení"!!!
 
ÓDA NA HERMELÍN PDF Tisk E-mail
Středa, 24 leden 2018
Je to již pár dní co se navěky změnil můj život. Stalo se to náhle, bez varování a zajisté to ovlivní generaci mých pravnuků, vnuků, budoucích manželek, manželů, jejich dětí i smetí. Ani nevím, jak mě to vlastně napadlo. Ještě když jsem vstupoval do supermarketu na našem sídlišti, netušil jsem zradu...
 
"JINÉ BRAMBORY" - JEŠTĚ JEDNOU PDF Tisk E-mail
Úterý, 23 leden 2018
Výsledek obrázku pro batata pngTak nejprve trochu „vědeckého moudra“: pokud si rádi dáte sladké brambory, pak vězte, že máte jeden z nejlepších zdrojů kvalitních sacharidů. Typickou jemnou nasládlou chuť získají ale až s tepelnou úpravou, nejčastěji pečením nebo grilováním. Škroby v nich obsažené se štěpí na cukry, důležitá je také lepší vstřebatelnost provitaminu A neboli betakarotenu.
 
BRAMBORÁKY OD FLORENTÝNY PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 11 leden 2018

Ahoj lidi, neustále veřejně tvrdím, že je bramborák mým zamilovaným jídlem číslo jedna. Problém je, že na blogu Kuchařky pro dceru o něm není ani vidu, ani slechu. Takže to vypadá, že svůj vztah s bramborákem beru vlažně a jen na lehkou váhu. Je to ode mne nehoráznost. Ba přímo troufalost.

 
SEKANÁ - ÁÁÁCH, ŇAM PDF Tisk E-mail
Úterý, 02 leden 2018
Našla jsem při uklízení svou starou psanou kuchařku - a v ní svůj starý recept na sekanou; a rozhodla se, že by nebylo špatné, ji zase udělat. Jednak je dobrá hned ten den, např. s lahodnou brkaší, následně je fantastická jako studená druhý den do sendviče. No, a myslím, že tahle sekaná má vše, co by měla mít. Skvělou barvu, skvělou strukturu a skvělou chuť. Koukněte:
 
JAKPAK JE DNES U NÁS DOMA? - RYBA, JAKOU STOPRO NEMÁTE! PDF Tisk E-mail
Pátek, 22 prosinec 2017
U nás doma je všechno úplně jinak. Občas mne totiž přepadne "stěhovavá", a to je pak průser. Ano, jinak se to nazvat nedá, takže sorry :-))). Už mnohokrát jsem si (za ta léta, co bydlím na pražském Jižním Městě) říkala, že fakt už všechno bylo všude a hlavně, že tak, jak je to teď, je to rozhodně nejlepší. Jenže - pak přijde den, z hlavy mi  jde plamen a dým... a já zúčtovávám s daným stavem, abych nastolila nový (nojo, okradla jsem, parafrázovala chudáka Bezruče, zneužila jeho Ostravu...)
 
SLANÁ NÁDIVKA DO LÍSTKOVÉHO TĚSTA PDF Tisk E-mail
Středa, 13 prosinec 2017
HALO´, HALO´!!!  Neznáte nějaký suprový vyzkoušený recept do slaného štrůdlu? Tedy, něco, čím omráčíte každého chlapa, čím ho vyloženě přikurtujete k talíři, dokud nesní poslední drobeček? Můj přítel mne požádal, abych upekla taky něco jiného, než jen samé vánoční cukroví, že se doma pomalu ani nedá dýchat, že je tu snad i vzduch na sladko...
 
VANILKOVÉ ROHLÍČKY OD FLORENTÝNY PDF Tisk E-mail
Pondělí, 11 prosinec 2017
Kdybych dřív měla odpovědět na otázku, čím voní Vánoce, začala bych vyjmenovávat všechny kuchyňské vůně s vanilkou a svařákem v čele. Ale tak to vůbec není. Správné Vánoce voní klidem a láskou. Domácí pohodou, předčasným stmíváním, zapálenými svíčkami, povídáním, vzpomínáním, nevyřčenými přáními, vírou v dobro.
 
KŘUPAVÉ BRAMBORÁKY PDF Tisk E-mail
Středa, 06 prosinec 2017
Klasické smažené bramboráky jsou jídlo, které rozhodně patří do kategorie "Jednou za čas". Já obecně moc nesmažím, digestoř nedigestoř, barák je vždycky zamořený. Tentokrát jsem je po dlouhé době vyzkoušela připravit jinak, za pomoci instantní polenty, která do sebe vsákne přebytečnou tekutinu a zajistí křupavost. To nejdůležitější na přípravě bramboráků je pak dbát na bezpečné smažení.
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 14 - 26 z 419
[CNW:Counter]