www.kudl@nk@.cz |
O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé… |
---|
téma manuál poradna tady a tam úkol pro vás MUDr. Kudlička fauna a flora nejen duše zážitky krásno :-))) |
FÓRA KUDLANKY |
![]() |
dopisy do poradny |
dopisy do redakce |
![]() |
Kudl@nk@ |
DOMŮ |
ARCHIV |
![]() |
![]() |
KUDLANKA.CZ, ISSN 1214-7826 |
Copyright (c) 2003-2004 |
Šéfredaktorka: Mgr. Daniela Umlauf Goldwein |
... A JAKO PŘÍLOHU SI DNES DÁME NOKY! |
Rubrika: [nejen duše]![]()
Smíchejte vše a proceďte skrz cedník na noky, ten s velkými dírami, do prudce vařící se osolené vody, do aspoň 2 — 3 litrů. Jakmile noky vyplavou, což je prakticky skoro ihned, jsou uvařené. V praxi je to tak, že procedíte těsto, odložíte cedník do dřezu, a to je asi tak potřebný čas. Vezměte děrovanou naběračku a noky vylovíte, nebo je slijte přes cedník. Můžete je propláchnout studenou vodou,i když si mysím, že to zrovna není nutné. To už nechám na vás a vašich zvycích. Pokud se podávají k omáčkám, je tohle konečná podoba. Pokud je chcete k masu přírodnímu, je tu další varianta: Ahoj, hezký víkend, přeju všem pohodu! Váš Michal.
Minulý recept: Sýrová roláda
|
Upozornění: Redakce si vyhrazuje právo mazat nevhodné a vulgární příspěvky Komentáře
Je, Miso, (Iva - Mail - WWW) 23.01.2004, 12:02:49
to je tak dokonale rychle a jednoduche a naprosto perfektne popsane! Hura,uz jdu na to, to bude dobrotecka a rychla!Diky mooooc a hezky vikend.:-)
(tonka - Mail - WWW) 23.01.2004, 13:43:50
Je to hodně podobný haluškám, ale ty se dělaj spíš z těsta podobnýho houskovým knedlíkům. Děláme je k pečenýmu masu a zelí. No a před výplatou stačí jen to zelí a halušky, všechno promíchat... je toho hodně a je to dobrý. Pokud mi nějaká kačka v peněžence zbyde, tak zelí udělám na kousku anglický slaniny, je to voňavější. :-)
|