O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Nejen duše

MEDAILONKY OD FLORENTÝNY PDF Tisk E-mail
Úterý, 10 leden 2017

Vepřové medailonky jsou skvělý způsob, jak postupovat po kuchařském žebříčku k vyšším metám, třeba až k dokonalému bifteku. Za vepřovou panenku totiž neutratíte celou výplatu a postupně si zvyknete, jak zprudka opéct maso na pánvi a připravit z něj skvostný steak.

 
NĚCO JAKO PIZZA PDF Tisk E-mail
Neděle, 18 prosinec 2016
Dokonce i já, milovnice všeho sladkého, si občas ráda dám něco jiného - a věřím, že v těchto dnech by něco podobného, co vám dnes nabízím,  by přišlo k chuti i vám. Je to velmi jednoduché a super jako svačina, lehká večeře i fofr pohoštění pro návštěvu. Můžete to použít jako hezký předkrm, a pokud to náhodou naplníte něčím sladkým - je to jen na vás, co dovnitř dáte - může to být i dobrý a "jiný" moučník.
 
ŠÍPKY - SLADCE NAMRZLÉ PDF Tisk E-mail
Středa, 07 prosinec 2016
Image result for KRESBA ŠÍPKŮŠípky patří k posledním darům, které nám příroda v průběhu roku štědře nabízí. Syrové šípky se nedají jíst, ale po tepelné úpravě dostanou jedinečnou chuť, díky níž mají v kuchyni od pradávna čestné místo. Šípek je nejdostupnějším vydatným zdrojem vitaminů C a A, a minerálů. Naši předkové používali šípek pro jeho chuť, dostupnost a léčebné i preventivní účinky. Málokdo též ví, že díky kombinaci obsaženého vápníku, rutinu a vitaminu C jsou šípky úspěšným přírodním lékem proti paradentóze a onemocnění dásní.
 
UTOPTE SI SVÉHO ŠPEKÁČKA PDF Tisk E-mail
Středa, 30 listopad 2016
Výsledek obrázku pro UTOPENCIKdyž jsem o tom tak uvažovala, uvědomila jsem si, že jsem nejedla párky ani buřty už nejmíň dvacet let... Takže ani špekáčky - připravované na ohýnku či naložené v báječném láku s cibulí - pikantní hospodskou klasiku - utopence. Ony  se hodně dlouho nedaly sehnat - ty opravdové,  z masa.
 
ZNÁTE PECIVÁLKY? PDF Tisk E-mail
Úterý, 29 listopad 2016
Peciválky byly staročeské tradiční podkrkonošské jídlo, vařilo se  většinou v období Vánoc.... Kynuté peciválky se plnily speciálně uvařeným mákem (strouhaným), vařeným s mlékem, citronovou kůrou, cukrem + přidávaly se rozinky a někdy i spařené, nakrájené mandle.
 
LIGUÉRE... LIGUÉRE... PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 24 listopad 2016
Výsledek obrázku pro HOMEMADE Chocolate liqueurNastává období sladkých likérů… Vaječný – to je velmi známý vánoční dámský nápoj. Ale není sám – dalším takovým lákadlem k večerní detektivce je i likér čokoládový…Ale protože je co domácnost, to jiný recept, nabízím vám tři varianty - třeba se vám některá z nich bude líbit a lahodný nápoj si podle některého receptu připravíte...
 
MÍCHANÁ VAJÍČKA OD FLORENTÝNKY PDF Tisk E-mail
Neděle, 30 říjen 2016
Moje tajná ingredience je pochopení jedné základní pravdy: kouzlo úspěchu v kuchyni totiž neleží v žádných tajných ingrediencích. K nepříčetnosti mě dovádějí kuchařky pro začátečníky, které neučí vařit z běžných surovin, ale namísto toho se uchylují k úskokům s uzeným lososem, efektně zakroucenými krevetami nebo čerstvými artyčokovými srdíčky – jakoby stačilo zmínit, co jste do jídla dali, a strávníci z toho automaticky musí dostat záchvat nesmírného blaha.
 
KAVIÁR CHUDÝCH PDF Tisk E-mail
Středa, 26 říjen 2016
Čočku můžeme směle přirovnat k nutričnímu dynamu. A to v tom nejlepším významu. Za přiměřenou cenu se vám odmění neuvěřitelně vynikající chutí. Vyskytuje se v mnoha variantách - čočka červená, čočka zelená, čočka tmavozelená, čočka velkozrnná nebo čočka žlutá. Takže si vybere každý :-)))
 
KUŘE-ZELÍ-BRAMBORY - A FLORENTÝNA PDF Tisk E-mail
Pondělí, 17 říjen 2016
Když se v jedné nádobě zapeče kuře, zelí, brambory, navíc ještě přelité smetanou, tak z toho může vzniknout naprosto skvělá večeře. Může, ale taky nemusí. Protože i tak jednoduché jídlo chce trochu kuchařského fištronu. Ten vám níže posílám, takže vám nic nebrání si tohle kuře zapečené v zelí společně s brambory nadmíru užít.
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 14 - 26 z 376
[CNW:Counter]