O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Nejen duše

ZÁZVOROVÁ POLÉVKA - LÉK I LAHODA PDF Tisk E-mail
Úterý, 14 leden 2014

Zázvor je účinný jako některé protizánětlivé léky, ale přitom nemá jejich špatný vliv na žaludek. Pokud si zvyknete na jeho mírně palčivou chuť, jen na tom vyděláte - v čerstvém kořeni je velká síla. Při pravidelném užívání pocítíte velkou úlevu, zejména pokud trpíte záněty, bolavými klouby nebo častým bolením v krku. Ale zázvor je super sám o sobě, je to takový "křen" východních zemí...

 
CO JÁ RÁDA A NAVRCH RECEPT PDF Tisk E-mail
Pondělí, 30 prosinec 2013

Miluju jídlo. Jo. Jím ráda a fakt neznám nikoho, kdo by na otázku "Jíš rád?" odpověděl "Ne, nesnášim to, jim jenom proto, abych neumřel hlady." Odmalička miluju různá jídla, a je fuk, jestli jsou "hógo fógo" anebo normální či chudá. Faktem je, že jako malá jsem nebyla tlustá, jako velká jo.

 
TRIKY A FÍGLE KUCHYŇSKÉ PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 12 prosinec 2013

 Dnes ještě pár zajímavých triků a rad na vaření... *  Staré ořechy jdou lépe loupat, když je na pět dní namočím do slabě osolené vody. Jsou pak i chutnější.  * Nemáte rádi v moučníku pronikavou vůni rozinek namočených v rumu? Tak zkuste rozinky naložit do Amaretta nebo třešňového likéru.  *  Pokud máte rádi hodně intenzivní vůni máku v náplních, zkuste ho před mletím nasucho opražit na teflonové pánvi.  *   Když moučkový cukr rozmícháte s mlékem a ne s vodou, poleva bude sněhově bílá a krásně lesklá.

 
PERNÍČKY, PERNÍČKY... PDF Tisk E-mail
Středa, 11 prosinec 2013

První dekáda měsíce prosince je za námi, začíná ta druhá, plná obrovských příprav. A tak není divu, že mi  začal v hlavě blikat majáček, že bych měla fofrem upéct perníčky, aby se do Vánoc stačily rozležet, jak mi radívala babička.

 
DOBRÉ RADY - KUCHAŘSKÁ VŠEHOCHUŤ PDF Tisk E-mail
Pondělí, 09 prosinec 2013

 Už je to docela dlouho, co jsme si tu navzájem dávali "dobré rady". A protože jich nikdy není moc, předávám vám jich pár, co jsem včera dostala od bezva kamaráda Franty. Ale je dost možné, že vám také podobné přinesl virtuální holoubek. Tak zas nenadávejte na spam, tyhle rady jsou docela fajn - a pokud máte i vy něco dobrého, přidejte!

 
SLÍBENÁ "MLÉČNÁ" DIETA PDF Tisk E-mail
Neděle, 01 prosinec 2013

Slíbila jsem vám napsat něco bližšího o to mém současném snažení. Pochopitelně, že vždy před odjezdem do NY si slibuju, že NE, určitě NE, tentokrát to vydržím, budu se hlídat, jsem přeci rozumná, do ...  a ještě jednou do... to přeci musím zvládnout! - Jenže, pak přijde realita a já jsem v háji. (No, spíš v ráji.)

 
NEUVĚŘITELNÝ CHLEBÍČEK - RECEPT PDF Tisk E-mail
Středa, 06 listopad 2013

Jéje, já se tak těším na všechna ta vylepšení a nejrůznější varianty! Jak už jsem napsala v komentáři k minulému článku, přímo jsem to "studovala" a abych pravdu řekla, budu velice ráda zkoušet všechno, co poradíte vy, zkušenější pekařky a pekaři. Rozhodně - v obchodě už žádnou tu rychloplesnivějící mrchu, složenou ze všeho možného (spíš nemožného) nikdy nekoupím.

 
NEUVĚŘITELNÝ CHLEBÍČEK PDF Tisk E-mail
Úterý, 05 listopad 2013

Jak se říká, nouze učí Dalibora a Daliborky housti a mne nouze o něco pořádného k zakousnutí - tedy o pořádný kus chleba - naučila péct. Doma si chleba s větším či menším úspěchem peču v pekárně, ale ještě nikdy se mi nepovedlo něco tak fantastického, jako tady. Kupodivu, je to prý recept asi čtyři roky starý a původem z Timesů...

 
OLEJE, OCTY - VŠE S BYLINKAMI PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 31 říjen 2013

Následující e-mail mi napsala Inka už dávno -  je z června roku 2007 - ale věřím, že se vám všem bude hodit: Jsem osobně spíš „degustátor“ - něco si udělám k jídlu a pak to ráda dochucuji tím, co mě právě napadne. A tak si dělám různé „octíky“. Nejdříve ty octy a oleje nachutnáš jen tak samotné, a pak to zkoušíš na jídlo. Třeba jsem si říkala, že ze šalvěje by byl divnej ocet a skutečnost je, že je super, dochutit si tím třeba čočku, a věřila bys -  je to fakt báječný! 

 

 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 118 - 130 z 376
[CNW:Counter]