O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Nejen duše

FLORENTÝNIN HOLANĎAN PRO LABUŽNÍKY PDF Tisk E-mail
Neděle, 07 březen 2021
Vřele vám doporučuju tento postup: než začnete mlít maso, po nakrájení na kostky ho jemně prosolte a melte ho nasolené. Sůl se v mlýnku parádně vstřebá do masa. Takto umleté maso upěchujte, zakryjte a nechte pár hodin odpočinout v lednici. Sami uvidíte, jak žíznivé po takovém zákroku bude. Jestliže jste si domů přinesli mleté maso od řezníka, promíchejte ho s trochou soli a taky nechte odležet. 
 
JABLKA SE ZÁZVOREM PDF Tisk E-mail
Neděle, 28 únor 2021
Výsledek obrázku pro Děložní myomNa přípravu tohoto elixíru zdraví si nachystejte jablka, kousek zázvoru, cukr a citrón. Množství zázvoru musíte upravit podle své chuti. Pokud vám jeho výrazná nevadí, klidně přidejte, v opačném případě ho nastrouhejte menší množství. Do směsi je fajn i nakládaný ananas, který celkovou chuť ještě více ozvláštní. Obejdete se ale i bez něj, stačí ho v adekvátním množství nahradit jablky.
 
MILUJU BRAMBORY VE VŠECH PODOBÁCH ... PDF Tisk E-mail
Úterý, 23 únor 2021
Jako příloha jsou brambory podávány v mnoha variacích. Šťouchané, jednoduše vařené, v podobě knedlíků, zapečené, v podobě kaše, pečené, smažené bramboráky i placky na tisíc způsobů, v polévkách ... a plno dalších bramborových laskomin. Jídla ze syrových brambor i vařených. Jsou také nejčastější součástí rychlého občerstvení v podobě hranolek i lupínků. A ty saláty... Je to jedna z nejdůležitějších potravin.  
 
MÁTE RÁDI OKURKY? PDF Tisk E-mail
Středa, 03 únor 2021
Image result for okurkový salát s rajčatyJen pro zajímavost - ty úplně první pochází z Thajska, Nepálu a severní Indie. Do Evropy, ke starým Řekům a Římanům, se dostaly přes Čínu. U nás se začaly konzumovat až ke konci šestnáctého století, což je dokonce písemně doložené. A protože tato nízkokalorická zelenina je bohatá na vodu, proto ji určitě doporučuju do boje s nadváhou.
 
O BRAMBORÁCÍCH OD FLORENTÝNY PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 21 leden 2021
Bramborák je od slova brambora, a tak by měl mít co nejbramborovější chuť. Pokud se na tom shodneme hned na začátku, jistě po mně nebudete chtít recept s příměsí cukety, mrkve nebo celeru, ale dáme si vespolek zapravdu, že nám jde o dokonalost zvící křupavý okraj, hebce měkký vnitřek a chuť vystřelenou do výšin česnekem a majoránkou. V tom případě na chvíli společně zapomeneme na jakoukoli dietu, protože tajemstvím skvostného bramboráku je… docela obyčejné sádlo.
 
CHLEBA NEBO BUCHTA? NEBO CO VLASTNĚ? PDF Tisk E-mail
Pondělí, 18 leden 2021
Bylo to přesně podle receptu. Kvásek z droždí, cukru, mlíka, mi nejen krásně vykvetl, ale bohatě přetekl. Měl jsem teda vyhráno a byl jsem na sebe pyšnej, protože recepis říká, že když se vyvede kvásek, tak pak už to je srandička pro blbečky. Pak už to totiž jde ancvaj:
 
DOMÁCÍ VEKA OD FLORENTÝNY PDF Tisk E-mail
Neděle, 20 prosinec 2020
Těsto na veku i na rohlíky obsahuje celkem dost tekutiny, takže jakmile ho začnete zadělávat, pomyslíte si něco o tom, že z tohoto poměru surovin nikdy nemůže vzniknout tvárné těsto. Vydržte minutu nebo dvě hníst těsto v robotu a hned toto tvrzení odvoláte; mouka tekutinu nasaje, hnětením se to ještě podpoří a celá mísa robota se během hnětení vyčistí. Mouku přidejte, pouze pokud by těsto i po 10 minutách hnětení vypadalo příliš mokré a lepivé a ulpívalo na stěnách nádoby.
 
TO TĚSTO NA MNE DIVNĚ KOUKÁ! PDF Tisk E-mail
Úterý, 08 prosinec 2020
Listopad je za námi, začal advent a většině z nás místo klidného rozjímání a tichého těšení se na Vánoce začíná etapa plná obrovských příprav. A tak není divu, že mi  začal v hlavě blikat majáček, že bych měla fofrem upéct perníčky, aby se do Vánoc stačily rozležet, jak mi radívala babička.
 
JEDNODUCHÁ ZEMLBÁBA, JAK SE DĚLÁVALA PDF Tisk E-mail
Pondělí, 07 prosinec 2020
Výsledek obrázku pro Děložní myomNastal čas plný vůní vánočního cukroví. Peče každý, kdo jen trochu může. Dámy se trumfují množstvím druhů, tvrdě trestají "ukrádání", protože přeci cukroví se má jíst až po Vánocích, pak je to jednak uleželé, a taky je to ten správný čas, jak si tu báječnou a vzácnou pohodu ještě prodloužit. Taky se pečou vánočky...
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 1 - 13 z 492
[CNW:Counter]